![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu-nu-nu.... heh, cienijamie, neaizmirstat par to ka katram savs stils, lai kaads tas buutu. Vinji uzskata to par pats-par-sevi-saprotams ka taa var geerbties. Kaadas probleemas, ja jau vinjiem taa patiik. Beerni paarbesiisies un tas paaries. Labaak pusaudzhu vecumaa, nekaa gados 30..... ne?
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
A es par 30 gadīgajiem arī runāju
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE Jē, niggas!!! Waz ap man??? Yor mai brazza.... *ROFLMAO* ![]() bet visvairaak mani fascinee taa sauktaas "piedirstaas" bikses ![]() ![]() bet buusim jel iecietiigi ljauzhi. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pareizi, pareizi, pashi jau labaaki neesam.
![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
![]() Runaajot par tiem 30-gadiigajiem onkaam, man "nezheeliigs" smiins uz sejas uzvelkas kad redzu kaa vinji sniedz intervijas MTV. ir Augusta meeneeis, kalifornija, karoch vasara briedumaa un tad pretii simpaatiskai interveetaajai seezh pretim gip-goperi topa galaa seedoshie(maarketinga upuri). sagjeerbushies fufaikaas kuras novelkot vinu kvadratuuru samazina uz pusi, galvaa jau mineetie lakati un keponi vai "ziemas" cepure, vai paar vienu aci paarvilkta mistiska galvas josta, un zem aciim paliimeeti plaaksteri(sapraata limitam nav minimaalaas robezhas). Un interviju vinji sniedz izsmeljoshu, aiz katra piektaa(lai neteiktu otraa) vaarda ir mistiska pauze ar jelji samociitiem vaardiem. Da vinji runaa galiigi slimi - velkot valodu, neskaidri izssakoties. Es neshaubos, ka, ja ziemas cepuru vietaa, kaac no stilistiem prikola peec sadomaatu pizhiku uzmaukt tai komerciaalajai lellei vai pieneeram sateerpt vinjus kaa eskimosus, vai uzvilkt svaarkus(liidz tam nav taalu, spriezhot peec tagadeejaam dzhinsaam), vai korseti , tad mums, kas TIKKAI klausaas hiphopu un vinju stils ir paraleelaa pasaule, kas neskar, paveersies gauzhaam jauka maskaraade. Un tad taads ar korseti nosaiteetais, ar mokasiiniem kaajaas, plaakseri zem acs, piirsingu vaigaa, pizhiku galvaa, svaarkiem kaajaas, ejot pa ielu juus sveicinaas - Yo comrad, YO, wazzup my shitty brother,yo, got some weed, yeah meeeeeen,.......yo..... YO...........................YO YO YO. Sorry bet kad taac iet pa ielu man gruuti apvaldiit smieklus un smaids paraadaas pats no sevis. Uz vinju fona krishnaiiti izskataas kaa civilizeeti ljautinji, ar vinjiem var kaa cilveeks parunaat, tas nekas ka vinjsh visur saskata dieva gribu ar vinja nemazaak svariigo pirkstu. No taa visa izriet, ka ja kaac no politikjiem sadomaatu sev pieveerst jaunatni tad vinjam atliek tikkai noalgot kaadu no zvaizneem un uz rezultaatiem nebuus ilgi jaagaida. Tad piemeeram to krustu vietaa vsiem buutu atieciigaa "hiita" parstaaveetaas partijas noziimiite. uz ielas savsveicinoties tad vinji sauks piem. -"tautas partijas braal kaa sviezhas"," zaljie valda", paarmetiis trejus krustus un klusi nomurminaas "teevzemei un briiviibai", pacels labo roku un skalajaa balsii izbljaus "jaunais laiks", apkampsies ar piereem sadauziisies un sakostiem zobiem izseeks -"shlesers, muusu laveelis", karoch etc. Tad taadaam deadly stylish sucker-am buus muguraa basketbola maicinja ar partijas nummuru un ar liidera vaardu. Es tos stulbos politikjus nesaprotu, taadaa veidaa vinji sev vareetu pieveerst(akli palkjaut) neaprakstaamus puuljus. P.S. moraale - lai kaadu teemu mees iesaaktu, vienalga mees beigsim ar politiku ![]() -------------------- ![]() |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Nujā, hoperi, reperi un tamlīdzīgi ..peri. Bet tika aizmirsti "cilvēki uzvalkos" Tas ir kā otrs pretpols tīņu spilgtajam ģērbšānās "stilam". Cilvēki uzvalkos lūk tur ir uz ko pasmieties...
