![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
nu ar Ghost in the Shell īpaši aizrauties manuprāt nevajadzētu jo pats personīgi esmu devis diviem cilvēkiem noskatīties GitS priekš tāda kā atspēriena punkta
![]() .. viens no viņiem 'saslima' ar Naruto tākā manuprāt tas ir dziļi atkarīgs no katra individuāli ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu iisaak sakot - ja nepatiik neskaties un paturi savas domas pie seviim
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
GiTS un EVA ir "smagā artilērija", tos var dot cilvēkiem, kuriem patīk intelektuāla anime, rakāšanās smadzenēs, self-observing utml.
Iesācējiem var dot ko vieglāku, bet kā jau teicu - noskaidrojot vispirms intereses un tad izmantojot vājās vietas ![]() -------------------- Press any key to continue
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
man žēl to nabadziņu kas nevar saprast ka anime neav nemaz tik liels sūds.. man piemēram cita veida multenes un pat filmas nekad nav izraisījušas tik lielus emocionālos pārdzīvojumus un iedvesmas uzplūdus kā anime. man žēl..
un par 'vervēšanu', cik zinu tad mani paziņas uz anime ir izgājuši caur 'EVA', 'GITS', 'DBZ' un 'HELLSING'... es caur 'D'... -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Taka |
![]()
|
||
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Paskaties The Lion King, Shrek, Spirit: Stallion of Cimarron, NIMH, Balto, Iron Giant -------------------- Press any key to continue
|
||
deleted-ray |
![]()
|
||
Vovo, nu gluzi zelta vaardi. Paskatoties dazas ep tiiri vai raudaat gribas. Vismaz kamols kaklaa saskrien P.S. nekur veel neesmu taa reecis kaa skatoties Naruto |
||
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
The Lion King, Shrek, Spirit: Stallion of Cimarron, NIMH, Balto, Iron Giant ir redzētas, bet tieši tas ka viņas ir tā uztaisītas dzēš(vismaz man) iejušanās iespējas. nu neliek man disneji, pixari utt. man aizdomāties par dziļajām tēmām. tikai smieklus izraisa, ko savukārt anime nedara. anime man patīk ar to ka tur tas tiek kautkā tā pasniets ka es uztveru daudz labāk nekā jebkādā citā veidā dzīves problēmas vai citas lietas....
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Taka |
![]()
|
Nu ja Lion King Tevi neņem, tad no comments...
-------------------- Press any key to continue
|
![]()
|
nu tas laikam katram no sevis atkarīgs.. mani piemēram D, Mononoke un Ah! My Goddess tā paķēra...
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Taka |
![]()
|
Pēdējo redzējis neesmu bet pārējās ir ļoti spēcīgas.
Gotiskā stila cienītāji noteikti novertēs D animācijas stilu. -------------------- Press any key to continue
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nez vai GitS, Lain un NGE ir taas lietas ar ko buutu jaaiebaro jauniesaucamie, paaraak jau nu kompliceeta eedmanja (varbuut arii ar Ghibli nedaudz paarsteidzos, lai gan nezinu nevienu, kam manis mineetie gabali buutu riebusjies). Paarbaudiits un par labu esam atziits liidzeklis ir Animatrix. Zinaama teema, stiliigi apspeeleeta, action + brain food, un peec taa visa laba peecgarsja.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Spectre |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es piekriitu, Wonderful Days ir pedeejaa laikaa labaakais, ko esu redzeejis, loti patika, un noskatijos pat veel vienu reizi jau naakamaajaa dienaa. Actually man vairaak patiik taadas, kur nobeigums nav spiidosh, bet gan vairaak taads dramatisks. Nevis, something like - beidzaas ar festu saulrieta laikaa un kaazaam. Piekriitu arii Rozes viedoklim: "Sūdos tak tomēr kaut kas ir. Nevar būt, ka miljoniem mušu ir maldijušās." Zheel, ka Meerglja kungs vairs neraadaas un neturpina iesaakto topiku. Gaumes ir dazhaadas, un ja cilveekam veel piedevaam ir pieejams tikai Pokemon un Digimon, tad arii var rasties taads priekshstats par anime. Jo muuseejie jau neko citu neraada. Soory to say. Cilveeki ir dazhaadi n tapeec arii industrija straadaa. Tas i taapat kaa ar muuziku, kapec ir tik daudz dazhaadu stilu ???? Tapeec, ka cilveeki ir dazhaadi. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
||
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Un tu neesi vieniigais.... =') Anyway... Ljaundari, mana atbilde buus iisa un skaidra: nemaaci mums dziivot. =3 |
||
Roze |
![]()
|
||
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
WD protams ir grafiskas virsotnes un arii soundtracks ir bezgala jauks, tachu shai filminjai ir taads pats truukums, kas bija par iemeslu, kapeec izgaazaas (finansiaalaa zinjaa) arii FF: Spirits Within. Proti, manupraat (arii saliidiznoshi biezhi izteiks viedoklis citur), nav iisti saistosh sizhets. Ir daudz emocionaalas epizodes, tachu kopumaa skjiet, ka cilveeku vairaak saista cilveeku (sheit vareeja vairak izveerst Shua un Jay attieciibas) nevis postapokaliptiskas probleemas.. Protams visaadi citaadi tas ir jaaredz ![]() |
||
deleted-ray |
![]()
|
Eniivei nekas mani nepaarliecinaas paartraukt skatiities animi (jau nodarbojos ar 167 epizodiska seriaala ka4aashanu)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |