![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Šobrīd turpinu skatīties un ik pa laikam ieskatos šādās animēs:
Kaze No Stigma Higurashi no naku koro ni kai Zombie Loan Naruto Shippuuden Bleach Sayonara Zetsubo sensei Kenichi Lovely Complex -------------------- |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
hmmm skatos Fullmetal Alchemistun Naruto shippuuden kad parādās jaunākā...
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tagd domāju paskatīties televīzoru...
bet tā atsāku bokura ga ita, xxxholic... -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
DamienAurora |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 8-September 07 ![]() |
Uz doto momentu es skatos:
Paradise Kiss Azumanga Daioh Cowboy Bebop Excel Saga Furi Kuri: FLCL Gunslinger Girl Karin Naruto:Shippuden Rozen Maiden Tsubasa Chronicle Un vel paris citas anime ![]() -------------------- ![]() I've Learned That People Will Forget What You Said, People Will Forget What You Did, but People Will Never Forget How You Made Them Feel. |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Pagaidām es skatos Claymore, Berserk(bet šodien laikam beikšu), Trinity blood un gribu sākt skatīties Iinnocent Venus. Tā laikam viss!
![]() -------------------- Mjauu
|
Asferot |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 11-October 05 From: Deep cave somwhere far away! ![]() |
Patreiz skatos:
Last exile un negima! -------------------- Nothing that happens in the world is a coincidence!
Ewerything is HITSUZEN! |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Nu tad šis ir ko pašlaik skatos:
- Darker than Black - Sayonara Zetsubou Sensei - Claymore - ArgentoSoma -------------------- |
Arashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-September 08 ![]() |
Uz doto momentu...
Tengen Toppa Gurren Lagann 2, Berserk. Airing anime: Bleach 189, Naruto Shippuden 79, Gintama 85, Katekyo Hitman Reborn 102. On hold: D.Gray-man 40 [... nez vai turpinaashu skatiities]. |
mangakid |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 14-October 08 From: Neviens nevar paredzēt kur es būšu... ![]() |
Chobits
Full metal panic! Naruto Bleach School Days Gunslinger girl Ik pa laikam arī kaut ko citu |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Bleach
Hellsing OVA GTO Tengen Toppa Gurenn Lagann- iesaldēts -------------------- |
reinhoolds |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 24-October 08 ![]() |
Skatos -
Psychic Academy my-otome(z-hime) sifr Wagaya No Oinari Sama Skatīšos tuvākaja laikā - ef - a tale of melodies Moonlight Lady Clannad ~After Story~ This post has been edited by reinhoolds: Oct 27 2008, 15:09 -------------------- Chau visiem , esmu jauninjais shaja fourma , tapec ka nezinaju Latvijas otaku =) , vislaik dzivojus pa otakucenter... proti Angļu otaku site =)
Mazinjsh Anime saraksts kuras esmu redzējis - Air,Saikano,Hellsing,Elfen Lied,D.N. Angel,Spice and Wolf,Claymore,Death Note,Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora,Please Twins,Please Teacher,Myself; Yourself,Blood+,Full Metal Panic,FMP Fumoffu,FMP The second ride,Full Metal Alchemist, Shakugan No Shana Season1;2,Karin,Chrno Crusade,Kanon 2006,Neon Genesis Evangelion,Sola,School days,Clannad,EF - A Tale of Memories,Love Hina(LH AGAIN),NSR,my-hime,my-otome(z-hime),This Ugly Yet Beatiful World,Girls Bravo,maburaho,noein,Bastard!!,5 Centimeters Per Second. Visas Animes kuras skatos ir English Subs (Vai English Dub) , tapec ka nesmu vel redzējis ar Latvian SUb/DUB anime.. ja kads zin PM ME ! =) |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Skatos:
La Corda D'Oro ~primo passo~ - interesants gabals par mūzikas skolu. Daudz klasiskās mūziks spēlēšanas. Iesaku ![]() Crystal Blaze noskatijos pirmās divas epas un nav mani aizķēris gabals, bet lūrēt var ![]() Mouse ar tāds dīvains gablas tīri laika nosišanai Gaidu nākamās epas: Blassreiter ciešams gabals Wangan Midnight one off the best racing animes ![]() This post has been edited by IronSoul: Oct 28 2008, 13:39 -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
La Corda D'Oro ~primo passo~ - interesants gabals par mūzikas skolu. Daudz klasiskās mūziks spēlēšanas. + reverse harem show XDK. (lai nav spam) ctrlC+ctrlV no mana anime lista: (piezīme: man dažiem, kas jau beigušies, pietrūkst turpmāko sēriju, tāpēc skatīšanās nedaudz iestrēgusi) Bleach Airing (57/-) Chi's Sweet Home (68/104) Code Geass - Hangyaku no Lelouch R2 (15/25) D.Gray-man (34/103) Elfen Lied (2/13) Full Metal Panic! (20/24) Hellsing Ultimate (2/-) Ikoku Irokoi Romantan (1/2) Junjo Romantica 2 (2/12) Keroro Gunsou (12/-) Kirepapa (1/2) Kuroshitsuji (4/-) Le Chevalier D'Eon (3/24) Monochrome Factor (3/24) Mushishi (17/26) Nabari no Ou (1/26) Naruto (Rewatching - 193/220) Naruto: Shippuuden (77/- ) Natsume Yuujinchou ( 8/13) Neo Angelique Abyss (1/13) One Piece (50/- ) Prince of Tennis (63/178) Soul Eater (25/51) Vampire Knight Guilty (2/13) Zoku Sayonara Zetsubou Sensei (8/13) This post has been edited by Ginta: Oct 28 2008, 21:12 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
NOTA |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 24-October 08 From: Valmiera ![]() |
Macross F
True Tears Furi Kuri Initial D Lucky Star :) |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Skatos jau viskautko, bēt šon iesāku Jigoku Shoujo/Hell girl & varu teikt, ka labinieks. x]
Vēl skatos Naruto Shippuuden [jā & turpināšu skatīties] Bleach [esmu tikusi līdz kādai 50 sērijai.. xD] Kuroshitsuji Fullmetal alchemist u.c. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:18 |