![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
Pedejais man loti patik. Izstradatas linijas un ari poza ir laba. Mati smuki izskatas. Ceru, ka tu plano izkrasot ari.
|
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
Zeloco: Nezinu, kas tas tāds ir
![]() Undux: ar pen tool'u Shade de Monesko: paldies ^^ patiesībā ir jau gandrīz izkrāsots ![]() un tagad jaunumi ![]() šitais tapa šodien algļu valodas stundā ![]() šis un nākamais ir izkrāsoti (ar ūdenskrāsām) bet izrādās skanerim nepatīk krāsas. varbūt kādreiz nofotografēšu, tad redzēsiet ![]() ![]() mjaa.. atvainojiet par izmēru ![]() šito as redzēju uz sasvīduša tramvaja loga XD tad nu vakarā arī uzzīmēju un es neesmu perversa, viņi vnk apskaujas ![]() ![]() ![]() šis tapis pēc labas pusdienu maltītes svētdienas vidū ^^ ![]() This post has been edited by Alta Melissa: Oct 11 2007, 20:03 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
šis tapis pēc labas pusdienu maltītes svētdienas vidū ^^ droši vien mazliet pārēdies ![]() -------------------- |
Alta Melissa |
![]()
|
šis tapis pēc labas pusdienu maltītes svētdienas vidū ^^ droši vien mazliet pārēdies ![]() iespējams XD -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
tas pats pēdējais izskatās gluži kā no Spirited Away.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE The fav, baigi mīļš, pat bez sejām, un bez konkrētām formām ir redzamas to pozitīvās un gaišās emocijas. :3 Man jau ļoti tādi gaiši un mīļi darbiņi patīkas. -------------------- |
Alta Melissa |
![]()
|
paldies par komentiem ^^
veel pie sīkumiem jāpiestrādā, bet es jau zināju, ka mana pacietība to neizvilks ![]() lai nu kā, pirmais lielais krāsotais darbs datoraa: http://www.bildez.lv/bildes/paradiise/ps/orig/1192291960.jpg ieliku saiti, lai var labāk apskatīt ![]() This post has been edited by Alta Melissa: Oct 13 2007, 14:12 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Ir labi tikai augšdaļa mazliet kaulaina.
|
Apofiss |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-June 06 ![]() |
http://otaku.lv/uploads/20071011_720_emo.jpg
imo ļoti labs *thumbs up* daudz neatpaliek no pyromaniac darbiem :] |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Krāsojuma linearts man patīk labāk, bet tas vb tāpēc, ka krāsojumam trūkst fona vai arī neizvēlētas gluži īstās krāsas.
Lai vai kā, pe'dējie darbi man patik. Vislabāk otrais un trešais no daudzsaliktajiem. Var redzēt gan, ka tu izmēģini visādus stilus, tomēr tā meitene manpatīk vislabāk. Lai nu kā, turpini! -------------------- |
undux |
![]()
|
Ar ko tā meitene ir krāsota?
|
Alta Melissa |
![]()
|
Undux, tu domā tā emo? tā ar ūdenskrāsām, bet skanerim krāsas nepatīk tapē' viss melnbalts
![]() ![]() This post has been edited by Alta Melissa: Oct 17 2007, 16:08 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Alta Melissa |
![]()
|
sorry par dubultpostu
![]() Apofiss: Paldies, man gan liekas ka viņam daudz labāki ![]() Nothinga: nu jā.. fona nav, un nebūs.. paldies ![]() un tagad vēl daži ![]() ![]() ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man loti, loti patiik augheejais ziimeejums(mjau mjau), nez. kkaa uzreiz piesaistiija. man loti patiik kaa tev ir sanaakusi taa korsetiite, taads iistenuma efekts.tiesaam loti patiik. *Bitter whitter me nebeidz juusmot*
+ Fave... xD ![]() -------------------- |
Alta Melissa |
![]()
|
Paldies, Bitter
![]() ..esmu sākusi zīmēt zodiaku zīmes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() un šie jau drusku vecāki: ![]() ![]() This post has been edited by Alta Melissa: Oct 30 2007, 19:32 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |