![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
es domāju cik ilgi rakstās anime
piemēram kādas 20 minūtes gara ____________________________________________________________________es tak nebiju izgulējies eas ir datoratkarīgs -------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
nu ta beidzot pieleca kapeic nestrādā dc++
versija pa vecu -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Negribas iisti tam ticeet, bet kas zin -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
tostermaize |
![]()
|
kur var dabūt dc++ ???
-------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
tostermaize, kas tev tur iisti nestraadaa? un dc++ var dabuut sheit
-------------------- |
tostermaize |
![]()
|
adreses rādās visu izdariju pēc pamācības bet visu laiku rakstās disconekt ja mēģinu tikt kādā adresē
aaaaaaaa un pēc 18:00 norakstīšu no tavas adreses -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
pag..tev vienkaarshi paradaas disconnected un vis?parasti shajaa gadiijumaa tiek paskaidrots kaapeec tas taa, piem, serveris pilns, vai likumiem kaut kas neatbilst
-------------------- |
tostermaize |
![]()
|
tas man parādās
____________________________________________________________________*** Connecting to dc.no.lv... *** Connected <LV-Security> This Hub is running version 0.9.8a (Fri Jul 16 18:00:01 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:1weeks 6days ). <LV-Security> Minimum share size is: 1024 MB and Maximum is: 4503599627370496 MB.. *** Redirect request received to a hub that's already connected *** Disconnected -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tu manuaali ciitiitgi izlasiiji? Setingos visu saliki kaa naakas? Shaari uztaisiiji, slotus atveeleeji, piesleegumu noraadiiji utt. utjp?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
tostermaize |
![]()
|
visu izdariju itkā cītīgi
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
-------------------- Press any key to continue
|
tostermaize |
![]()
|
paldies par dc++
tostermaize |
![]()
|
paldies jums visiem kas man palīdzēja
PALDIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Jaunajai versijai search iet vienlaiigi gan hubos, gan uz mana diska? Vismaz haardi tika aktiivi grabinaati ento laiku, kameer man tas apnika un es atgriezos pie vecaas versijas.
![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Yap, kesho visu gan, ikreizi refreshojot folderi jaunumus tavaa shaaree kesho, a pirmo reizi - visu shaari. Itkaa lai aatraak mekleetaajs straadaa.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 07:33 |