P.S. Kas ir tās "piedirstās bikses"?? -------------------- Newerthless meanings...
|
Reiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 18-September 04 ![]() |
Oi-oi.. Man pašai mājās ir arī platas bikses.. Kāpēc uzreiz tik rupji?
![]() ![]() Un nopietnu ģērbšanās stilu bieži prasa darbs.. Nez vai jums gribētos aiziet, piemēram, uz tiesu reperu biksēs un kļūt par visu apsmiekla objektu.. -------------------- I believe that no one in this world has the anwers for me
But still I hope that someone has heard |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE Nujā, hoperi, reperi un tamlīdzīgi ..peri. Bet tika aizmirsti "cilvēki uzvalkos" Tas ir kā otrs pretpols tīņu spilgtajam ģērbšānās "stilam". Cilvēki uzvalkos lūk tur ir uz ko pasmieties... Neiet jau runa par to kāds ir apģērbs. Bet gan par to ka tā saucamie tīņi ģērbjas nevis savam komfortam un labsajūtai, bet akli seko modes uzspiestajam un kāda ģēnija stilista(garīgi nepilnvērtīgā) izsmadzeņotajiem un par labu atzīstiem augļiem, kuri no funkcionalitētes un estētikas viedokļa ir rupji neizsakoties paltraki kādus senlatvieši savilka tad kad gāja ķekatās(jebkura lupata jebkurā konfigurācijā). -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
heh, nee arii pr to runa negaaja, runa gaaja par japaanju uniformaam, un uniformaam vispaar..
![]() Nu dargie cilveeki, atdziistiet tachu, katram savs, es shaubos ka pieaugushu cilveeku kursh skataas "multenes" citi uzskata par dzizhi veselu. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
Par gaumi un stilu nestrīdās, bet par bezgaumību šausminās
![]() Kā tad paliek ar tām formām, vajag viņas vai nē? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
Heh, ar formaam nepaliek. Nu vieniigais ja tu neesi izgliitiigas ministrs un taadas nedomaa ieviest. Un es tomeer domaaju ka tu taads neesi.
Es teiktu ka 80%visu argumentu par formaam bija pret. Tad ko te veel domaat? -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
Jūs neviens/a neesat īsts Otaku
![]() Formas vaig!!!! Četras ķepas par viņām. Tur nevar būt pat divu domu. Vajag uzrīkot kādu otakiešu mītiņu kurā mēs bļaujam par formām. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 1 2004, 15:45) Es jau nu tiesjām neesmu īsts otaku un to īpasji nepārdzīvoju. Formas (pa "japonski") mūsu platuma grādiem nav īsti piemērotas un neviena vietējā skolniecīte uzvilkusi matrozja tērpu nepārvērtīsies par orientālu daiļuvi. Nemānīsim sevi ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 2 2004, 01:01) Formas (pa "japonski") mūsu platuma grādiem nav īsti piemērotas un neviena vietējā skolniecīte uzvilkusi matrozja tērpu nepārvērtīsies par orientālu daiļuvi. Nemānīsim sevi ![]() Nu man liekas ka Japānā arī nav visu gadu vasara, spriežot kaut vai pēc redzētā Kanon. Laigan tajās pašās animēs parasti ziemā cilvēki izskatās diezgan plāni ģērbušies, nezinu kā tur ir īstenībā. Be ja nu tomēr? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:02 |