![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
kurbijkurnee sso teemu vairaak aka pusgada laikaa nav paarbiidiijussi paar 9 lpp jums jau ccetras tik iisaa laikaa.... Kurbijkurnee neprot spamot. Slinkie moderatori, celieties un veriet ciet topiku! Ak, jaa, es pats esmu moderators... Nu tad neko... Emo muuzika ir shitaa: Guncha - Tik Dikti Vaig.mp3 P.S. [...] <- Te bija garsh bezjeedziigs raksts par teemu, bet es aizvietoshu ar kopsavilkumu: "Jummi, jummi, jummi" -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nee nu nav jau tik gruuti izteikties teiksim taa emo ssobriid ir populaaraakaa subkuultuura taa teikt no "new wave" un nenoliedzami visi taadejaadi vinnu pamatiigi noliek jo ar to vienkaarssi ir jaasaskaras bet nav velmes vinnu piennemt bet skatoties uz to pozitiivi tas passai emo attiistiibai daudz slikta nedara un noteikti nonnem spriedzi no jau esossajaam subkuultuuraam kuras arii tas nestreso jo no vietas vinnas taapat jau vairs nevar izsist... iespringt lieki - labaak smelties humoru
![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE kurbijkurnee sso teemu vairaak aka pusgada laikaa nav paarbiidiijussi paar 9 lpp jums jau ccetras tik iisaa laikaa.... Mums eksitenciāli svarīgas tēmas apspriest palīdz fakts, ka paralēli nav jāposto 10+ topikos par Rona un Hermiones seksuālajām attiecībām. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
nee nu nav jau tik gruuti izteikties teiksim taa emo ssobriid ir populaaraakaa subkuultuura Uz kādu pētījumu bāzes tiek piedāvāts šāds apgalvojums? Mani subjektīvie novērojumi, piemēram, liecina, ka populārāka ir trenūzeņu, flaneļa kreklu, sēkliņu grauzošu skūtglavju, jeb urlu subkultūra. un nenoliedzami visi taadejaadi vinnu pamatiigi noliek jo ar to vienkaarssi ir jaasaskaras bet nav velmes vinnu piennemt Problēma galvenokārt nav tajā ka citi viņus nepieņem, bet kā jau pēc personas "Tenma" komentāriem var secināt, viņi paši sevi nepeiņem. Ko tad vēl prasīt no pārejās sabiedrības? bet skatoties uz to pozitiivi tas passai emo attiistiibai (...) Runājot par emo t.s. subkultūras atīstību man uzreiz prātā iešaujas sensenos laikos spēlētā spēle Lemings. Nu jūs jau ziniet, vesela armija suicidālu dzīvneiciņu zosu gājienā mēģina nosisties, bet tu ar savām deus ex machina spējām centies viņus glābt...dažreiz man izdevās. iespringt lieki - labaak smelties humoru ![]() ![]() vo, vo Kopumā šis topiks ir pelnījis "Best Offtopic Award 2007" -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mums eksitenciāli svarīgas tēmas apspriest palīdz fakts, ka paralēli nav jāposto 10+ topikos par Rona un Hermiones seksuālajām attiecībām. Labi vot šitas bija labais XDDDDDD Nē bet ja nopietni - jums viņi traucē? Nu lai taču graizās, mīcās pie Origo pulksteņa un sūdzās par dzīvi. Kopumā sakot - lai takš paši vārās savā sulā. GoldLeader mums ielika tekstu par ko varētu pasmieties (lai gan joki jau dzirdēti tik bieži ka smieklīgi nav nu nemaz). Tad nu visi kopistiski pasmejamies. hahahahahaha. Un ar to varētu arī beigt diskusiju. -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Viss šis topiks ir kļuvis par kko sasodīti stulbu! Visi nomētā viens otru ar šādiem tādiem nelāgiem izteicieniem un beigās sajūtās kruti. GoldLeaderam tas šķita baigi reālais tekstiņš. Cilvēks vēlējās paspīdē, kā jau mēs visi to vēlamies. Vienk. šoreiz neizdevās. Pilnīgi piekrītu Tigrai par to tekstiņu 1. lpp. Vienk. neviens neapvainojās uz nevienu šis ir prost neizdevies topiks. GoldLeader tev derētu aizvērt šo topiku! ;P
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Nu, nu, Shatako, ļauj vien cilvēkiem ļauni paņirgāties.
![]() Visiem TRUE emo iesaku palasīt Austras Skujiņas dzeju. Ji - Jā, man viņi traucē. ^^ un ja mēs visi te tikai parēktu par to ka Goldijs ielicis emo jokus, te vairs nebūtu interesanti. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ji - Jā, man viņi traucē. ^^ Uzmanības pievēršana viņiem un viņu sadragāto 'ego' pacelšana arī nav īpašais saprāta darbs. Un ja traucē... ko lai iesaka. Met ar ķieģeli? Save a friend, kill an emo, I might say. P.S. Let them spread their individuality for god damn sake XD This post has been edited by ReD_FoXy: Jun 21 2007, 17:07 -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
par paraziteejoshiem pieaugushiem diedelniekiem .. arii tepat latvijaa zinu vairaakus taadus. vieniigais, ka saliidzinoshi mazaak attiistiitu socprogrammu peec, tiem gribi-negribi jaadziivo uz vecaaku/vecvecaaku kakla. vai jaabomzho/kriminaals. neko nepadariisi. jaapienjem shii suga as is. neizbeegams ljaunums konkreetu labklaajiibas liimeni sasniegushaa sabiedriibaa. pagaatnee palicis "kas nestraadaa, tam nebuus eest". attieciigi augliiga augsne emo-tarakaaniem (kas gan ir tikai pasuga plashaakai dzimtai). Imho, ēmō taču lielākoties ir skolnieki/pirmo kursu studenti.. Kāda nu tur dižā parazitēšana un dzīvošana uz kakla. Tad jau visi bērni/jaunieši ir tādi :] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ji, es tikai cenšos pasargāt viņu vēnas!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
Protams, kas ir viena Ayumi pret puspasauli emo? Tāpēc man vajag palīdzību!
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Protams, kas ir viena Ayumi pret puspasauli emo? Tāpēc man vajag palīdzību! jaa nogriezham vinjiem visiem pirkstus lai nevar zhileti panjemt rokaa.... un zobus arii izsitam lai neiedomaajas paarkost veenas... ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vajag maaciit cilveekiem kaa pareizi taa veenu griezhana jaaveic, tad probleema vareetu atrisinaat pati sevi. "Along the highway, not across the road." vajag ar komfortu, siltaa vannaa (lai noveertstu asins receeshanu) un visaa garuma, lai mediciinas iestaazhu darbimiekiem retaak naaktos skatiities uz "gradusnjikiem" uz rokaam.
-------------------- Because i can!
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Vajag maaciit cilveekiem kaa pareizi taa veenu griezhana jaaveic, tad probleema vareetu atrisinaat pati sevi. "Along the highway, not across the road." vajag ar komfortu, siltaa vannaa (lai noveertstu asins receeshanu) un visaa garuma, lai mediciinas iestaazhu darbimiekiem retaak naaktos skatiities uz "gradusnjikiem" uz rokaam. Nevis Along the highway, not across the road, bet Remember kids its not cross the street its down tehe road! XD -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:02 |