IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Matricas, kādas un kur pērkam...
Crash
post Sep 14 2004, 00:35
Post #16

Unregistered

Princo matricas pa ~0.30ls, tepat Maximaa. Iespeejams, gan, ka cenas mainiijushaas, jo labu laiku neesu matricas pircis, vienk naudas nebij biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
kaarleens
post Sep 20 2004, 13:17
Post #17

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

verbatium laikam taga pirkšu pirmās dvd matricas kuras izdevās ar x8 ierakstīt pagaidām problēmas nav bijušas tāka lai kam usošu tās

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Taka
post Sep 20 2004, 13:21
Post #18

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Ir pieejamas arī Medianca DVD+R 8x par .8Ls gab. tīri neko.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Shinobi-sama
post Sep 20 2004, 13:59
Post #19

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(ShinChan @ Sep 13 2004, 18:51)
Lasu un briinos, kaa var taa buut, ka katra tresjaa matrica nedriigi, vai nobruuk rakstot. Es paarsvaraa lietoju to pasju leisju ACME un Verbatim, kaa arii visaadus no name ripuljus , un buutu krietni jaapakasa pauris, lai atcereetos, kaaadas probleemas un kad ir bijusjas ar matricaam (protams, cita lieta ir jau ar ierakstiitaa materiaala vairaakkarteeju lietosjanu). Ar kaadu aatrumu ta juus cepat, 52x vai? Un 30 matricas rindaa? Tikai tad es noticeesju, sjiem sjausmu staastiem.
*

patiesiibaa ja raksta ar 4 aatrumiem tad jebkuraaa platee var ieraveet sazin ko....
paarsvaraa vainiigs ir buferis un procesora noslogotiiba... jo pashreizeejaa metode kaa raxta cd dvd ir diezgan stulba. tas buferis patiesiibaa ir tuksha skanja.. neiesliigshu tehniskaas detaljaas bet taisniiba man ir. es experimenteejot esmu nobrucinaajis elliigi daudz matricu.

personiigaa pieredze liecina ka pirms raxtiit kaut ko, vislaabak visu raxtaamo info savilkt vienkopus, uz viena diska un vienaa folderii. taadeejaadi tiek izsleegta iespeeja paaradresaacijai failu sisteemaa raxtiishanas briidii. veel aarkaartiigi liela noziimee ir failu fragmentaacijai.. ja kaut kas neraxtaas tad pachekojiet cik liela fragmentaacija ir konkreetajam failam. Man shoks bija kad es meeginaaju iededzinaat "neko no ongaeshi" es jamam atklaaju 126'000 fragmentus nebija briinums ka vinjsj to filu dedzinaaja ar dazhaadaam sekmeem citreiz skataams liidz pusei citreiz jau saakumaa kljuuda iesaakaas tongue.gif

taalaak runaajot par tiem matricu brendiem.... viss atkaraajaas kaada ir savietojamiiba juusu draivam ar konkreetaas matricas radiitaaju. katram draivam brendam ir rekomendeetaas matricas.
taalaak atkaraajaas ko juusu R/RW draivs var atljauties ieraxtiit tas ir kaadas tehnologijas vinjsh uztur... saprotams ka tie kas uztur "superlinku" un absoluuto "raw write"(shis jau ir zhargons) maksaa daudz daargaak nekaa miirstiigajiem domaatie draivi par paardesmit latiem.

es ceriiigi skatos uz jaunajiem sony dual layer dvd RW.... jamie solaas buut labi un ar jaunu buferizaacijas tehnologiju, tad jau redzees veel rokas neesmu uzlicis uz jamaa(Ls zheel, daarga maita).
Un visceriigaak es raugos uz blue ray diskiem. ja tas ko shie sola nebuus blefs tad mans cd-rw/dvd mirs atbaidoshaa naave vainu pastipronoshos apstaakljos.

Un runaajot par to matricu kvalitaati tad ja peerk bunduli ar 25 vai vairaak matricaam ir obligaati jaareekinas ka 100% visas nekad neiededzinaasiet.. man pagaidaam nekad nav izdevies

--------------------
IPB Image
+Quote Post
deBUGa
post Sep 20 2004, 14:23
Post #20

Shishaku

Un visceriigaak es raugos uz blue ray diskiem. ja tas ko shie sola nebuus blefs tad mans cd-rw/dvd mirs atbaidoshaa naave vainu pastipronoshos apstaakljos.
Nu a peectam sekos Holographic Versatile Disc un "blue ray" diski mirs atbaidoshaa naavee vainu pastipronoshos apstaakljos. wink.gif

es ceriiigi skatos uz jaunajiem sony dual layer dvd RW.... jamie solaas buut labi un ar jaunu buferizaacijas tehnologiju, tad jau redzees veel rokas neesmu uzlicis uz jamaa(Ls zheel, daarga maita).
Pagaidaam nekaadu starpiibu (bufferizaacijas zinjaa) neesmu maniijis, kautgan arii nevienu DL disku neesmu ierakstiijis...
Vispaar kaads i redzeejis DL diskus paardodamies? Kur? Cik maksaa?

