IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

8 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> The true EMO!, Yah...
Taka
post Jun 20 2007, 16:29
Post #46

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(Shumins @ Jun 20 2007, 01:52) *

Man personiigi gaudojoshi un niikuljojoshi cilveeki ljoti kaitina... Soft gay boys must DIE !!!
Taada raudaashana un niideshana vairaak sievieshu padariishana - lai jau taam tas tiek laugh.gif

Skarbais, armijā padienējušais vecis Shumins ierunājās...
Muti ciet un galvu podā! Reālais vecis atradies, zirgam jāsmejas
Church:
Kā nekā ejam uz Rietumiem, tur liekēžu dafiga...
Savulaik, vēl tālajā 96. gadā man bija ineta čoms no Vācijas, 30+ gadi bija jam, strādājis nebija mūžā NEVIENU dienu, dzīvoja no hvzinkādiem bezdarbnieku pabalstiem, fanoja par Lion King n'stuff.

This post has been edited by Taka: Jun 20 2007, 16:29

--------------------
Press any key to continue
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Jun 20 2007, 16:31
Post #47

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Tur nav ko briiniities, ne biities. Mees ejam un aiziesim uz laiku, kad katrs varees nestraadaat, ja grib. Straadaas tikai tie, kam veelmes vai ticiiba taada.

Maizi un izpriecas.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Taka
post Jun 20 2007, 16:36
Post #48

Tennou

... piebildīšu, ka dzīvoja šamais neslikti, dzīvoklis bija un tehnika, datori n' stuff. Neslikti var dzīvot no bezdarbnieku pabalstiem Vācija+šķiet kaut ko izsūca šamais no omes, ja pareizi atceros. Mutere ar šam bija un patēvs bet tie loģiski par viņu nelikās ne zinis, ies kāds uzturēt liekēdi...

--------------------
+Quote Post
Shumins
post Jun 20 2007, 16:58
Post #49

Unregistered

QUOTE(Taka @ Jun 20 2007, 16:29) *

Skarbais, armijā padienējušais vecis Shumins ierunājās...

Ja tev avataraa buutu zirga atteels, tad tas noteikti izskaidrotu tavu teoriju, ne? laugh.gif
Un nejau iistie cilveeki armijaa rodas - arii kaut kaads tevii iesiiksteejis steriotips. Bet kas zin varbuut zirgus tur tik tieshaam taisa.
Straadaa cik jaudas ar uz galvas uzliktiem skata ierobezjotaajiem - briizjiem liekas, ka taa arii dziivo tu blink.gif (Vismaz taads iespaids rodas lasot tavus postus)
Bet katram jau ir sava dziive un katrs to var dziivot kaa veelas, ar to vareetu izbeigt sho stulbo duskusiju...

IPB Image
+Quote Post
Taka
post Jun 20 2007, 17:04
Post #50

Tennou

Šumin, tev ir "es no mammas aizlaidos un tagad jūtos kruts" sindroms smagā formā. Dzīvi tu esi redzējis ne tik cik melns aiz naga, bet tēlo baigo dzīves apskrambāto ūberveci, latviešu Brūss Viliss bezmaz. Beidz tēlot, neesi dramatiskajā pulciņā tongue.gif
Atradies zinātājs par maniem un citu stereotipiem. Kā jau teicu - puika nelien kur lielie čurā, marš gulēt!

--------------------
+Quote Post
Church
post Jun 20 2007, 17:10
Post #51

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(Taka @ Jun 20 2007, 16:36) *

... piebildīšu, ka dzīvoja šamais neslikti, dzīvoklis bija un tehnika, datori n' stuff. Neslikti var dzīvot no bezdarbnieku pabalstiem Vācija+šķiet kaut ko izsūca šamais no omes, ja pareizi atceros. Mutere ar šam bija un patēvs bet tie loģiski par viņu nelikās ne zinis, ies kāds uzturēt liekēdi...

nebriinos. liidziigi kaa skandinaavijaa, vaacijaa bij nesameeriigi uzpuusta sociaalaas nodroshinaashanas programma. ko vinji, ar lielaam gruutiibaam ciinoties pret plebsa viedokli, meegjina samazinaat, lai kljuutu kaut nedaudz konkurentspeejiigaaki. neba velti turku nelegaalji paarnjem vaaciju - nav tik lielas prasiibas. daudz augstaaka konkurentspeeja darba tirguu.
par paraziteejoshiem pieaugushiem diedelniekiem .. arii tepat latvijaa zinu vairaakus taadus. vieniigais, ka saliidzinoshi mazaak attiistiitu socprogrammu peec, tiem gribi-negribi jaadziivo uz vecaaku/vecvecaaku kakla. vai jaabomzho/kriminaals. neko nepadariisi. jaapienjem shii suga as is. neizbeegams ljaunums konkreetu labklaajiibas liimeni sasniegushaa sabiedriibaa. pagaatnee palicis "kas nestraadaa, tam nebuus eest". attieciigi augliiga augsne emo-tarakaaniem (kas gan ir tikai pasuga plashaakai dzimtai).
+Quote Post
xikes
post Jun 20 2007, 17:19
Post #52

Koushaku

Man patika viens teikums:
QUOTE(Shumins @ Jun 20 2007, 16:58) *

Bet katram jau ir sava dziive un katrs to var dziivot kaa veelas

Nu, tad, lai nebūtu jāsāk pielietot metodes, kas līdzvērtīgas raganu inkvizīcijām viduslaikos..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Cilveeks
post Jun 20 2007, 17:32
Post #53

Shishaku

QUOTE(Tenma @ Jun 19 2007, 14:44) *

...skrāpēju sev ar cirkuli vai dauzu sienas līdz asinīm...

thats sick... blink.gif

aa ar mani notika kkas slikts, tapeec izvilku savu veco saruuseejusho cirkuli kursh nez kur meetaajies un saaku graiziit veenas (so fun.. yay... lol). Peec graiziishanas labaak nepalika toties bonusaa dabuuju B hepatiitu...

vot tapeec veenas graiziit ir stulbi un slimiigi, tas ir nevajadziigi un nedod pilniigi neko...

P.S. patiesiibaa man nav ne jausmas kaa var dabuut B C vai jebkaadu citu hepatiitu.. rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Jun 20 2007, 18:19
Post #54

kawaii tora

QUOTE(Tachka @ Jun 20 2007, 17:04) *

Šumin, tev ir "es no mammas aizlaidos un tagad jūtos kruts" sindroms smagā formā.

eeem... spriežot pēc taviem postiem šai topicā....

QUOTE(Tachka @ Jun 20 2007 , 16:29) *

Dzīvi tu esi redzējis ne tik cik melns aiz naga, bet tēlo baigo dzīves apskrambāto ūberveci, latviešu Brūss Viliss bezmaz. Beidz tēlot, neesi dramatiskajā pulciņā tongue.gif

Atradies zinātājs par maniem un citu stereotipiem. Kā jau teicu - puika nelien kur lielie čurā, marš gulēt!

Secināt varam tikai to, ka šāds sindroms piemīt tev pašam. Saproti, vecāks, nenozīmē, ne gudrāks, ne krutāks, vecāks nozīmē - tavā gadījumā un arī vairumā gadījumu - stagmāts...
Pārmēru paštaisns. Pārmēru uzpūsts.
Cita acī skabargu redz, savā - baļķi neredz.
IPB Image

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Niks
post Jun 20 2007, 18:23
Post #55

Lira member

Ar to nelielās - marš, prom uz Wikipedia, kamēr tiešām neesi saķēris B hepatītu vai kādu citu no daudzajām STS.
Update: heh, tīģeri nu gan ir fiksi.

This post has been edited by Niks: Jun 20 2007, 18:24
+Quote Post
Taka
post Jun 20 2007, 18:35
Post #56

Tennou

Ak Tīģerēn, paaudzies drusku un tad runā par stagnātismu. Ko lai dara, lai pierādītu, ka neesmu stagnāts došos vēnas graizīt, moš sanāks...

--------------------
+Quote Post
Church
post Jun 20 2007, 18:57
Post #57

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(Tigra2 @ Jun 20 2007, 18:19) *

... Secināt varam tikai to, ka šāds sindroms piemīt tev pašam. Saproti, vecāks, nenozīmē, ne gudrāks, ne krutāks, vecāks nozīmē - tavā gadījumā un arī vairumā gadījumu - stagmāts...
Pārmēru paštaisns. Pārmēru uzpūsts.
Cita acī skabargu redz, savā - baļķi neredz.

bet vai nepiekritiisi, ka vecaaks parasti noziimee lielaaku dziives pieredzi? vai ka eg. cilveeks ar armijas pieredzi tomeer speej ar vairaak tiesiibaam kritizeet izteikumus par to (knjigu njechital no mnjenie iemeju) no nedieneejushas jaunatnes puses?
P.S.
aizdomas ka tu domaaji stagnaatu stagmaata vietaa?
+Quote Post
aivvv
post Jun 20 2007, 20:41
Post #58

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif jaa es juus miilu es vienmeer to esmu zinaajis biggrin.gif

kurbijkurnee sso teemu vairaak aka pusgada laikaa nav paarbiidiijussi paar 9 lpp jums jau ccetras tik iisaa laikaa....

jaa nu labi arii man ir ko par sso teemu teikt es tam pieeju strikti no zinaatniskaa viedoklla

Es
Mīlu
Origo

Emo muuzika - tas kas skan Origo

cool.gif via es neesmu viens jaukuminnss? rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Taka
post Jun 20 2007, 21:56
Post #59

Tennou

Labi, ja kasamies, tad pēc notīm.

1. Šuminam reizēm uznāk šis "dzīves pieredzējušā, rūdītā veča" sindroms, citādi viņš ir normāls cilvēks, bet no kurienes šitais lien ārā, hvz. Protams rodas dabiska vēlme atsēdināt.

Armijā dienējis neesmu, armija bija tikai piemērs, kurš protams tika uztverts absolūti burtiski.
Armija bija tāds padomju laika bubulis, nemācīsies/slikti mācīsies - no pēdējas klases savāks. Arī tā bija. No tās bija grūti atkratīties, negribēji iet armijā - nācās domāt ko darīt. Vai arī labi mācīties.

2. Norādot uz to ka viņa dzīves pieredze manuprāt ir smieklīgi maza, es automātiski norādu uz to, ka man viņa ir 100x lielāka? Vai es vispār sevi tur minēju, ko?

Nevienam šajā forumā nav nekāda dižā dzīves pieredze, tāda ir tikai 50+ gadīgiem cilvēkiem un dažiem 20+ indivīdiem, kuriem jau no padsmit gadiem nācies pašiem dzīvē sisties. Jo lielāka cilvēkam ir pieredze jo mazāk viņš ar to zīmējas, vienkārši nav nepieciešamības.

Cepuri nost, ja 20+ gados cilvēkam jau ir personīga plaukstoša firma, vai arī apceļota puspasaule. Tie ir tikai piemēri...

3. Kur es vispār sevi, savu gaumi vai dzīvesveidu minu kā atdarināšanas cienīgu paraugu? Kurā topikā, gribu redzēt. Faktus studijā, lūdzu.

4. Izlasiet svešvārdu vārdnīcā ko nozīmē "stagnāts". Stagnācija ir prāta stāvoklis, kuram nav nekāda tieša sakara ar vecumu.

Piemērs:
5 gadus mācoties LU dabūju redzēt visāda kalibra un vecuma pasniedzējus, gan vecus gan jaunus. Profesorus un vienkāršus lektorus. Bija gan veci pasniedzēji, kuri tiešām n-desmit gadus māca vienu un to pašu un bija kā no dzīves izkrituši un bija arī tādi 60+ profesori, kuri sekoja līdzi visam jaunākajam savā nozarē un prata interesanti stāstīt. Bija jaunas švablas, kuras prata tikai powerpointa prezentāciju nolasīt un nebija spējīgas ne uz vienu advancētu jautājumu atbildēt. Bija arī jauni pasniedzēji ar superinteresantām lekcijām, kuras aizritēja nemanot vispārējas ieinteresētības gaisotnē.

Gan jau arī jūs abi sasniegsiet savus 30, nekur neliksieties, esiet tad nu mazāk stagnātiski, no sirds novēlu.
Ir teiciens, ka visu jaunību cilvēks pavada taisot sūdus un otro dzīves pusi, cenšoties izlabot. Jums ir visas iespējas būt labākiem iepriekšējo paaudzi, sasniegt vairāk.

5. Šis ir offtopic, tāpēc spamot ir atļauts. Nav ko iedegties svētās dusmās un kropļot niku, tikai tāpēc ka kāds atļaujas apgalvot ka Šumins nav pasaules centrs... Varbūt viņš ir TAVAS pasaules centrs, lai tā nu būtu. Visu to labāko.

This post has been edited by Taka: Jun 20 2007, 22:02

--------------------
+Quote Post
CirvjaKaac
post Jun 21 2007, 02:11
Post #60

Danshaku

From: Kačoku zāle

Šī sabiedrības daļa padara manu dienu jaukāku un mani - smaidīgāku. Piemēram, nesen, braucot vilcienā, neveselīgi bālu jauniešu pulciņš apsprieda, kā "stroikā" pakāries bomzis un vai Artis vispār ir īsts emo - nonāca pie secinājuma, ka tomēr neesot. Gustiņš ir baigais egoists, ja vinš uztaisīs pašnāvību.
Tiesa, ir arī dienas, kad caur pieri glūnošs mērkaķa gaudas par dzīves sāpi un tūpļa disfunkciju kļūst diezgan kaitinošas.. tikpat kaitinoša cik "viedu" pusmūža onānistu spriedelēšana par dzīves patiesībām.
Man ir liels penis. Atā!

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post

8 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 20:15