![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Oho, mees redzam ka lamaaties saviem gadiem tu maaki pieklaajiigi, turklaat paziisti minimums 4 emo (tas izriet no 75%) un 3 no tiem graiza rokas? Lai nu taa buutu. Jaukaa sabiedriibaa uzturies. Visvairaak tracina saadi te "gudriishi", kas neko par teemu nejeedzot gvelz visaadas beerniskiigas mulkiibas un tikai atkaarto dzirdeetos miitus izliekas ka vinji kko sajeedz no teemas. Es pat pieljauju ka lielaakaa dalja visi tie "Poser,sceene kid,wanna be emo" rodas tiesi no saadiem eksemplaariem kaa tu ![]() Es neesmu izpratis ceeloni kas liek kaadam indiviidam ziedot savu laiku lai noliktu emo. Vai tik vislielaakaa probleema nav tiem pasiem "noliceejiem"? uuuuu! storms aiztaav emo.... varbuut storms pac ir emo??? ![]() -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
uuuuu! storms aiztaav emo.... varbuut storms pac ir emo??? ![]() nee storms nav eemoo. Stormam vnk nepatiik dumji cilveeki (vienkaarshi runaajot ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
uuuuu! storms aiztaav emo.... varbuut storms pac ir emo??? ![]() nee storms nav eemoo. Stormam vnk nepatiik dumji cilveeki (vienkaarshi runaajot ![]() tad pēc loģikas tev nevajadzētu aizstāvēt emo. un storm, vai tu baseboalbatboy personīgi pazīsti, ka zini spriest tādos sīkumos cik emo viņš zin un cik vispār zinošs šinī tēmā ir? vai gadījumā tu pats tā nepadari sevi par dumju un absurdu? -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
un storm, vai tu baseboalbatboy personīgi pazīsti, ka zini spriest tādos sīkumos cik emo viņš zin un cik vispār zinošs šinī tēmā ir? vai gadījumā tu pats tā nepadari sevi par dumju un absurdu? To ka vins muld par teemu liecina kaut vai fakts ka vins saka ka 75% emo graizot rokas ![]() ![]() ![]() Un jaa, Cilveek, vai tu domaa ka ja kaads peec tava uzskata kko aizstaav noteikti ir taads pats kaa aizstaavaamais? (Ja es iestaatos pret nebadziibu etiopijaa tu saprastu ka es pilniigi un noteikti esmu etiopietis? ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
To ka vins muld par teemu liecina kaut vai fakts ka vins saka ka 75% emo graizot rokas ![]() ![]() ![]() bet kā tu to vari zināt? kur tavi pamatojumi argumentam? tas pats variants. okej. 75% varbūt arī nē, bet vadoties tīri pēc veselā saprāta, nevis sausas, deduktīvas loģikas, kas sociālos jautājumos bieži vien nestrādā, 50% būs. vismaz visi emo, ko pazīstu(~10 un labi, ka visai attāli) tā dara, bet gan jau ir arī lielais vairums, kas šo arodu nepiekopj... ![]() vispār galu galā graizīšanās nav tas, kas kaitina, bet gan nepārtrauktā ņerkstēšana par dzīves netaisnībām(lielisks piemērs iz dzīves - man mamma neiedeva naudu tusiņam, nevarēšu piedzerties ;__; wee wee wee, mani laikam nemīl, jāiet dzīvot pie "draugiem"), kam cēloni varam lielākoties meklēt faktā, ka dzīve ir pārāk laba un nav ko darīt. "re, kā tur dažiem tiešām ir sūdīgi. vecāki šķirās, kāds tuvs cilvēks nomira.. šit a man tik labi.. tā nevar ![]() ![]() no ltukša gaisa par emo neņemos žvadzināties, bet, ja reiz temats ir uzcelts un man šajā jautājumā arī ir viedoklis, kas nav puņķos karināts.. aidā! -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
vai tad topa klips no tokio hoteļiem nav bitte spring nicht? nu pati īpaši neklausos tokio hotel, bet nu vācu valodu gan es saprotu, un ko pie dillēm nozīmē bitte spring nicht? tiešā tulkojumā (no visām valodām, kuras iesaistītas šajā teikumā) ir tā - lūdzu pavasari nē. bet dziesma gadījuma nebija - spricht nicht? t.i. nerunā <-- EMOīgs nosaukms. ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Wiss ko Storm teica ,utt. ![]() Viss ko es teicu bija mans uzskats un mans viedoklis. Gribeeju informeet cilveekus(kam intresee) kas ir "the true Emo" no mana skata punkta. Es savos postos nesaredzu fraazes"Emo s.cks" vai " Kill Emos" vai ktko taadu,kas liecinaato par to ka es nolieku Emo kulturu. Vnk , teicu ka Lielaakaa dalja "emo" nav "True Emo" taapeeck ka iedomajas Mazu probleemu deelj[Piem.-"Man mamma neiedeva naudu tusiņam, nevarēšu piedzerties ;__; wee wee wee, mani laikam nemīl, jāiet dzīvot pie "draugiem"] kluut "emocionaal/emo" utt.Un taa mana "staistika" bija tikai taads piemeers vien ,nevajag piesietis! Ja esmu paaraak liels "gudriitis" varu shajaa diskusijaa vairs neraadiities(jo buushu paaraak aiznjemts graizot rokas ![]() ![]() P.s Kas vainas vaardam "Suukaa" ,jau jau tik rupjsh tad lai cenzoree. ![]() P.p.s Ja nebuusim uzmaniigi shits topiks tiks sleegs flooda deelj ![]() This post has been edited by baseboalbatboy: Jul 14 2007, 04:11 -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
vai tad topa klips no tokio hoteļiem nav bitte spring nicht? nu pati īpaši neklausos tokio hotel, bet nu vācu valodu gan es saprotu, un ko pie dillēm nozīmē bitte spring nicht? tiešā tulkojumā (no visām valodām, kuras iesaistītas šajā teikumā) ir tā - lūdzu pavasari nē. bet dziesma gadījuma nebija - spricht nicht? t.i. nerunā <-- EMOīgs nosaukms. ![]() Vispār tulkojums ir "Lūdzu nelec"... -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Storm |
![]()
|
Ja esmu paaraak liels "gudriitis" varu shajaa diskusijaa vairs neraadiities(jo buushu paaraak aiznjemts graizot rokas ![]() ![]() es tevi pilniigi saprotu ka sarunaajis mulkiibas tu veelies pamest topiku saadaa veidaa neviens tevi netur. ko es varu piebilst par "jo buushu paaraak aiznjemts graizot rokas ![]() ![]() QUOTE Vnk , teicu ka Lielaakaa dalja "emo" nav "True Emo" taapeeck ka iedomajas Mazu probleemu deelj[Piem.-"Man mamma neiedeva naudu tusiņam, nevarēšu piedzerties ;__; wee wee wee, mani laikam nemīl, jāiet dzīvot pie "draugiem"] kluut "emocionaal/emo" utt. Vai tu vispaar sajeedz ko tu runaa? Vai tik emocionals cilveeks neuztrucas par siikumiem? Man pilniigi saak es atvainojos riebties cik tu esi gudrs... -------------------- skills of a snail
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
a man liekas ka jaads lieto prievaardinnu "true" tad vispaar nav veerts taalaak klausiities sorry beerz....
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Un jaa, Cilveek, vai tu domaa ka ja kaads peec tava uzskata kko aizstaav noteikti ir taads pats kaa aizstaavaamais? (Ja es iestaatos pret nebadziibu etiopijaa tu saprastu ka es pilniigi un noteikti esmu etiopietis? ![]() ai nee taksh tas bija tik taads offtopic spontaanais joks... ![]() -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nee nabadziigs protams
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Veinīgais, ko man teikt:
Īstie emū neizrādās. Un tie, kas ir redzami, tikai stilo. Un vispār - vateva Ja meklēsim katrai lietai izskaidrojumu, pamatojumu utt apniks dzīvot un visi kopīgi graizīsim vēnāāāzzz Lai gan var arī pakārties |
duck&cover |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 24-July 07 ![]() |
Veinīgais, ko man teikt: Īstie emū neizrādās. Un tie, kas ir redzami, tikai stilo. Un vispār - vateva Ja meklēsim katrai lietai izskaidrojumu, pamatojumu utt apniks dzīvot un visi kopīgi graizīsim vēnāāāzzz Lai gan var arī pakārties taatad tu saki ka mums vispar vajadzeetu kkaa vilkt dziivi un nemaz neanalizet to kas notiek ? btw, nedomaju ka tadi, nav nozimes true or false vispar pastav. ir pumpaini 15 gadiigi jaunieshi ar savaam pubertaates problemam |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Veinīgais, ko man teikt: Īstie emū neizrādās. Un tie, kas ir redzami, tikai stilo. Un vispār - vateva Ja meklēsim katrai lietai izskaidrojumu, pamatojumu utt apniks dzīvot un visi kopīgi graizīsim vēnāāāzzz Lai gan var arī pakārties taatad tu saki ka mums vispar vajadzeetu kkaa vilkt dziivi un nemaz neanalizet to kas notiek ? btw, nedomaju ka tadi, nav nozimes true or false vispar pastav. ir pumpaini 15 gadiigi jaunieshi ar savaam pubertaates problemam Es tieši tāarī velku. Un pagaidām man ir labi. Nesaku, ka vispār nevaig analizēt. Pēc, tā teikt, "dzīvē pielaistas kļūdas" vajag pasēdēt un padomāt, bet šitā lieta.. jau nu ir nenopietna Pff, par pumpām gan nevajag jokot ,D |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |