![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
||
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Vai tad kaads to censhas dariit? ![]() |
||
deleted-ray |
![]()
|
||
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu es jau taa ieprieksh pasaku lai i nemaz neviens nemeegina ![]() |
||
standby |
![]()
|
||
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Welcome to the club ![]() ![]() Anyway, katram savs.. Par topica aizsaceju gribas domat ka biki pa daudz negaciju uzkrajies - Take it easy pal ![]() Kaut gan - vai jums neshkjiet ka pedeja laika tiesham anime ir nu .. gandriz uz katra solja. Vel vakar redzeju veselas divas meitenes ar anime stila apdruku uz kreklinjiem..lasot Dnevnoj dozor - Battle angel Alita.. ![]() ![]() par NGE - ar to tiesham jabut uzmanigam. mani shi anime satrauca ne pa jokam ![]() Okai, aizravos - labs noskanjojums.. |
||
bypass |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pilnīgi piekrītu, ka liela daļa(ļoti liela) animes ir brain-washing(pokemoni, *moni, utt), tb komerciāli ievirzīti produkti, kas normālam skatītājam liksies pamatīgs non-sense, craps, piem, yigioh, kuru te pat pie mums rāda un kura primārais mērķis ir mudināt šķībacainajiem bērneļiem iegādāties kaut kādas kartes uc pribambasus.
Kādēļ tad es, ne animes ūber fans un speciālists, skatos jamo reizēm? Pirmām kārtām jau, protams, man patīk 2d ar roku zīmēta animācija. Un tik tiešām anime uzdrošinās rādīt vairāk nekā pierasts no a la Disney'a, bet galvenais jau ir tas, kā tas tiek parādīts. Animē tomēr ir lielāka brīvība un tā nav tik ierobežota kā kāda no filmām. Sākotnēji vairāk devu priekšroku anime-filmām, jo no seriāliem varēju nosaukt tikai pokemonus un čiburaškas ![]() Savas domas par anime-seriāliem mainīju pēc last exile pāris epizožu noskatīšanās - nekādu ķjeburu varoņu emocionālā stāvokļa izteikšanai, labs stāsts, laba animācija, reālistiski un dabīgi, nesamāksloti čarakteri un to uzvedība + cg - burvīgi. Lietas būtība slēpjas tur, ka diemžēl ja ne pat vairāk par tiem 90% no animes ir bullshits. Lūk: Naruto - afaik, kaut kāds bezjēdzīgs kolbasņiks ar ķeburiem(tas ir liels mīnus, manā uztverē) Full Metal Alchemist - same here, kalbasņiks + aļķīmija, nesaskatu kaut ko interesantu. Neesmu vēl skatījis, bet Gundami un visi pārējie robotu/bobotu novirzītie seriāli arī liekas ir lielākā/mazākā mērā kiddy stuff. Tomēr apgalvot, ka VISA anime ir pilnīgs sūds, būtu pārāk skarbi un nekorekti. No filmām D, Animatrix, Gits, Ninja scrool, P. Monotoke(pareizi?) - bija diezgan skatāmi. Iesakiet man vēl kādu normālu, ieteicams ne kiddy un bez ķeburiem, filmu un vai seriālu. Un būtu jauki novilkt kaut ko arī no .lv jūzeriem caur dc++ nevis caur torrentiem "super duper ātrumā". |
darknight |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Nepareizi ![]() Bez Princess Mononoke pamēģini arī citas Studio Ghibli filmas... ![]() Paskaties arī tādas animes kā Akira, Cat Soup, Fantastic Planet u.c. -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ieskaties te. Bija arii plasjaaks topiks par labaako anime teemu, tacju raadaas, ka kaads ir pacenties to izdzeest, vismaz es vairs neatradu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Batou |
![]()
|
||
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
es laikam izraisiishu veetrainus protestus, bet beidzot ir cilveeks, kas mani saprot. FMA bija... kaa lai to labaak uzraksta (vai saudziigaak)... paskatiijos liidz 7 epai. sorre. boring. un gundami un all other mechas... c'mon... man vajag reaalu sci-fi nevis fantaaziju kaa buutu ja tantei buutu ritenji. -------------------- ![]() |
||
Taka |
![]()
|
||
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Khmm... varbūt vispirms paskaties un tad secini? ![]() Nevis, "man liekas", neesi tak Delfos, kur filmas komentē tie, kuri tās neskatās ![]() Vecie Robotech un Gundam seriāli kā reiz emociju un cilvēciskā faktora ziņā ir pat pārāki par vecajiem, ja vien 80-to gadu sākuma animācija neatbaida. Retro arī ir stils ![]() Seriālu? Nu Neon Genesis Evangelion Kiberpanks - Akira, Bubblegum Crisis OVA (vecā) vai Bubblegum Crisis 2040 - neskatoties uz dīvaino nosaukumu viens no Anime Essentials. Par to patīk vai nepatīk mecha, no sorry, esmu tehnomāns un man patīk. Sci-Fi bieži spēlējas ar situācijām, "ka būtu, ja...", tas ir Sci-Fi būtība, jopcik, nebiju domājis ka kāds ņemsies apstrīdēt Sci-Fi pamatus ![]() Pie kam atļaušos piebilst, ka spriežot pēc .lv hubu satura, vairums no jums normālu mecha vispār pa kilometru nav redzējuši. -------------------- Press any key to continue
|
||
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu vispaar jau... 90+% no animes ir fantaazija un nereaali notikumi un es tajos nesaskatu neko sliktu ![]() |
||
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ir taa ka patiik un viss
![]() Arii mans draugu pulks ir pret ANIME sou sou noskanots, maybee jau tapee ka atvelkaas pie maniim grib saraxtiiti kaudzi ar filmaam, ko esu savilcis, a es seezhu un ignoreeju taalaak un saku pag pag veel tikai 3 seerijas ![]() Emmm neregistreetajam postam neko nepaarmetiishu, jo gaumes i dazhaadas, bet es domaaju Tev vareetu patiokt Wonderful Days. Katraa zinaa noskatijos patika. Un noskatijos 2x ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
ehh visi pa tehnisko man gan miiljaakas animes ir pa skolasbeerniem GTO full metal panic love hina nu voshem uz attieciibaam balstiitaas anime no sci fi labaakaa pagaidaam laikam ir planetes
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
bypass |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Taka, redzi, man pietiek apskatīties uz tavu signatūri, lai varētu apm. spriest, kāds tajos gundamos stāsts un kāda tam visam prezentācija. Es tiešām to nenosauktu par sci-fi, jā, drīzāk tad jau par fantasy, kas, protams, nav slikti, bet arī fantasy tomēr ir jābut kaut kādās saprāta robežās.
Saki, ko parasts skatītājs teiktu par šo brīnumu? Domā viņus aizrautu skatīties, kā boboti, ekipējušies dažnedazādākajiem bimbuļiem, viens otru apšaudītu - puf, puf, bing, bang ... ierubījam hiper-mega-extra-ūber-staru ... ai, ai aizsardzības lauks atrubījās ... utml. Paša gundamu 'ideja'(ideja?) man izraisa alerģiju. Kikyou, jā, tas, ka ļoti liela daļa animes ir fantāzija un nereāli notikumi un tas, manuprāt, ir saprotami un pieņemami, bet diemžēļ šī fantāzija visbiežāk ir aizšauta galīgi garām, ti pārspīlēta, kas, loģiski, kādam liksies - oi, oi, cik interesanti, naruto var teleportēties un bezdēt klonus - amazing. |
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vai arii dazhi citi vienkaarshi nepiesiesies pie detaljaam un skatiisies anime kaa vienu veselu un nevis pa kadriem =P Ko tu vispaar esi uzeedies uz naruto ![]() |
||
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
bypass interesanti dzirdeet Tavas domas par Hellsing un Samurai Champloo.
Aa jaa ........ Samurai Champloo - Jaunais Soundtrex -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
||
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Mana signatūra ir viens, no konteksta izrauts, mecha. Nezināju ka tā var tik daudz izteikt. Un starp citu, ne no Gundam bet Macross. Tu ļoti ātri ražo spriedumus, pie kam tukšā vietā. Man tas savukārt šo to izsaka par Tevi. Paskaties šī žanra labākos darbus un tad runā. Pie kam, pirmi Gundam un Macross darbi ir kara drāmas, kur arī bez love story neiztiek. Par tiem "bobotiem" un "bimbuļiem" Tu mani pamatīgi sasmīdināji. Tu jauc Transformers utml seriālus ar "nopietno" mecha. Gan Gundam gan Macross seriālos mecha ir tikai "plot device" tā sacīt, tās ir cilvēku pilotētas kaujas mašīnas un nekas vairāk. Apmēram tādu pašu lomu vecājā, labajā "Četri tankisti un suns" spēlēja viņu tanks. Viņš tur bija, viņi tajā brauca. Viss. Atgādināšu veco labo .wav failiņu, kas bija izrauts no Vinnija Pūka multenes. Tur ēzelītis Iā krieviski saka "drugie ne vļezut, a moi vļezet." Tiem, kas krievu valodu nezin - "citu neielīdīs, bet mans ielīdīs". Megaperversi izklausās ne? ![]() Bet runa patiesībā bij par ēzelīša dzimšanas dienu, kurā viņam uzdāvināja tukšu meduspodu un saplīsušu baloniņu un Iā bij laimīgs, jo lūk viņa baloniņs kā reiz iet iekšā podiņā un nāk arī ārā. Par to Gundam ideju, kura Tev izraisa alerģiju - vai nebūtu tik laipns paskaidrot, kāda tad tā ir un kurā seriāla/filmā Tu to redzēji. Man būtu ļoti interesanti paklausīties. -------------------- Press any key to continue
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |