![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 22 2004, 07:50) QUOTE(Yume @ Sep 8 2004, 22:12) Eh, es tad bisku ielamerošu. Kā to saprast "pretējs process hentai". Tad jau teicienam "mama radi mena obratna" ir arī reāls pamatojums un tas nav tikkai alegorisks izteiciens. ![]() Tas ir jāskata kontekstā ar tā posta autoru, proti, Yumi. Viņasprāt, hentai ir pagrimuma virsotne, kurā sieviete tiek attēlota to pazemojosjā stāvoklī, turpretī yaoi ir cildenas attiecības starp diviem vīr. cilvēkiem ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 22 2004, 09:54) QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 22 2004, 07:50) QUOTE(Yume @ Sep 8 2004, 22:12) Eh, es tad bisku ielamerošu. Kā to saprast "pretējs process hentai". Tad jau teicienam "mama radi mena obratna" ir arī reāls pamatojums un tas nav tikkai alegorisks izteiciens. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No operas: "Kas varbuut skaistaaks, par divu viirieshu miilestiibu?!" ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
ko īsti nozīmē ova???
-------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Sep 22 2004, 12:22) QUOTE(ShinChan) Mazs informatiivs iespraudums par to, kas ir OVA: Short for Original Animated Video (OAV), or sometimes Original Video Animation (OVA), refers to an animated feature that was produced specifically for the home video market, bypassing broadcast, cable and theatrical releases. -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
Thx
silent1 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 24-June 04 ![]() |
Uhh saniezējās nagi bik piekasīties sīkumiem.
![]() IMO parasti raksta shonen nevis shonan un attiecīgi - shonen-ai Neņem ļaunā yume! -------------------- kimi wa... dare?
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
kas iisti ir sci-fi?
-------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Oct 26 2004, 12:09) zinātniskā fantastika un no taa izrietošās sekas -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
biezhi te redzu taadu terminu kaa "kawaii"
Paskaidrojiet noziimi.... -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
cute
otra nozime cruel vai scary (kawai nevis kawaiii - atskjiras izruna) (cute - smukinsh/smukinja, cruel - nezheligs, scary - bailigs) palabojiet ja vajag ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(Robik @ Nov 3 2004, 18:48) cute otra nozime cruel vai scary (kawai nevis kawaiii - atskjiras izruna) (cute - smukinsh/smukinja, cruel - nezheligs, scary - bailigs) palabojiet ja vajag ![]() Tas otrais gadijumā nebija Kowai? ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
kaa avr sajaukt kowai ar kawai - taa vilkshana beigaas ir prosta emotional emphase
jurc |
![]()
|
taa arii neviens veel nav devis konkreetu atbildi....
cik noprotu ta - mīļi, jauks utt...? -------------------- |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 4 2004, 13:38) taa arii neviens veel nav devis konkreetu atbildi.... cik noprotu ta - mīļi, jauks utt...? tieši tā... piemēram meitenes ieraugot veikala skatlogā mīļu pūkainu un visādi citādi smukiņu zaķīti droši vien sajūsmā iespiegsies saucot - kawaiiiii ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jā, "kawaii" tieši tāds arī ir, amerokosi jau ir arī sākuši
aizgūt japāņu vārdus un tur dažās vietās to var dzirdēt tieši tādā nozīmē: "foršs zaķis" ![]() viņi arī skatās anime un aizgūst, ko var. Neitrālāks vārds ir "kirei" - vienkārši "skaists". Kā te pareizi tikā jau norādīts - nejaukt ar "kowaii" - "bail". Vispār, sarežģīts vārds, uz 2,3 personām attiecināms pastarpināti, uz sevi cik uziet. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |