![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
normālāks ir, ja piestrrādāsi pie kvalitātes [es nedomāju tikai fočēšanu], līniju precizitātes, tad būs tīri normā.
-------------------- (sun)
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Nākamreiz jāpacenšas vairāk...
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Daži jaunumi... Ievērtējiet
![]() ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Pēdējie krāsainie darbi - mazliet normālāki, bet vienlaga pieklibo anatomija. Pēdējajam seja izskatās labi ^^ Iesaku gan vairāk paskicēt dažādas pozas (arī vienkāršas) un papētīt savu ķermeni vai līdzcilvēkus, sanāks labāk ^^
-------------------- |
undux |
![]()
|
Ceru ka šoreiz ar anatomiju man ir sakarīgāk. Un vēl kāda piebilde, novērtējiet kvalitāti. (man beidzot ir skeneris)
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu nav tik traki, lai arī, protams, varētu labāk. Man krāsiņas patīk
![]() ![]() -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Undux, tev vajadzētu stipri piestrādāt pie PROPORCIJĀM! Rūtiņas! >_< Zīmējumus kurus vēlies parādīt citiem būtu labi, ja istrādātu kārtīgi uz baltas, tīras lapas! Fanoju par dzelteno lupatlelli! :3
This post has been edited by Shatako: Nov 29 2007, 07:54 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Undux, tev vajadzētu stipri piestrādāt pie PROPORCIJĀM! Rūtiņas! >_< Zīmējumus kurus vēlies parādīt citiem būtu labi, ja istrādātu kārtīgi uz baltas, tīras lapas! Fanoju par dzelteno lupatlelli! :3 Bik nepiekrītu, labāk lai sākumā zīmē uz rūtiņām, tikai ņemot viņas vērā, tā vieglāk proporcijas un simetriju iemācīties ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
undux |
![]()
|
tas ir pumpainais lupatspociņš. Ā un par rūtiņām. Tas no sākuma nebija domāts tā kā kautkas nopietns. Zīmēju to mūzikas stundā(kam man tā muzika vajadzīga) un tad kad tikko pieslēdzu jauno printeri, izmēģinājuma pēc gribējās kautko ieskenēt. Un pa rokai bija šis. Pēc kāda laika iedomājus mmm... ja jau ieskenēts tad varbūt ielikt otaku.lv?!
|
undux |
![]()
|
sorry par dubultpostu. Lūk tikko uzzīmēju. Paldies par lieliskajiem padomiem. Īpaši labs padoms bija tas, kurā bija teikts, ka man vajadzētu nozīmēt dažādas pozas. No lielās mangas grāmatas nozīmēju pozu. Tas tiešām palīdzēja. Galarezultāts pašai uzreiz tīkamāks kļuva.
![]() |
undux |
![]()
|
Šodien man baigā iedvesma radusies.
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Yup, iedvesma nozīmēt!:3
Mīlīt, sirsiņ atceries - cilvēkiem ir vaigu kauli, kurus varētu arī uzzīmēt. |
undux |
![]()
|
Okei. Turpmāk jāatceras par tiem vaigu kauliem.
|
undux |
![]()
|
Jauns darbiņš
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:58 |