![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
Skatos 2 sezonu (2013) Boku wa Tomodachi ga Suku nai.
This post has been edited by aruka_sei: Jun 17 2013, 10:33 -------------------- |
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
Beidzot noskatijos Axis Powers hetalia)... ...Kas man nepatika: Latviju sataisija par kaut kādu ņuņņu >__< ![]() Tikko noskatījos Basquash! Iesaku visiem, kuriem patika Gurren Lagann. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Basquash - viduveeja sporta anime, vieniigais, ka kvalitatiivi animeeta.
Gurren - elitaara parodija par mechaam un to klishejaam. Dazhaadas svara kategorijas, nesaliidzinaami. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Sporta? Tad jau drīzāk Initial D ir par sportu. Savukārt TTGL man vienmēr šķitis pārvērtēts kā jau viss, kas saņem +1 tāpēc, ka Gainax. Līdzīgi kā Cowboy Bebop ir populārs tāpēc, ka populārs. Un izskatās, ka SAO aiziet pa to pašu taku, jo pēc oriģinālā doujin romāna viss pārējais ir bijis pat vēl ļaunāks, bet fanošana no tā nav apstājusies.
|
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
Basquash - viduveeja sporta anime, vieniigais, ka kvalitatiivi animeeta. Gurren - elitaara parodija par mechaam un to klishejaam. Dazhaadas svara kategorijas, nesaliidzinaami. Dude? Tu esi redzējis Basquash, vai tikai izlasījis sinopsi no kāda apraksta? (¬_¬") This post has been edited by Church: Jun 19 2013, 23:54 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Esmu. Taads attieciigi mans viedoklis/relatiivais veerteejums/saliidzinaajums.
|
3rdHalf |
![]()
|
Basquash - viduveeja sporta anime, vieniigais, ka kvalitatiivi animeeta. Manā skatījumā: Basquash - Anime par lieliem robotiem ar kuriem glābj pasauli, spēlējot basketbolu. Protams neaizmirsīsim par fanservisu un fizikas likumu neesamību. Jā - tehniski vinja ir par basketbolu(sportu), bet es viņu nesalīdzinātu ar citām sporta animām, kā Kuroko's Basketball, vai Hajime no Ippo. ![]() -------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
Tagad skatos Toki wo Kakeru Shoujo.
-------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
Varbūt nepatīkami, bet fakts. ![]() Saprotu, ko var gaidīt no japāņiem))) -------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
Skatos Tonari no Kaibutsu-kun)
-------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
ppc. Paskatījos to fragmentu... Man grūti izteikt vārdos. "Close the gate?" liek rly? Tas pāraugušais kas-nu-tas-ir pat galvu caur tiem vārtiem laikam neizbāztu, ne? Un lāzeri no mutes... Ja tas ir labākais fragments, tad nesaprotu, kāpēc lai kāds gribētu ko tādu skatīties. Vienkārši izsakoties - visplašāk izreklamētais uz ko vairums salīp. Episka mūzika, episka bizošana ar pāris klišejiskām frāzēm. Ko gan vairāk var gribēt? -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nē, nē, episka mūzika ir Hataraku Maou-sama! kā arī Fairy Tail. Tad vēl Tatsuya Katou BGM nereti ir fantastiski, noteikti noklausieties Kyoukaisen-jou no Horizon OST (īpaši pirmās sezonas).
Daži no viņa BGM: Kyoukai-sen jou no Horizon OST Disc 2 Track 7 - Giron no Jikan da - esmu mūzikas profāns, bet, manuprāt, atgādina P. Vasku, lai gan, protams, šis daudz plakanāks, tādēļ vieglāk sagremojams. Kyoukai-sen jou no Horizon OST Disc 1 Track 1 - Kyoukaisen he to - lūk, šis jau varētu būt episki. Kyoukai-sen jou no Horizon OST Disc 1 Track 8 - Sora wo Ikeba Tsubasa ga Ari - un tagad kaut kas modernāks. Kyoukai-sen jou no Horizon OST Disc 1 Track 11 - Daiji na Koto sa - nobeigumā viens no maniem vismīļākajiem BGM. This post has been edited by Niks: Jun 28 2013, 14:34 |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nē, nē, episka mūzika ir Hataraku Maou-sama! kā arī Fairy Tail. Tad vēl Tatsuya Katou BGM nereti ir fantastiski, noteikti noklausieties Kyoukaisen-jou no Horizon OST (īpaši pirmās sezonas). Eeeeu, šis ir gandrīz ģēnijs. Kā esmu palaidis garām visas animes, kurās viņš muziku komponējis, tiešām nezinu! Kuras būtu vērts iečekot? http://myanimelist.net/people/13115/Katou_Tatsuya Pēdējais gabals ir tiešām patīkams, daži iebildīs ka tas ir primitīvs, ņemiet vērā ka "restrictions breeds creativity". EDIT: Nokačāju torrentu, skatos ka tā dziesma manā torrentā uzrādās kā 23. ar nosaukumu "Kimo no Pace De"... https://www.youtube.com/watch?v=24bVJY9ip-8 EDIT2: Izskatās ka tur ir torrentā/OSTā/kautkur dibens ar skaņdarbu kārtību, nvm ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Niks |
![]()
|
Jā, pirmā relīze (animeost, šķiet) esot salaiduši dēlī gan secību, gan nosaukumus. Es izmantoju BakaBT Horizon kolekciju. Hmm... Horizon obligāti, vēl man ir Kampfer OST, ko arī komponēja šamais, bet neteiktu, ka ir tik labs kā Horizon, un arī Horizon gadījumā visi slavē pirmās sezonas OST, un noliek otrās sezonas (Horizon II), tā kā varbūt pareizāk būtu teikt, ka labs anime BGM komponists, kurš radīja izcilu BGM priekš Kyoukaisen-jou no Horizon.
Kaut kā šķiet, ka Ichiban Ushiro no Daimaou un Campione arī bija labi BGM fragmenti, bet kaut kāda iemesla dēļ to OST man nav, tāpat kā man nav Needless OST, lai arī tam noteikti piestāvētu kvalitatīvs BGM. Ja kādam tie ir, var ielikt linkus uz saviem mīļākajiem BGM no tiem vai citiem Katou Tatsuya darbiem. Un bija doma ielikt arī šo, bet aizmirsu: Kore wa Zombie Desu ka? Meccha Soundtrack (citur Original Soundtrack) Track 37 Yuugure no Kaze - komponists Kakijima Shinji Edit: Ai manu atmiņu! Kore wa Zombie Desu ka? Original Soundtrack Meccha Sounyuuka & Meccha Santora Bangaihen "Nanda Santora 2 Mai ni Waketa Dake Janai no? Hai, Sono Touridesu!" Track 13 Fuzaken na... - arī Kakijima Shinji This post has been edited by Niks: Jun 28 2013, 17:31 |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Šo te gan par baudu ausīm var nosaukt. Pēdējais vispār patīkami relaksējošs.
Būs jānovelk ost ![]() Ar episks jau vairāk domāti klasiskie gājieni - apdullinoši dārdošs simfoniskais orķestris un vēl lielākam efektam liels koris, kas izkliedz draudīgi pāris frāzes starp AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, bet beigās no sižeta ne vella neredzi, jo viss tas pamatīgi apdullinājis -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 17:00 |