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
Taka
post Sep 20 2004, 14:28
Post #21

Tennou

QUOTE(deBUGa @ Sep 20 2004, 14:23)
Vispaar kaads i redzeejis DL diskus paardodamies? Kur? Cik maksaa?
*

636 veikalā redzēju Verbatim 8.5Gb DVD+R DL matricu par Ls 10.50
dark ruin teicās ka var lētāk dabūt...

--------------------
+Quote Post
deBUGa
post Sep 20 2004, 14:33
Post #22

Shishaku

QUOTE(Taka @ Sep 20 2004, 13:28)
636 veikalā redzēju Verbatim 8.5Gb DVD+R DL matricu par Ls 10.50
dark ruin teicās ka var lētāk dabūt...
*

Nu jobs tudei! Ls10.50 gabalaa?! Tad es labaak 13 parastaas nopikshu...

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
Taka
post Sep 20 2004, 15:04
Post #23

Tennou

Divslāņu matricas pagaidām ir dārgas, jo tām ir sarežģīts izgatavošanas process+Holivudai tās nepatīk, jo ļauj khm... "nobackupot" jebkuru DVD.
Cenas kritīsies ar laiku.
Rakstekļi paši ir samērā lēti jo nekā principāli jauna viņos nav...
Mans sapnis - Pioneer astotais modelis (raksta DL DVD uz 4x, visu pārējo uz 16x)pie mums maksā 85Ls

--------------------
+Quote Post
Crash
post Sep 20 2004, 18:36
Post #24

Unregistered

Ehh, es gaidu paardoshanaa holograafiskos diskus ar 1TB ietilpiibu... smile.gif Savaadaak pashlaik tie laikam tik USA pieejami sad.gif
+Quote Post
tostermaize
post Sep 23 2004, 12:47
Post #25

Shishaku

From: Riga

Ehh, es gaidu paardoshanaa holograafiskos diskus ar 1TB ietilpiibu...

atvainojiet ja esmu mulkkis bet es esmu dzirdeejis pa gb mb utt. bet nekad pa tb kas tas taads???

--------------------
image
+Quote Post
Taka
post Sep 23 2004, 13:25
Post #26

Tennou

viens terabaits (TB) ir 1024 gigabaiti (GB)
1TB=1024GB

--------------------
+Quote Post
tostermaize
post Sep 23 2004, 13:32
Post #27

Shishaku

thx Taka ka mani atkal apgaismoji smile.gif

--------------------
image
+Quote Post
Leonheart
post Sep 28 2004, 07:00
Post #28

Samurai

2Сrash, ne bud tak naiven :) Tie HVD diski nebuus pardoshanaa/lietoshanaa vel, vismaz, 2-3 gadus. A to i vairaak :)

2all, lietoju TDK DVD-R matricas (parasti nopirku vesele 25x cakebox`u pa 0.87Ls gabals) esmu ljoti apmierinaats. KPorbe testi radaa brinishkjiigus rezultatus un man patik vinju virsma uz kura var rakstiit ar markeri, bez plika teksta un vispar smuki izskatas :) Nu ka jau pateicu, pashass matricas arii ir ljoti labas. Nu proms, ka es nezinu, kaa vinji uzvadaas uz citiem burnekliem, man ir Lite-On 851s@832s ;) Rakstot ar savu vinji lasas 100% uz mana dvd-playera, kursh nau visslabaikais prieksh dvd matricu atskanjoshnas.
+Quote Post
tostermaize
post Sep 28 2004, 10:04
Post #29

Shishaku

esmu jau pierakstijis 4 acme matricas un vis vel i kaartiibaa

p.s maximaa matricas no 45 sant liidz50sant

--------------------
image
+Quote Post
Leonheart
post Sep 28 2004, 13:27
Post #30

Samurai

Nu acme ir ok. Bet vinjas nau labaakas par TDK vai Verbatim. Man, pasham, jau veselu gadu "dziivo" dazhie acme (dvd-r) matricas :P
Ja interesee kur perku TDK dvd-r pazinjojiet. uz cheka bija adrese, no galvas neatceros :)
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6 August 2025 - 08:19