IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

6 Pages V « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Yu-gi-ou, kaut kas
Kikumi
post Jan 6 2005, 16:55
Post #46

Ecchi-san

Group: Chuunin
From: Rīga

Pokemoni nemaz arī nebija tik labi dublēti, bet vismaz labāk nekā tas, kas iet pa TV3. Ja latvijas televīzijas darbinieki tiešām spētu dublēt tādā līmeni, kā to dara vācieši, tad es arī nošautos...

--------------------
Go and die, please.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinobi-sama
post Jan 7 2005, 11:25
Post #47

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(Kikumi @ Jan 6 2005, 15:55)
Pokemoni nemaz arī nebija tik labi dublēti, bet vismaz labāk nekā tas, kas iet pa TV3. Ja latvijas televīzijas darbinieki tiešām spētu dublēt tādā līmeni, kā to dara vācieši, tad es arī nošautos...
*

vaitu re kaa .. un ja nu peekshnji notulkaa taadaa liimenii ? es domaaju ka jums skapii kaads zaarcinjsh staav pa rokai? laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Jan 7 2005, 14:13
Post #48

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 7 2005, 11:25)
*

vaitu re kaa .. un ja nu peekshnji notulkaa taadaa liimenii ? es domaaju ka jums skapii kaads zaarcinjsh staav pa rokai? laugh.gif
*

Nu cereesim ka netulkos, es piemeeram esmu redzeejis Chobits un negribu to redzeet latvieshu valodaa un nemot veeraa latvishu( lielaakaas daljas) skeptisko skatiijumu uz ANIME Chobits( sakot Chobits domaaju vispaar ANIME) visu veelvairaak salaistu sviestaa!!!!( varbuut kljuudos, bet paziistot cilveekus man apkaart taa tas buutu) un Zaarka man nav! unsure.gif
+Quote Post
Kikumi
post Jan 8 2005, 12:13
Post #49

Ecchi-san

QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 7 2005, 11:25)
*

*

Pirmkārt, es šaubos, ka KĀDS raidījums (un es uzsveru, RAIDĪJUMS) tiks kādreiz tik labā līmenī nodublēts. Kaut tā ir ārzemju filma, multene vai anime...
Bet par to nošaušanos... Ja tas tik tiešām tā būtu, tad es MORĀLI nošautos...

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Dero
post Jun 20 2005, 17:23
Post #50

Shishaku

Noskatoties pāris sērijas es nācu pie secinājuma, ka šis Yu-gi-oh ir kādas vēl nezināmas sektas pārstāvis, kurš cenšas graut pastāvošo kārtību un kļutu par kaut kādu faronu, kurš pakļaus pasauli un valdīs pār to.
Patiesībā ciešāk skatoties šo seriālu nōnācu pie secinājuma, ka patiesais galvenais varonis ir šis yu-gi-oh pretinieks Kaiba, kurš dziļi ienīst to mazo sektantu un cenšas viņu apturēt, lai viņš vai nu pārņemtu varu vai arī glabtu cilvēci no ''ļaunajām kārtīm, kurām ir dvēsele''!
+Quote Post
Ayumi
post Jun 20 2005, 18:01
Post #51

Kyuuketsuki

nu, agraak skatiijos yugi pa tv3, tachu man apnikaas, ka vini tur visu laiku dueleejaas. Ir arii citas forshaakas animes!(sorry yugioh fani!)

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Pinky
post Jun 23 2005, 17:46
Post #52

animens

From: Latvia, Riga.

yugio filma gan laba smile.gif
+Quote Post
Tomoko
post Jun 28 2005, 20:34
Post #53

Shishaku

Es piekriitu Ray, ka seriaals paliek garlaiciigs, jo vislaik raada kaa dueleejas... bet ja taa godiigi, ja nebuutu dueleeshanaas, nebuutu Yugio. Taa ir visa mana logjika laugh.gif
+Quote Post
-kumori-
post Jun 28 2005, 20:46
Post #54

Shishaku

From: 【 My Own Paranoia 】

*ghm* Taja seriala galvenais NAV dueli! Vai jus nepamanat, ka galvenais tur ir draudziba? ! ! Dueleshanas ir tikai blakus lieta, taisniba, ta sak krist uz nerviem pec kadam 50 serijam, bet vismaz seriala sizhets ari ir... Es to anime skatijos tikai tapec, ka Yami Yugi tik smukins izskatijas wub.gif

--------------------
IPB Image
。・:*:・゚★ homeless maniac || IPB Image || MySpace || Gaia || Fotolog || Life couldn't get better! ☆彡.。・:*:・
[ ♥ my.icon.owned.by.steph.and.blinkie.by.cheryl: SJ*FH ♥ ]
+Quote Post
Kikumi
post Jun 28 2005, 20:48
Post #55

Ecchi-san

Starp citu, kāds ir redzējis oriģinālo japāņu versiju? Tā, ko rādīja pa TV3 bija amerikāņu dublētā... ph34r.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Sērfijs
post Jun 28 2005, 20:54
Post #56

Shishaku

Group: ALK

Eu kā beidzās tas duelis, kur Yugijs cīnijās ar to džeku, kurš izsauca Leviatanu. Stop, principā es droš vien zinu kā beidzās, bet kā Yugijs uzvarēja?

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
-kumori-
post Jun 28 2005, 21:09
Post #57

Shishaku

From: 【 My Own Paranoia 】

QUOTE(Sephiroth @ Jun 28 2005, 20:54)
Eu kā beidzās tas duelis, kur Yugijs cīnijās ar to džeku, kurš izsauca Leviatanu. Stop, principā es droš vien zinu kā beidzās, bet kā Yugijs uzvarēja?
*

*ghm* palidzeja visu draugu gari... Un ticiba labajam... Tipo kaut kas tads tur bija mellow.gif
Un beigas palidzeja tie 3 kaut kadi dievi... Galu gala tas tur, kas izsauca Leviatan, atgriezas sava pasaule ar tevu un meitu *HAPPY END!!!!!*
Un vini visi dzivoja laimigi... [man pat likas, ka Yugi kaut kas ar Tea ir... salaizh]

--------------------
IPB Image
。・:*:・゚★ homeless maniac || IPB Image || MySpace || Gaia || Fotolog || Life couldn't get better! ☆彡.。・:*:・
[ ♥ my.icon.owned.by.steph.and.blinkie.by.cheryl: SJ*FH ♥ ]
+Quote Post
anishuara
post Jun 28 2005, 21:13
Post #58

Hakushaku

From: somewhere deep inside

ja ja protams MIMI piekitu ka shi anime ir par draudzibu... laikam tapec ka vinsh nevaretu pat uzvaret ja nebutu draugu... ha ha ha tapec varu pateikt ka jugijs bez draugiem ir TUKSHA VIETA....

--------------------
image
+Quote Post
Kikumi
post Jun 28 2005, 21:32
Post #59

Ecchi-san

Ek, sviests ir un paliek sviests. Vienīgais, ko no visa šitā var kaut cik skatīties ir piektā sezona (ja nemaldos), kur visa darbība norisinās senajā Ēģiptē bez visas šausmīgās duelēšanās (lai gan šur tur notiek dueļi, bet nav tik bieži). Un tur jau Yugi (arī Yami Yugi) vairs nevar paļauties uz saviem draugiem tik daudz kā agrāk, tāpēc, ka viņu tur vienkārši nav, jo viņi nespēj atgriezties atpakaļ pagātnē, kad Ēģiptē valdīja Yami Yugi! Tur gandrīz visu viņa vietā dara viņa padotie... Ehh, kā nospoileroju... tongue.gif ph34r.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Pinky
post Jul 2 2005, 00:42
Post #60

animens

From: Latvia, Riga.

Yugioh - imo - pilniigi veltiiga laika shkjieshana pie TV ! biggrin.gif
+Quote Post

6 Pages V « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26 July 2025 - 22:02