![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Smiešanās par to, ka Tigra izskatās pēc vīrieša, ir ar nodomu, vai arī jūs vienkārši ļoti neveiksmīgi trāpījāt patiesībai uz galvas?
![]() This post has been edited by +Chibi+: Nov 16 2007, 16:32 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mhm, brīdis pienāca. XDDD
Nē nu jauki, jauki, paldies. Sasodīts, es varu tikai piebilst, ka otakieši ROCKS. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
why???? Vai tu esi īstā???? (excited) Un Tigru es nekad neesmu satikusi, vismaz apzinoties, ne
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
man nez kāpēc likās, ka Aven in Tigra ir brālis un māsa (man viņi liekas līdzīgi) I must be wrong..?
Anyhow.. nē, neatceros, ka būtu kādu dzīvē sastapusi, kas būtu līdzīgs anime varonim... esmu sastapusi tādus, kas domā, ka ir, bet tādus, kas IR - nope.. -------------------- ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
tigra ar avenu brālis un māsa XDD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
4IGAANC |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 1-January 07 From: Riga ![]() |
Man teica,ka esmu lidziiga anime meitenem,ar ko loti lepojos........ ![]() Neesi. Tev deguns par resnu. Animēs ir mazi deguni. Man ir ļoti mazs deguntiņš, bet pēdējais, ko es gribu ir izskatīties pēc uzzīmēta tēla. Maikls Džeksons istās pēc animja. tigra: sagadiijaas, ka esmi taa kawaii pundure? ;> Tu esi sieviete???? This post has been edited by 4IGAANC: Dec 8 2007, 03:41 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:28 |