![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Formas neebuutu slikti tikai juurnieka veida dreebees es piemeeram negribeetu liist un neviena man zinaama SKOLNIECE arii ne.
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Ehh nez kad pie mums meitenes sāks valkāt "loose socks" =] ![]() he, tas atgādina manus mēģinājumus vilkt pusgarās zeķes - mūždien rodas pie potītēm, pat, ja bijušas virs ceļa ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
man cilveeki meedz teikt, ka pati izskatos takaa no animes izkaapusi
![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man skolā iet viena meitene, man liekas viņa ir proporcionālais punduris, jo viņas augums ir kā mazam bērnam, bet joprojām proporcionāls un kawaii. Viņa velk foršas drēbītes, kuplus svārciņus, viņai ir ļoti gari melni taisni mati un čolka.... riktīga Tomoe. Es izkūštu ikreiz, kad viņu redzu- tā gribas samīļot
![]() Ja es nomestu 5 kg vai labāk 10, es noteikti vilktu skolas formu. Suki des! -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Un tu gadījumā nemācies Rozentāļos?
... -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
tigra: sagadiijaas, ka esmi taa kawaii pundure? ;>
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Domāju, ka mums abām ir aizdomas par vienu meiteni.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ou yeee... Es mācos gan Rozentāļos. Nu man jāsarkst- vai kāds no jums tiešām ir viņa?
-------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Ou yeee... Es mācos gan Rozentāļos. Nu man jāsarkst- vai kāds no jums tiešām ir viņa? jā, es! samīļo mani! ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nep, neesi gan. xD
un par punduri viņu saukt diezgan stulbi. kad gan viņa ieskatīsies šajā topikā? ^^;; -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
Par pundurīti tā ir tikai teorija- kāpēc viņa ir tāda kruta, tur nekas slikts nav domāts, vienkārši nespēju izdomāt citu atbilstošu aprakstu. Es jūs visus samīļošu, ja jūs esat kawaii, ja ļausiet
![]() es visādā ziņā ceru, ka viņa neņems ļaunā manus vārdus -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nope, church-chan, esmu 175 cm garš.
-------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
-------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
WTF- Tigra- are you a male or a female?
-------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
-------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:06 |