![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
Tikko piebeidzu Speed Grapher piekto epizodi...
...tālāk nemaz neskatīšos. Manas domas par Psycho-Pass: Pats es Psycho-Pass beidzu skatīties pie 2-3 epizodes, jo sapratu, ka tas ir viens no tiem šoviem kuru labprātāk skatītos ar dubu, tā pat kā GiTSSAC. Bet ja šovs izrādīsies jaunais Steins;Gate, vai Madoka - skatīšos viņu vienā rāvienā, kad būs iznākušas visas epizodes ar subiem. Skatoties reviewus un citu cilvēku sacīo līdz šim - Izskatās ka gaidīšu dubu. -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
[..] lasot Shumina komentārus sāku bažīties: ja nu tas anime paraus uz garākām pārdomām un liks izvērtēt attiecības ar citiem, savus uzskatus un mērķus (ja nu problēma ir tieši manī). ![]() C'mon, vai tiešām tici tam, ko uzrakstīji? ![]() Ok, mazliet pārspīlēju. Piemeklēšu labāku formulējumu, jo vairāk iedziļoties rakstītā, tiešām iznāk, ka šodien jau esmu cits cilvēks, kas sevī atklājis problēmu ![]() [..]Man šķiet dīvaini animē meklēt savu eksistenciālo atklāsmi [..] [..]its just about having fun [..] Izņemot Gintamu, Yondemasuyo Azazel-san, Detroit Metal City, Labyrinth of Flames, Dragon Half, kā arī jau sen azmirsto Excel Saga un Puni Poemi nezinu nevienu citu Animi, kuru būtu vērts skatīties aiz Fun. Droši vari iebilst, bet Anime žandrā (vismaz manā uztverē) nav daudz Fun gabalu, ja tava aizraušanās nav School life. Un mazliet par "eksistenciālo atklāsmi". Nesmu gluži pārliecināts, ka to meklēju. Vairāk kā intraverts sapņotājs meklēju piedzīvojumus un notikumus ar kuriem papildināt savu iekšējo pasauli. Vienalga vai tie ir patiesi stāsti, pasakas vai tā pati Anime un Holivudas izstrādājumi, ja autoram izdodas mani tajos ieraut, piedāvājot subjektīvi man, vajadzīgos settingus - tad neglābjami pazūdu šajā alternatīvajā pasaulē. Un visu notikumus izdzīvoju kopā ar saviem varoņiem. Un nenoliedzami, katrs jauns piedzīvojums - vai tas notiek reālā dzīvē, vai fikcijā, kur kāds ielicis savu ideju, kā arī jaunu zināšanu ieguve no tām pašām vētures liecībām un šodienas notikumiem raisa pārdomas. Liekas, ka tieši pārdomas un jauno atziņu gremošana pēc tam ir tas, kas sagādā man prieku. Viela pārdomām "kā būtu, ja būtu" un jaunas idejas sapņiem. ![]() P.S. Kāds man ieteica noskatīties Zetsuen No Tempest: The Civilization Blaster. Tas arī varētu būt nākamais ko skatīšos. This post has been edited by Shumins: Apr 1 2013, 12:47 |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Makishima ir īpašs gadījums, jo viņa tuvcīņas spējas, informācijas ievākšanas un sabiedroto/upuru atrašanas prasmes, filozofiskie dialogi ar citiem personāžiem norāda uz to, ka, iespējams, Makishima ir vai nu autora avatars, vai vismaz kaut kas cits nekā normāls personāžs. Makishima vietā varētu ielikt kaut vai koka kluci Konstantīnu un aizjūras pirātus - sižets ietu uz priekšu, bet vairs nebūtu pārdomu par likumu un taisnīgumu, jo kurš gan klausītos koka klucī. Tas gan nenozīmē, ka es biju sajūsmā par seriāla otro pusi, īpaši jau sākot ar kādu 16-18. epizodi, taču reti kad jebkas liek pārdomāt dzīvi un varbūt pat mainīt kādu uzskatu vai iegūt jaunu (un arī iepriekšējā reizē pie vainas bija Urobuchi Gen darbs).
Par Sword Art Online laikam esmu teicis n-tās reizes, bet galvenā problēma ir autora neprasmīgums un/vai izdevēja vēlme dzīt uz priekšu naudas zirgu, jo sākontējais SAO ir reāli oriģināls doujin/fanfiction, kam ar to pašu būtu vajadzējis beigties, nevis turpināties daudzos sējumos. Lietas, ko es ienīstu Kawahara Reki darbos
Shumins, vai tā ir tā filma, nezinu, es jau vairs neatceros pat daļu anime, ko pilnīgi noteikti esmu redzējis. Starp citu, diezgan droša zīme, ka nebija vērts atcerēties un līdz ar to visdrīzāk nebija vērts arī skatīties. Kāpēc jebkas jāskatās dubots, nezinu, man laikam to nesaprast. Labi, subi var būt traucējoši, ja tiem ir pārāk augsts kontrasts vai tie citādi nomāc attēlu, taču es vienalga izvēlētos oriģinālo audio + subus, un sevišķi labās ainās jau viņus var izslēgt kā es to dažkārt darīju Psycho-Pass ainās, kas bija tik tumšas, ka subtitru augstais kontrasts neļāva uztvert attēlu un sajust to, ko būtu sajutis skatītājs bez subiem. |
austere |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 5-July 09 ![]() |
... nezinu kur meklēt ... inperil.net DC++ hub.hacker.lv reizēm Gawers ar saviem anime terabaitiem parādās IRC (mirc vai irssi) Piem: http://commiesubs.com/ irc://irc.rizon.net/commie-subs /msg cs|tori xdcc send (pack nr.) DDL saiti (jdownloader + $$$): http://forum.nihonomaru.com/completed-anime-series.328/ http://www.anime-sharing.com/forum/completed-series-17/ ... |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Oho, mums ir cilvēki, kas lieto IRC, turklāt starptautiskos čanus? Freenode arī kāds ir?
