![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Jociigi , ka mans domas par shito showu sakriit ar chibi (par FMA es galiigi nemiizhu karstu - teelaini izsakoties
![]() Bte nu man back tieshaam ljoti patika, sheit bija salikts vecais labais rock un jaunaas veesmas labi kopaa, ost super animaacija arii ljoti stiliiga, sizhetaa iepiita romances liinija, kas man vienmeer ljoti priecee animees. Vispaar sugio anime 10 balju veerta, skatiities noteikti veerts. Paradise kiss tomeer galiigi nestaav klaat shitam gabalam, lai arii animaacija ir ljoti liidziigi, kaa jau teicu koyuki pieziimeet garus matus un sievishkjiigaakus vaibstus sanaak Paradise kiss main chare ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Beidzot uzsāku skatīties šo seriālu. Ļoti patīk, vismaz pagaidām. Ceru, ka no nākamajām sērijām sagaidīšu to pašu, ko no līdzšinējām.
-------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
ah, jā.. Beck.. ir labs.
nav jau vairs nekā daudz ko pateikt, ko kāds cits jau nav pateicis.. Mūzika laba. par artwork gan tā.. paši cilvēciņi bija tādi ļoti prinitīvi.., bet tas tomēr labi izskatījās uz foniem, pie kuriem bija labi piestrādāts.. (oh, nemaz nerunāšu par labajiem instrumentu closeup-iem..) ..savā veidā mazliet atgādināja filmu 'Krustceles'.. (tikai nepārprotiet- ne tās, kur britnija, bet tās 'vecās'.. par ģitāriestiem..) kad beidzu skatīties mazliet nožēloju, ka pati jau biju pametusi ģitārspēles apgūšanu.. domāju: varbūt mēģināt vēlreiz.. bet tomēr nē.. (ja arī tiktu pāri pirmajām grūtībām- man tomēr nav talanta kā Koyuki (vai jebkuram no Beck:mcs).. un visticamāk i would end up like that guy who sells guitars..) tad nu, ja neņem vērā īslaicīgu nomāktību (sava veida skaudību??), kāda var pārņemt skatoties uz talantu - ir vērts. iesaku. This post has been edited by Ginta: Aug 27 2006, 14:57 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tikko kā beidzu skatīties. Lieliski. Es jau gribu skatīties otro reizi- labāka anime, ko esmu redzējusi pēdējo nedēļu laikā. Tēli bija ārkārtīgi interesanti, sižets lielisks. Animācija gan nevisai patika, bet viss pārējais atsver šo mazo, gluži vai manās acīs niecīgo nepilnību. Es dodu šai animei 10/10, ārkārtīgi laba.
![]() Prieks tiešām, ka noskatījos! ![]() -------------------- |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Tiko beidzu skatiities . Tas ir nereaali labs gabals !! 10/10 . Zheel ,ka vis tik aatri beidzaas .
Nevar kaads iedot linku uz ostiem? :] -------------------- yokubou
|
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Sorry par nokroposteeshanu, bet cik esmu ieveerojis shajaa sekcijaa tas nav tik buutiski, lainukaa, izskataas, ka A-E vairaak neljauj downloadot, jo ir licenzeets, kur citur es varu shito dabuut?
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Sorry par nokroposteeshanu, bet cik esmu ieveerojis shajaa sekcijaa tas nav tik buutiski, lainukaa, izskataas, ka A-E vairaak neljauj downloadot, jo ir licenzeets, kur citur es varu shito dabuut? Pavirshi mekleejot AE nekur neatradu varbuut njem vinju no otakus extreme reitings tiiri ok vinjam ir http://tracker.otakus-extreme.ath.cx/login...o=%2Fbrowse.php -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
kāds tādu skatās?
![]() tā aizrāva, ka pat pasūtiju pirmo mangu.. un šodien atnāca, prieks kur tu rodies?, tikai kad iedomājos ka jau ir 24 sējumi, finansēm tas nepatiks ![]() |
Sword |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
BECK interesants anime kaut ari esu redzejis tikai dazas serijas kadas 15 ja ta precizi. OST ari labs iesaku novilkt un paklausities
![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:03 |