IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> BECK
Sigfa
post Jan 27 2005, 19:09
Post #16

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Nu, postoju viena iemesla dēļ- visā interneta otaku sabiedrībā ir visai pamatīgas jukas attiecībā uz šo seriālu. Es tagad apsaikdrošu situāciju nezinātājiem, un varbūt varu aizsākt kādu diskusiju biggrin.gif

Tātad tā, lieta tāda, ka no saakuma viss bija baigi super- Anime Empire paņēma jaunu projetu ar nosaukumu BECK, visi domāja, ka šitā štelle ir baigi inovatīva un visi kas viņu skatījās arī labi novērtēja... Viss bija labi līdz vienai nebaltai dienai, kad anime empire forumos parādijas threads par 11 epizodi, itkā jau kārtējais idiņš ar stulbiem jautājumiem (eū, kad es beidzot tikšu pie anime), bet tad aizgāja neliela diskusija, jo tiešām, labu laiku nekas jauns par BECK nebija dzirdēts, tā nu diskusija pamazām izvērtās visiem nepatīkamā fleimā. Situāciju sarežģīja atklājums, dēļ kura BECK cienītāju publiku paaršalca visu iznīcinoš cunami- FUNimation esot reģistrējis http://www.beckanime.com domainu. Atklājumu esot izdarījis viens, ne pie kā vainīgs, fans, kurš gribējis uztaisīt fansaitu par šo anime (šobrīd- http://www.beckanime.net). Tātad, dēļ šī atklājuma forumos saakās asas diskusijas par BECK nākotni, un daudzi uzskatīja, ka, nu jau gandrīz mēnesi nesabotais, becks nemaz netiks sabots, jo viņš esot ticis licenzēts. Nepagāja ne paaris nedēļas, kad A-E personāls paziņoja, ka BECK nav licenzēts, un darbs pie šī anime tikšot turpināts, un pat A-E esot ieplānojis kādu paarstegumu saviem faniem. Tas uz kādu laiku nomierināja publiku, bet, kādu nedēļu vēlāk (šodien), BECK fanus atkal paaršalca jaunas ziņas- paaris cilvēku no A-E esot pievienojušies Shinsen Subiem, kas mums deva trīs epizodes - 13-15, acīmredzot 11-12 atstājot A-E ziņā. A-E apvainoja SS seriāla nozagšanā (SS piekrita, ka viņi ir nozaguši BECK)...
Tas nu īsumā būtu viss, kas uz šobrīdi man zināms. Ja kādam nav slinkums mani papildināt, vai palabot - uz priekšu, šī posta mērķis ir aizsākt diskusiju. Jautājums reāli ir tāds: Ko jūs domājiet par šo fansuberu karu, kurš novērojams ne tikai tieši šai animei, bet arī daudzām citām?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Jan 27 2005, 19:46
Post #17

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Labaak, kad karo, nekaa, kad nav neviens, kas vispaar sabo wink.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sigfa
post Jan 27 2005, 20:07
Post #18

Kami-sama

jaasaka, ka konkurnece tomeer uzlabos kvalitaati, kaa tas ir citaas dziives jomaas biggrin.gif
+Quote Post
kaarleens
post Jan 28 2005, 10:24
Post #19

Hentai

From: Jelgava

hmzz a kādu beck versiju tagad vilkt ?

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Sigfa
post Jan 28 2005, 10:33
Post #20

Kami-sama

lol, nav jau izveeles- viena tikai ir. 1-10 seerija ir A-E, 13-15 seerjai ir Shinsenam.
+Quote Post
kaarleens
post Jan 28 2005, 10:37
Post #21

Hentai

QUOTE(Sigfa @ Jan 28 2005, 09:33)
lol, nav jau izvēles- viena tikai ir. 1-10 sērija ir A-E, 13-15 sērjai ir Shinsenam.
*

a moš pagaidīt tomēr ka A-E ilzaidīs oficiāli visu ?

--------------------
image
+Quote Post
Sigfa
post Jan 28 2005, 10:45
Post #22

Kami-sama

probleema ir taada, ka vinji jau peedeejaas divas nedeeljas mums saka, ka driiz izlaidiis...
+Quote Post
Wiper
post Jan 30 2005, 18:24
Post #23

Samurai

Group: Chuunin

Beidzot atradaas laiks noskatiities Beck (nu to kas nosubots). Ahh, kaada patiikama paarmainja saliidzinot ar lielo vairumu tagad iznaakosho darbu. Es sho anime veerteeju visnotalj pozitiivi. Vieniigais tieshaam anglju valodas teksti var labaakajaa gadiijumaa izsaukt smaidu.

Kas attiecaas uz mangu - man labaak patiik animes character design.
+Quote Post
kaarleens
post Jan 31 2005, 09:54
Post #24

Hentai

nu redz kaa AE sanjeemaas uz doto briiidi ir jau 15 epas nosubotas =)

--------------------
image
+Quote Post
zenofex
post Jan 31 2005, 10:07
Post #25

Nausicaa fanboy

From: Nav

Pēdējā laikā šitas visai bieži ir manāms, ka viena sabotāju grupa nepabeidz kādu seriālu un to turpina cita. Diezgan stulbi, jo bieži vien dažādi sabotāji īpašvārdus raksta savādāk, un ir grūtības iebraukt par kuru personāžu jaunajā sabā iet runa.

Ar visām tām jaunajām fansaberu grupelēm fansaberu scēna kļuvusi briesmīgi jau haotiska. Dauzi seriāli vispār netiek pabeigti sabot, man kādi četri tādi stāv uz cietņa un gaida, kad kāds nosabos līdz galam, jo esmu pieradis skatīties seriālus bez pārtraukuma....

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
kaarleens
post Jan 31 2005, 13:28
Post #26

Hentai

QUOTE(zenofex @ Jan 31 2005, 09:07)
Pēdējā laikā šitas visai bieži ir manāms, ka viena sabotāju grupa nepabeidz kādu seriālu un to turpina cita. Diezgan stulbi, jo bieži vien dažādi sabotāji īpašvārdus raksta savādāk, un ir grūtības iebraukt par kuru personāžu jaunajā sabā iet runa.

Ar visām tām jaunajām fansaberu grupelēm fansaberu scēna kļuvusi briesmīgi jau haotiska. Dauzi seriāli vispār netiek pabeigti sabot, man kādi četri tādi stāv uz cietņa un gaida, kad kāds nosabos līdz galam, jo esmu pieradis skatīties seriālus bez pārtraukuma....
*

uhu naakaas piekrist bardaks ir liels it sevishkji mani izbesiija W-Dreamers kas marineeja ilgaak par meenesi Gantz pedeejo epizodi .
Vieniigais var arii jau saprast tos cilveekus naudinju vinjiem neviens pa to nemaksaa viss ir uz entuazisma balstiits taapee domaaju nav ko iipashi piekasiities cool.gif

--------------------
image
+Quote Post
Fxp
post Feb 10 2005, 10:32
Post #27

Jinushi
**

Group: Chuunin

31.martā Japānā uz Playstation 2 iznāk "Beck - The Game", pēc reklāmas spriežot, viens no daudziem muzikālajiem geimiem uz konsoles, tikai šoreiz jūs spaidiet podziņas, imitējot Beck dziesmu atskaņošanu.
Daži ekrānšāviņi no reklāmas filmiņas:
image
image
image
image
+Quote Post
kaarleens
post Feb 11 2005, 14:19
Post #28

Hentai

ehh moš tomēr ir jēga PS2 nopirkt rolleyes.gif

--------------------
image
+Quote Post
Sigfa
post Feb 11 2005, 19:12
Post #29

Kami-sama

nez vai, nez vai biggrin.gif man konsoles nebuut pie sirds neiet biggrin.gif es tagad pats ar gjitaaru nonjemos, taakaa nekaadu ps2 nevaig biggrin.gif
+Quote Post
+Chibi+
post Feb 9 2006, 21:33
Post #30

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Ah. Nu jā. Man ļoti patika. Teiksim pat vairāk, kā ļoti. Apmēram FMA-patika līmenī.
Teiksim tā, būdama pietiekami..hmmm...initeresēta mūzikā, man šī anime likās kā dievu dāvana. Pirmkārt, tajā tiek runāts par veciem labiem bendiem, tajā ir ļoti daudz atsauces uz jauniem labiem bendiem, tajā ir visas tās sīkās detaļas par ģitārām, kuras man personīgi ir tuvas un izdzīvotas (ilgi smējos, kad meitene patieca, ka F akordu grūti spēlēt - es pati kāreiz tik ilgi viņu mocīju, heh heh *wierdo*). Tā tiešām perfekti attēlo rock world. Taira ir vistipiskākais basists. Kustībās, vārdos, pat ģērbšanās stilā, nu tik basistisks cik vien kāds basists var būt. Chiba just the way those punk are, heh heh. Ryuuske pat skatās, kā visi lead guitarists mēdz skatīties.
Man ļoti patika, ka sākumā, Koyuki tikai mācoties spēlēt, nebija -oh wow, magical talent - pat, ja cilvēks ir talantīgs, viņam no sākuma ir jāiziet ļoti ilgs praktiskā darba laiks, līdz sasniegt māster klasi. Un mirklis, kad pirxti galīgi sajāti un asiņai, un gribās mest pie malas to bezjēdzīgo trinkšķināšanu, jo tāpat jau nesanāk.. Nu kurš nav izgājis tam cauri.. Eh.
Man patika festivālu attēlošana. Atgādināja pašu pirmo festivālu, uz kuru es braucu.. tur arī bija tāds pats stage sadalījums, mežā, dubļos, lietū.. Heh. So much memories.

Un tagad ne par feeling, ko tā dod.

Ļoti patika stils. Krāsas.. Kadru gaita. Pēdējās sērijā - stāstījums caur bildēm par Ameriku - sugoi. Bildes sketchā +voice over, mm, love.

Ai, es tā mūžīgi varu runāt... Un neviens jau mani nesapratīs. Heh. That's just the rock'n' roll thing.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:44