![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Shobriid, ar paartraukumiem un dazhaadaam izmainjaam, censhos pamazaam skatiities uz priekshu luuk ko:
* Bleach * Naruto Shippuuden *Kenichi *D. Gray man * Death note * Nodame Cantabile un no visjaunaakajaam *Shinih Tears X Wind *Heroic Age *Idol Master Xenoglossia (tachu ir doma neturpinaat) -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Lai neviens neiedomājas, ka es tikai dodu warnus un dzēšu postus, pateikšu, ka arī es skatos anime. Vot noskatījos Maho Shoujo Lyrical Nanoha un Maho Shoujo Lyrical Nanoha A's
![]() Patika - maģija kā pietiekami advancētas tehnoloģijas rezultāts - lieta, kas man šķita svaiga. Arī storijs, īpaši A's, bija baigi jauks un interesants. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Skatos to ko nepaguvu vai negribeeju.
Fruits Basket Gravion Full metal panic fumoffu. No jaunajaam sekoju Death note, one piece, Naruto 2 sez Tagad veel rokos un mekleeju ko no 2001-2004 ^^ -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Maria-sama Ga Miteru
XXXHolic Saiunkoku Monogatari pagaidām viss. un tad vēl tādas vērtības kā desu noto un black lagoon(kad nu ir) -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
pašlaik skatos
dokoro-chan gravitatiion ja neskaita tās kuras es skatos tikai pa laika brītiņam. -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pashreiz skatos shiis animes:
Les Miserables BALDR FORCE EXE Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Sumomomo Momomo Manabi Straight Jigoku Shoujo Futakomori Galaxy Angel Ru~ne Genshiken OVA D.Gray-man Master of Epic the Animation Age Death Note Hayate no Gotuko! Lucky Star Sola Nagasarete Airantou Kami-chama Karin El Cazador de la Bruja Claymore Darker Than Black Shining Tears X Wind Bokurano Murder Princess Kaze No Stigma |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hmm, veco labo Bleach skatos, Shining Tears un saakshu Peace maker Kurogane (es ceru, ka rakstiibaa nekljuudiijos?)
|
IN`KO |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 8-October 05 From: Jelgava/Latvia ![]() |
Dotajaa briidii skatos:
"Bleach" Peedeejaas seerijas ir tikai veicinaajushas skatiities sho seriaalu turpmaak.. "Naruto Shippuuden" Daudz labaaka par to kas bija ieprieksh.. "Claymore" Tikko iesaaku, bet iespaidi labi, jaaturpina tad jau redzees.. ![]() "Darker than Black" Pirmaa epa aiz muguras velkas veel 2as.. Intrigeejosh TV ![]() P.S Par komentaariem - Taas ir tikai manas domas ![]() This post has been edited by IN`KO: Apr 29 2007, 16:02 -------------------- |
Tatsuke-sama |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 10-April 07 ![]() |
QUOTE Vaita tas gabals nesaucas "Kamikaze Kaitou Jeanne"? uh jā, stulba kļūda, labi zinu kā saucas tikai tā uzrakstījās.. sāku skatīties Air gear, varbūt kāds jau ir redzējis un var pakomentēt to? |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
... sāku skatīties Air gear, varbūt kāds jau ir redzējis un var pakomentēt to? Air Gear thread, use search Luke [tm] |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
QUOTE Vaita tas gabals nesaucas "Kamikaze Kaitou Jeanne"? uh jā, stulba kļūda, labi zinu kā saucas tikai tā uzrakstījās.. sāku skatīties Air gear, varbūt kāds jau ir redzējis un var pakomentēt to? Forumā apspriestās animes Lai nav jāspamo: skatos D.Gray Man, Peace Maker Kurogane, domāju vilkt Hikaru no Go, Rurouni Kenshin, Samurai Champloo, Kāviņtursauca no Miko, un kaut kad vasaras brīvlaikā Bleach. un meklēju Fullmetal Alchemist: The Conqueror of Shamballa Xvid torrentu. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Tagad skatos:
*Naruto Shippuuden *Bleach *Murder Princess *Death Note *Touka Gettan (kkas līdzīgs pilnīgam "putukrējumam",jo ir šausmīgi sakults,bet skaists,liekas,ka viņu raida no otra gala) Kkad (pēc vasaras) skatīšos: *Code Geass *Shakugan no Shana *Azumanga Daioh *varbūt vēl kko ar laiku atradīšu -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nesen sāku skatīties Claymore un (sulīgi nolamā Karu) vienu no retajiem gargabalniekiem ko vispar skatos - Bleach haha aplipināju gan XD man pašlaik: peacemaker kurogane [Isas vaina dammit] Sweet revenge ]: ) Un lai nebūtu lieks spams, nesen sāku skatities Gintama. This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: May 19 2007, 15:57 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Šad tad, pa retam gadās atrast, atzīt par labu un noskatīties kādu no vecajiem seriāliem.. bet tas gan tā reti gadās.
Anyway.. no jaunajiem līdzi sekoju tikai diviem -Death Note (šis pēdējā laika favorīts) -Naruto Shippuuden -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Sayonara Zetsubou Sensei
Lucky Star Death Note Higurashi no naku koro ni kai Zombie Loan Naruto Shippuuden Bleach Moetan |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:53 |