![]() |
![]() ![]() |
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
nedomāju...
|
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
To es labi apzinos tāpēc lieka lielīšana tiek uzskatāma par pielīšanu.
|
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Iesācējam - neslikti. Taču tev vēl kaŗtīgi j'pastudē anatomija, kā ieteica, un jāpatrenējas vairāk. Sāc zīmēt pati, neskatoties uz grāmatu, mēģini cilvēka ķermeni pielīdzīnār ģeometriskām figurām, skaties dažādu detaļu tutoialus (palīdz, pat ļoti). Taču vislabāk pal'diz tas, ka daudz zīmē. Vadies pēc moto - jo vairāk dari, jo albāk sanāk(vismaz tiem, kam ir iekšā).
Iesaku vienu, lai labāk varētu novērtēt darbus - iegādājies skeneri vai arī painteresējies pie draugiem, skolā vai tās nav pieejams. Es savus darbus personīgi skenēju skolā. Skene'tam darbam kvalitāte uzlabojas un vieglāk novērtēt. Lai vai kā, turpini. Kļūdu ir pagaidām daudz, darbi šķeit īpatnēji, taču tev vēl jāpamācās. Gaiīšu vēl ko! -------------------- |
undux |
![]()
|
Paldies! Man jau pēdējā laikā ir diezgan padaudz to jaunu darbu kurus esmu zīmējusi pati, bet kautkā nesanāk ielikt... Nevar vnk rāda kad kautkāda kļūme.
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
undux |
![]()
|
kāda starpība!! labāk būtu pateicis kā lai pareizi ieliek iekšā!
|
undux |
![]()
|
shit man rādās kautkāds šitāds :The total filespace required to upload all the attached files is greater than your per post or global limit. Please reduce the number of attachments or the size of the attachments. ndvaru ielikt neko.
Lūdzu psakiet kā var ielikt bildes forumā tā lai viņas nebūtu atsevišķi jāatver (kā man), bet lai varētu vienkārši aplūkot tās kopā ar postu. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
varbūt tā ir zīme no augstāka spēka? XD
anyway, bilžu hostings arī pastāv, ne tikai upload/attach poga. par taviem pēdējiem zīmējumiem jāsaka, ka tev vēl ļoti daudz jātrennējas, lai spētu uzzīmet kaut ko, vismaz manai acij tīkamu. |
undux |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Ups mazliet par lielu... |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Pirmajai kreisa roka kaut kad divaina (izskatas ka par isu)
bet otrai un tresai man liekas nav nevainas!! -------------------- Mjauu
|
undux |
![]()
|
Man ar rokām diezko labi nav tāpēc gandrīz vienmŗ zīmēju tās aiz muguras
|
undux |
![]()
|
Divi jauni zīmējumi.
Porcelāna lelle. ![]() Heh.. Mazliet izskatās pēc emō. ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
cilvēki nav kluči, bet liekas tavā izpratnē ir.
pamēģini zīmēt pēc tutoriāļiem, un vairāk izstrādāt detaļas un ja ir nepieciešamība - izdzēst un zīmēt no sākuma. tā porcelāna lelle ir plikpaure ar deformētu gavaskausu? otru labāk nekomentēšu. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ziimeejumi ir soooo like 1st grade....
Tev buus ziimeet trijaas dimensijaas. Saac ziimeet labaak,vai arii ruukjiitis tavas pagultes tevi sterilizees. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:05 |