![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ieteikums... turpini pārzīmēt līdz ko iemācīsies.
-------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
emm.... beidz apvainot nabaga emo xD... un porcelāna lellītes arī.
Ja kāds emo tā izskatītos, citi emo jau viņam būtu pārgrizuši vēnas. (runa iet par tiem, kur izskatās kā emo, nevis reāli ir) varbūt pameiģini zīmēt to ,ko tu redzi? nu piemēram paprasi mammai papozēt, kamēr tu uzmet skeletiņu. -------------------- Nori Nori Nori~ |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
paldies par padomiem! tieši to man vajadzēja.
|
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Eh, tev krietni pieklibo anatomija. Mazliet vēl jāpatrenējas sejas. Iesaku tiešām pamaklēt tutorialus, kaut vai netā. Ja nu pavisam nevari, pamēģini kaut vai nozīmēt kādu bildi. Ja nav neviena, kas pozē, pozē pati, skaties spogulī.
Galvenais ir treniņš. Mācies un trenējies un gan jau ar laiku sanāks ^^ -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Protams, pirmajā mirklī jau panākumu nebūs.
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
ēhh, šis pirmais mirklis ilgst jau pusgadu.. x33
-------------------- (sun)
|
undux |
![]()
|
Es jau zīmēju tāpēc ka man patīk. Ne jau tāpēc lai iemācītos zīmēt labāk.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu es vēlētos detalizēti parunāt par pēdējiem diviem darbiem.
porcelāna lelle- kara jau par galvu pateica. ņem to vērā. apskatot šo darbu es varu pateikt, ka tu nesāc zīmēt ar `stickmenu`, bet vienkārši uz laimi velc visas linijas, un uz dullo piezīmē kaut kādas ekstremitātes un beigās, vēl šķībi sazīmē apģērbu, kas atrodas tādā stāvoklī, kādā, tas vispār, galīgi un fiziski nav iespējams. meitenei nav sejas forma. kaut arī par sejas formu pareizību, vai nepareizību nav iespējams spriest, šajā gadījumā tā tiešām ir neproporcionāla. nu c`mon vai kāda ir redzēta apaļ seja. darbā nav ne sīko detaļu, ne ēnu vai ieloču. [darbs ir uzdragāts un tajā nav centības] jā daudzos gadījumos tie ir slikti vārdi, bet tavā darbā ir redzams, ka zīmēts tika ar zīmuli, tas nozīmē, ka bija.. pastāvēja iespēja izdzēst nevajadzīgās un neizdevušās līnijas, bet tas acīmredzot nav darīts. es spriežu pēc savas pieredzes. agrāk es arī uzskatīju 15, 20 minūtes par ļoti ilgu laiku darba zīmēšanai. tā kā tu mums vari nemaz nestāstīt, ka tu esi ļoti centusies un izstrādājusi savus darbus. emo meitene - nu stils nav ieturēts un nemaz neatbilst emo. pat alternative emo nav ne tuvu. tāpat, kā iepriekšējā darbā ekstemitātes ir šķības, greizas, izstrādes nav un vienīgais krāsojums kas ir visā darbā tāpat ir švīkāts un vienkārši nerūpīgs. progresu es diemžēl neredzu ne vienā, ne otrā darbā un balstoties uz Mimi teiktā progress nav manāms jau veselu pus gadu. zini, kas mani nepatīkami pārsteidza.. tu šos abus darbus biji zīmējusi uz vienas un tās pašas lapas. dažiem tas liktos varbūt nekas, bet tu esi tā spiedusi zīmuli, ka to var pārāk labi pamanīt. lūk šis bija vēl viens faktors, kas pierādīja tavu centību un rūpību. diemžēl negatīvi. tu iepriekšējā savā postā raksti, ka zīmē prieka pēc, nevis tāpēc, lai iemācītos to darīt. tad man ir jājautā, vai tev ir ļoti patīkami un jauki skatīties uz saviem gara darbiem, kad tie ir tik, kā Arts teica: so like the 1st grade. guess i`m right. ceru ka tu kaut ko šī posta iemācīsies vai sapratīsi, un pārdomāsi, vai ir kāda jēga likt šeit savus darbus. un par totoriāļiem runājot.. nedomāju, ka no tiem kaut ko var iemācīties. vienīgais atsevišķas ķermeņa daļas. bet ja no totoriāļiem mācās zīmēt visu ķermeni kopumā, nekas labs nesanāks. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Maziem beerniem sekojosho postu AIZLIEGTS lasiit!!!
Apvainojumi izgriezti by zenofex ok patiesiibaa pilniibaa piekriitu Asukai, un shis bija mans "objektiivais" viedoklis.. -------------------- ![]() |
undux |
![]()
|
Piekrītu GANDRĪZ visam ko teica Asuka. Un vajag kārtīgāk ieskatīties, tas bija zīmēts ar pildspalvu starp citu! Nu nekas ja izskatās stulbi. Man patiesībā ir pilnīgi vienalga kas iznāk beigās galvenais ka ir vēlēšanās zīmēt.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ko tu panāci sakot, ka tas ir zīmēts ar pildspalvu? Zīmējuma kvalitāte no tā nemainīsies ne uz pusgramu.
Zīmē savam priekam, nevis lai progresētu? Uz priekšu! Taču tu vari arī nepostot šos zīmējumus un aiztaupīt mums laiku. Kad zīmējumi būs kaut cik baudāmā kvalitātē, tad varēsi visiem stāstīt, ka tu zīmē savam priekam. Un tu šādi aiztaupīsi visas problēmas. |
undux |
![]()
|
Nu labi jau labi. Darīšu tā kā jums būtu labāk, ja jau skatoties manus sliktos zīmējumus jūs tērējat savu laiku. Nu tad vai jūs būsiet apmierināti ja ielikšu savu komiksu?
|
undux |
![]()
|
sorry par dubultpostu bet... man tas ir jādara... ielikšu vienu jauno zīmējumu kuru uzzīmēju skolā pa garo starpbrīdi. Sanāca "maza" ķibele ar tušu, bet tas jau nekas. Lūktum ievērtējiet.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
mmm... statiski, bet ņemot vērā, to, ka tev ir divpadsmit gadu, tas varētu būt piedodami. Atgādināšu, ka kustību attēlā nevar iegū vienkārši citādos lenķos sagriežot rokas un kājas, bet tas tā.. es vienkārši gribētu redzēt ko labāku
![]() Spārni arī, ja tie ir spārni, ir bišk off... papēti putnus un tad tu varēsi tos spārnus pārveidot kā vēlies, galvenais, neaizmist anatomiskās vadlīnijas un vispār Fushicho var ilgi muldēt. Kopuma par centieniem esi pelnījusi cepumu- ne jau daudziem ir pietiekami daudz drosmes paņemt rokās zīmuli, heh, un labi vien ka tā- iedomājies, cik daudz būtu konkurentu? -------------------- |
undux |
![]()
|
spārni ir dranķīgi, to es zinu. Nav jau tik dikti labs, bet man šķiet ka ir labāks par diviem iepriekšējiem.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:59 |