IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V « < 6 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> ify-chan radījumi, kritikai un priekšlikumiem
Tenma
post Jun 25 2008, 19:58
Post #106

Hakushaku

Group: Chuunin
From: in your shadow...

hm... spriežot pēc sarkšanas vai nu dāmu veļa, bet iespējams arī dāma bez veļas (lūr pa jumta logu kāda pirtī vai glaunākā vannasistabā) biggrin.gif

patīk plauksts - tik forši iezīmētas līnijas, teju vai varētu pazīlēt, ja mācētu... eu, trūkst sirds līnijas!

yaaaay! ilknīši! sweet wub.gif

P.S. Tas zaļais džemperis ir vnk ideāls priekš viņa.

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ify
post Jun 26 2008, 15:56
Post #107

Jinushi
**

From: Latvia/Riga

Heeii happy.gif

Ceru , ka visi Jāņus aizvadījuši bez starpgadījumiem , ir kārtīgi atpūtušies, alu padzēruši, sieru paēduši un izdancojušies biggrin.gif

laugh.gif heeh , atgriežos pie uzdevuma -

dīvaini .. bet kā tad tā - sarakstā nav neviena pārtikas produkta (hmmm) huh.gif

man nākas atzīties, sakot, ka pareizais atbilžu variants ir G jeb "cits variants". es ļoti cerēju , ka šadā varianta pieļaušana neliktu jums samierināties ar kādu citu sniegto variantu .. beeet , nē

tad nu esmu bijusi gana nejauka, dodot atbilžu variantus .. mja, atvainojos sleep.gif nākamo reizi ( pieļaujot, ka tāda būs) centīšos nedot atbilžu variantus - lai jautrāka minēšana happy.gif

Tātad pareizā atbilde :

IPB Image

Raiu - the Flesh-Eater

viņš ir ne vien kareivīgs ( slepkavniecisks .. nu un kā tika pieminēts - narkotisku vielu vergs) puisis , bet arī kārtīgs izēdājs . Dotajā gadījumā viņa apbrīnas objekts ir "T-Bone" steiks - bloody & juicy tongue.gif kas ievietots Padomijas tipa veikala "aukstum-kastē" apskatei ( biggrin.gif kā tur tājā teicienā par "ceļu uz vīrieša sirdi ..")

Dīvainā kārtā mani iepriecināja arī fakts, ka vairums atbildētāju pievērsās variantām F ( tātad ne vien es vienīgā esmu biku samaitāta laugh.gif )

Jā, Raiu bieži apmeklē vietējo kautuvi ohmy.gif .. meklējot iedvesmu un pārtiku smile.gif

Paldies - Cowkiller , Keydan , Red Devil , FuschichO un Tenmai par atsaucību happy.gif ja kādam ir dikti liela vēlēšanās, tad varu arī realizēt kādu no citiem variantiem (t.i. nedaudz pārveidojot bildi )

Tā kā neesmu vienīgā šī tēla ( Raiu blush.gif ) fane, tad noteikti iepostošu vēl ko no viņa ( iespējams gana drīz) .

Uz atvadām vēl :

IPB Image

Peachy - the Wooden-Blade fighter (jeb Persiks persik-koku elfs laugh.gif )

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tenma
post Jun 26 2008, 18:33
Post #108

Hakushaku

From: in your shadow...

QUOTE(ify @ Jun 26 2008, 15:56) *

Jā, Raiu bieži apmeklē vietējo kautuvi ohmy.gif .. meklējot iedvesmu un pārtiku smile.gif

Man liekas, ka viņš tur varētu arī piepelnīties biggrin.gif

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
Pakkun
post Jun 26 2008, 23:01
Post #109

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

peachy sārtais apģērba gabals stipri izskatās pēc uz āru izgrieztas miesas vai vietām pēc nodīrātiem muskuļaudiem. peachy is not as sweet as it(?sex?) seems to be XD un kāpēc tāds saskrambāts?

--------------------
+Quote Post
Arta
post Jun 27 2008, 10:55
Post #110

Hakushaku

From: Paintbucket.

QUOTE(Pakkun @ Jun 26 2008, 23:01) *

peachy sārtais apģērba gabals stipri izskatās pēc uz āru izgrieztas miesas vai vietām pēc nodīrātiem muskuļaudiem.

kad tu tā pateici, tā tiešām sāk likties. huh.gif
bēt. man patīk. ^^ abi darbi smukie un es visp arī biju domājusi minēt uz ko tad viņš blisinās, bet nespēju izlemt. xD
patīk. turpini zīmēt, gaidu vēl. 8]

--------------------
+Quote Post
Sushi
post Jun 29 2008, 00:55
Post #111

Tennou

From: Somewhere I belong?

Oh my, man ļoti patīkās tas darbs ar gaļu. Un man tagad jēla gaļa kārojās. o_o
Njā, nu man tas darbs tā pavisam kopumā patīkās. :3 Izsalkusī noskaņa un tas džeks vispār superīgs. Nu lab, gaļa ne ļoti izskatās pēc gaļas - tā forma tāda baigi sirdīga utt. Bet tik un tā. Ir naiss. ^^

--------------------
+Quote Post
ify
post Jul 10 2008, 17:21
Post #112

Jinushi
**

AaahhUUhhh happy.gif

Tenma - liekas viņam ir atrasta piemērota darba vieta happy.gif Paldies

Pakkun - Paldies. Tā kā mana iecere bija - gadrīz viss priekš Peachy tiek darināts no persikkoka , apģērbs būtu kā persika augļu miziņas, kas izvilktas uz ortu pusi ( sanāk jau kā ādiņās laugh.gif ) un par dzimumu (F/M ..? ) diemžēl , es pati ar sevi nespēju vienoties, tādēļ - kā nolemsiet , tā būs biggrin.gif bet Peachy ir un paliek mazs mežonēns un dikti draisks kokā-kāpējs-lejā-kritējs, no ievainojumiem neizbēgt ..

Art`a. - Padlies. būs , būs vēl laugh.gif

Sushi - Paldies. tas ir domāts "T-kaula" steiks, man tas pēc formas tiešām atgādināja sirsniņu , tādēļ nolēmu uzzīmēt ( Jo Raiu MĪL gaļu laugh.gif heeheh )

Lai gan man vēl ir solījumi ( pie kuriem strādāju rolleyes.gif ) , tomēr nolēmu mesties ejošā vilcienā
un pievienoties Sushi un Kikyou !

Taaad nu :

IPB Image

1st - Introduction

IPB Image

2nd - LOVE

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Arta
post Jul 10 2008, 20:50
Post #113

Hakushaku

From: Paintbucket.

Man patīk, patīk. ^^
Tai sievietei on the left otrajā attēlā, manuprāt, ir bišku par lielu roka/plauksta.
Bet mna nežēlīgi patīk kā tu zīmē rokas & plauksts. ^^
Un visp tas pirmais tik superīgs zīmējums.
Turpini. 8]

This post has been edited by Art`a.: Jul 10 2008, 20:51

--------------------
+Quote Post
Pakkun
post Jul 11 2008, 10:13
Post #114

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

introduction vienkārši superīgs! lieliski rada atmosfēru. varbūt vienīgi virsmai, uz kuras papīri, vajadzēja pie''sķirt kādu tekstūru, vai pat labāk, vēl izkrāsot. teiksim, nodeldēts ozolkoka(vai kāda cita koka, nevajag obligāti "reperi") galds.

par love vēl varu piebilst, ka džusenei izskatās, ka no nepareizās puses nāktu tās asinis(?) ārā. pārējais forš' forš'. jā, tas ir, nē, plaukstas, tikko pamanīju, šķiet biš par lielu viņiem abiem.

--------------------
+Quote Post
FuschichO
post Jul 11 2008, 13:12
Post #115

Tennou

Priekš brīvā stila ļoti jauki. Un tu šiķiet esi vienīgā, kā līdz šim esmu pamanījusi, kas dotajām tēmām piešķīrusi dziļāku nozīmi, par ko arī respekts. Man ļoti nepatīk, ja kāds vārdu 'love' izprot kā sirsniņu un apkampienu vai asarainas acis vai vēl tamlīdzīgā veidā, nepatīk virspusēja attieksme un pavirša lietu izpratne. Patiesa mīla ir siržu savienošana, jup smile.gif

--------------------
+Quote Post
Cowkiller
post Jul 12 2008, 01:38
Post #116

Koushaku

From: Earth...

omg why there are no BOOBSin the last drawing, you must mone away that hand! biggrin.gif biggrin.gif
anyway keep up the good work, looks fresh and new...

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
+Quote Post
Cowman
post Jul 12 2008, 05:54
Post #117

Shishaku

From: Party

peedeejais izraisa mazu riebumu sad.gif ( bet taas ir manas domas : neuztvert kaa apvainojumu)

--------------------
IPB Image

f.ck your mom Mana galerija
+Quote Post
ify
post Jul 12 2008, 16:13
Post #118

Jinushi
**

naisu happy.gif šī nedēļa kkā spraiga sanākusi ohmy.gif īpaši jūzeru galerijās .. mjau

Art`a. - Paldies. ar tām plaukstā ir sekojoši - parasti sanāk maziņas vai trausliņas, bet ja pārcenšos, tad arī ir tādi 'bighandi' happy.gif but I luv them eniweij laugh.gif

Pakkun - Paldies, mjā.. ko lai saka ? no-hal-tū-rē-ju laugh.gif bekauz I am reāli lazy in summer smile.gif
un , jā, 2. zīm. viņai (diemžēl - sorri , Cowkiller !) krūtis nepadevās (tādas kā vēlējos), nācās piesegt (lai nekristu kaunā sleep.gif) , tādēļ arī asinis no pretējās puses ( ne tā kā vēlējos - abiem no kreisās .. kkur, kur tā sirsniņ ir)

FuschichO - Paldies. man gan liekas, ka katram (gan šajā valstī , gan forumā) ir tiesības interpretēt tēmas pēc saviem ieskatiem (hmm uzskatiem?) .. and I'm just doing my thing biggrin.gif

Cowkiller - Paldies . skat atb. Pakkun, bet mja, removing the hand would be a special request happy.gif heh

Cowman - Paldies (laikam) . bet "beauty is only skin deep", tā kā no manas puses - no worries . Ceru tikai , ka pavisam apetīt nezaudēji unsure.gif

visiem paldies , ka akceptējāt happy.gif

tad nu , grūti gan man gāja ar veco labo ogli , bet kkā tikām cauri ::

3 un 4 - Light & Dark

IPB Image

būtībā jau (following the) Light & (Dragged into the) Dark .. tematika sanāca kkā Dark Water laugh.gif jeb swampy swamp biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
FuschichO
post Jul 12 2008, 16:17
Post #119

Tennou

Yeesss (ļoti perversā nazālā tonī)
man patīk

--------------------
+Quote Post
Cowkiller
post Jul 12 2008, 16:19
Post #120

Koushaku

From: Earth...

wooov nice patiik sejas izteiksme abos, otrajaa veeleejos redzeet kko vairaak no taas zemuudens pasaules(elles), bet tikuntaa labzzzz biggrin.gif

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
+Quote Post

10 Pages V « < 6 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:01