![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
QUOTE(Leonheart @ Sep 28 2004, 13:27) Ja interesee kur perku TDK dvd-r pazinjojiet. uz cheka bija adrese, no galvas neatceros ![]() interesē ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
Gaidi kamer buushu maajaas ;) Tad pateikshu
|
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
...
![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
Kr.Valdemaara 118-401 (401 ir kabineta numurs ;)
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Ja kāds brauc uz Lietuvu - izdevīgāk iepirkt kādu bundžu ar diskiem tur.
![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Saiko |
![]()
|
Leonheart
![]() īstenībā tuvākajā laikā ir plānots uz Igauniju braukt tad varbūt kāds zin kādas cenas ir tur? .. dārgāk / lētāk? -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
deBUGa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Ir kaadas atsauksmes par EproFORMANCE DVD+R diskiem?
-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Leonheart |
![]()
|
EPro po defoltu smird (!!!). Nu [censored] lai rakstiit dvd movikus velaakai noskatiihsanai uz dvd-playera, bet datu tureeshanai ir tiri OK.
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Nja... skaidrs... nekaadu pzotiivu atsauksmju...
![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Leonheart |
![]()
|
Es nekad nerakstu uz 8x, tikai 4x un mazaak
Proms ka tas ir delo vkusa. |
deBUGa |
![]()
|
Nu varbuut arii taisniiba... vieniigais cita alternatiiva ir ACME (turklaat 'ACME's DVD+R 4x maksaa tikpat cik ePro DVD+R 8x) ... ta vot nevaru izdomaat, kursh no diviem ljaunumiem ir tas mazaakais
![]() Iisteniibaa DVD playerim baroju iekshaa 'eProformance's parrakstaamaas matricas, liidz shim nekaadas probleemas netika noveerotas... -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Leonheart |
![]()
|
Es nepateicu ka probleemam jaabuut :D
Prosto vinji neizskatas peec labaakam matricam kuras var barot playerim. Un vel svariigi ir kaads tev playeris, jo ljoti labi playeru brandi nelasaa visadus s*** matricas, vot nezinu kaapeec :) |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Leonheart @ Oct 17 2004, 10:40) Es nepateicu ka probleemam jaabuut ![]() Prosto vinji neizskatas peec labaakam matricam kuras var barot playerim. Un vel svariigi ir kaads tev playeris, jo ljoti labi playeru brandi nelasaa visadus s*** matricas, vot nezinu kaapeec ![]() Kļūdies. Kā reiz LABU brendu plejeri lasa visādus s*** ka tik turies ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Sep 20 2004, 13:28) 636 veikalā redzēju Verbatim 8.5Gb DVD+R DL matricu par Ls 10.50 dark ruin teicās ka var lētāk dabūt... Internetaa (anglijaa) kur es iepeerku paraadijushaas par 5 maarcinjaam (~5Ls + shipping) QUOTE(Taka @ Sep 20 2004, 14:04) www.jet.lv shii writera OEM versiju tirgo pa 75 Ls. Kad vinjiem iipashas cenas uz writeriem (piektdienaas ? ) bija laikam veel mazaak. Pats iegaadaajos mana plextor vietaa.. Izskataas ka shim labaak patiik -R matricas (plextoram +R patika). Vismaz melody shirpotrebu plextors raksktiija bez probzaam, bet pionierim nepatiik. |
deBUGa |
![]()
|
QUOTE(Wiper @ Oct 18 2004, 11:45) Vienalga ekonomiski neizdeviigi... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:19 |