This post has been edited by Niks: Apr 1 2013, 19:32 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Ircu bij jeega lietot, kad gadiijaas reti shovi subbed by grupaam ar principiem distributeet tikai tur (manaa gadiijumaa ILA dazhiem oldskool gabaliem). Pashlaik taadu vajadziibu jau n gadus neesmu piedziivojis.
Par ontopicu, tikko noboliiju peedeejo Zetsuen no Tempest epu. Kopumaa likaas pat baudaams. |
Niks |
![]()
|
Es Zetsuen no Tempest nodropoju pēc 7. epizodes. Iemeslu neatceros, bet kopumā nepiesaistīja, jo jau tās 7 epizodes noskatījos ar, tā teikt, atņirgtiem zobiem. Fakts, ka kaut kādā mērā izmantots Šekspīrs arī galīgi neuzlaboja manu viedokli par seriālu, jo tādu materiālu izmantot uzdrīkstētos tikai izcils meistars vai idiots, un, ja ņem vērā, kā es jūtos par gaidāmo Gargantiju paša Urobuchi Gen izpildījumā, vai ko domāt par Šekspīra personifikāciju meitenes veidolā un viņa lugu atainojumiem Kyoukaisen-jou no Horizon, tad Zetsuen no Tempest es pat nevaru saprast, kur man to Šekspīru meklēt, ja neskaita stulbos tekstos, kam vairumā gadījumu nav skaidras saistības ar notiekošo, bet daudziem, to skaitā vecajiem vilkiem, patīk, tā kā vaina varbūt manā aprobežotībā, jo Romeo un Džuljeta bija tas gadījums, kad es vidusskolas literatūrā krāpos, iztiekot ar Wikipedia kopsavilkuma izlasīšanu.
This post has been edited by Niks: Apr 1 2013, 22:56 |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Jau kādu laiku nebiju skatījies anime, jo nekas īpaši nepiesaistīja, lasīju VN/Mangu visu laiku, bet nu Shinsekai Yori atgrieza mani atpakaļ anime pasaulē. Noskatījos vienā piegājienā, OST ir vienkārši brīnišķīgs.
-------------------- yokubou
|
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
Tikko sãku skatīties Hell Girl...
...izskatās interesanta, lai gan pagaidām grūti spriest. -------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
Skatos Kaicho wa Maid-sama!
-------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
-------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
Tagad skatos Usagi Drop)
-------------------- |
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
Cik izpētīju ANN.com, šajā cēlienā skatīšos šos:
Flowers of Evil, The Devil is a Part-Timer!, Red Data Girl un varbūt arī šos: Gargantia on the Verdurous Planet Attack on Titan ![]() |
Niks |
![]()
|
Aku no Hana (Flower of Evil) - lasi manga, bet par to "animēto" katastrofu aizmirsti -
Hataraku Maou-sama! (The Devil Is a Part-Timer!) - visnotaļ labi Red Data Girl - viduvēji Suisei no Gargantia (Gargantia on the Verdurous Planet) - grūti pateikt, vai labs Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - pagaidām nevar saprast, vai būs slikti, vai ciešami, vai labi, vai ļoti labi Iesaku: Oreimo 2 Railgun S un kārtējo Hayate - varbūt This post has been edited by Niks: Apr 18 2013, 19:12 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Atskaitīte!
Noskatījos "Shinsekai Yori", ļoti patika. 10/10, would fap again. Bez maz labākais, kas no jaunajām redzēts (lai gan nevarētu teikt, ka es baigi daudz skatos, tā ka laikam tupi tā spriest). Mēģināju skatīties "Steins; Gate", nepavilka. Galvenais varonis kaut kā krita uz nerviem. Atā atā, Hououououououin! Skatījos "Tonari no Kaibutsu-kun", bet nodropoju pēc 9ās, kaut kā tur uz riņķi baigi viss gāja. Lai gan cik skatos, tur tik vēl 4as epas bija, varbūt kaut kad līdz beigām noskatīšos. Īsti labāk neveicās arī ar "Sukitte Ii na yo", lai gan tas man it kā labāk par "Tonari no Kaibutsu-kun" patika. Tiku līdz 6ajai epai. 63% varbūtība, ka noskatīšos līdz beigām. Vispār tos abus iepriekšējos mēģināju skatīties tikai tāpēc, ka gribējās ko līdzīgu "Honey & Clover" noskaņas ziņā, bet nu nav, nav. Galīgi nav. Noskatījos "Yuru Yuri" pirmo sezonu, iesāku 2o. Cute girls doing cute things! Un vēl beidzot noskatījos "FMA: Brotherhood" (tieši pēc "FMA" rewatcha, lai var salīdzināt). Skatījos toreiz, kad bija ongoing, bet sākums likās baigi sasteigts un kaut kā nodropoju ar domu noskatīties visu vēlāk. Nu, 4 gadus vēlāk ar skaitās. Tagad iesāku skatīties "Psycho-Pass", liekas daudzsološi. Bet tad jau nu redzēs, moš tur viss saies grīstē. Vēl skatos "Arata Kangatari". Sižets more or less bullshits, bet nu weekly dose of bishounens, yo! Tur gan traucējošais elements ir kaut kāda dūda, kas galvenajam varonim mēģina kaklā kārties, bet nu nekas, varbūt viņš nāks pie prāta. Vēl no jaunajām ir plānā skatīties "Shingeki no Kyojin". Kāds skatās? Ir labs vai megakaka? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |