![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vāks, ir labi. Ļoti labi, it īpaši introduction. Taisni kauns, ka es tik nenopietni tam projektam pieeju. Bet nu, katram savs, amirite?
Starp citu, krāsainās daļas Love ir ar flomasteriem? Ziņkārība. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
ōo fōrši. ^^
Man tīk tavas idejas. =] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
light & dark. nevaru nekur piesieties, tāpēc jāsaka, ka šausmīgi labi! fonā tie trīs veidojumi ir domātas niedres?
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man patīk, tev šitā lieta padodas, kā redzu. Man patīk LOVE, kaut arī nav baigi izstrādāts, bet nezinu, vienkārši patīk. Un, njā, LIGHT un DARK idejai nav ne vainas.
Ahh, kā mums visiem patīk izcelties ar centieniem būt oriģināliem. *smiekliņš* Bet tev nav pliki centieni. Cepuri nost, tavi darbi ir manai acei tīkami. *vēl jo projām grib to gaļu no tā zīmējuma iepriekšējā* -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
būtībā jau (following the) Light & (Dragged into the) Dark .. tematika sanāca kkā Dark Water ![]() ![]() jauki. man arī ļoooti patika ideja par mīlestību kā divus cilvēkus ar vienu sirdi ![]() Btw, sakarā ar swamp... Tu laikam nebiji šosestdien Kolkā, ne? Bažu purvs lietū.... Mmmmm... ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
Tas ir nejauki ..
sory bet sho galeriju neveerteeshu jo man neiipashi vinji patiik ( nejau skila zinjaa bet sizeta) -------------------- |
ify |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
woooaaah
tāda aktivitāte šajā topikā nav bijusi .. hmm .. nekad ![]() Jā .. pēc vakarvakara gan jūtos dikti nogurusi (let there be rain or snow - we will rock hard anyway ![]() ![]() FuschichO - Paldies . Galvenokārt jau cenšos izdabāt savām iecerēm un iegribām, bet ja kādam tīk gala rezultāts , hiiihii , tas priecē . Cowkiller - Paldies. Domāju, ka tie ir sievišķi swamp-krīčeri, kas cenšas pavilkt nabaga puisi tumsā , mjā , kāpēc gan kādu ievilkt tumsiņā .. apēst vai ? Kikyou - Paldies. Patiesi (man nav diez ko liels krāsu arsenāls .. liekas , ka krāsainie darbi gandrīz vienmēr veltīti tikai šim forumam .. ![]() Art`a. - Paldies . Cerams , nelikšu vilties ![]() Pakkun - Paldies. Jā, niedres . tikai pēc tam sapratu , ka labāk vajadzēja arī tās zīmēt ar zīmuli , nevis ogli .. bet tur vairs neko labot nesanāks . Sushi - Paldies . Nav tīša iecere , man vnk tā sanāk , jo patīk Experimentēt *muahahah* *the mad scientist rises her hands and does a circle dance* Tenma - Paldies. Bāts, Kolkā jau veselu gadu nav būts .. ![]() ![]() ![]() Cowman - ![]() LIELS Paldies visiem par atsaucīb' !! ilgi man sanāca ar to 5to tēmu noņemties , bet vienalga nav viss galā , ievietošu vienu no variantiem (pārējie diemžēl nav piebeigti ) : ![]() 5th - Seeking Solace ( in Death's embrace ) , sen gan nekas nav darīts ar akvareļiem , tādēl ceru , ka taps piedots ![]() un kā neliels sveiciens topika jubilē : ![]() hidden wings -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Apsveicu jubilejā! ^^
However- pirmajā darbā nav zoda. Grūts pagrieziens, man arī tas īsti labi nesanāk. Un kakls arī nedaudz par masīvu tomēr, bet ideja diezgan laba -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
piedod, bet man pirmais darbs liekas visai nohaltūrēts uz pārējo fona. Var jau būt, ka vnk pārejie ir ļooti labi
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
pirmajā - k-kas ar zodu nav... Bet ideja kā vienmēr - fantastiska! <3
Otrajā čika izskatās pēc viena transfestīta, ko netā redzēju, ja atradīšu bildi, ielikšu.. ![]() -------------------- ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
ak dievs nu shitais pirmspeedeejais ir vnk SICK !!!
bet jaasaka ka tiiri labi tikai peedeejajaa darbaa esi paarcenties/usies ar skropstaam ( STIPRI) P.S. - sory peec nick nevaru saprast autora dzimumu ![]() This post has been edited by Cowman: Jul 23 2008, 17:55 -------------------- |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
a heiyā
![]() mjau , nevajadzēja gan man saslavēt otakiešu aktivitāti .. bet Paldies! tiem , kas iegriežas šeit ![]() FuschichO - Paldies , nekā īpaši jau nesvinēts tāds jubilē , bet kkā .. viss paliek vecs . T^T es tai skaitā zināma lieta - pozas izvēle .. bet nevaru pārmest pati sev , ir cilvēki bez zodiem ![]() ![]() Tenma - ū , diemžēl tie ir stipri maldi , jo haltūrēts šoreiz nav .. par simetrijas pārmetumiem nesūdzēšos , nekad necenšos ieturēt ideālu simetriju , tad sejas un augums izskatās kkā pārlieku samāksloti .. realitātē jau ir maz izņēmumu, kad cilvēkam ir simetriska ( vai tuvu tam ) seja .. tas nu tā. zeloco - Paldies. bet , ja domā Jeffree Star ![]() , tad .. mja, no viņa necentos iedvesmoties (šim noteikti , nē) , tā vnk sanāca - līdzība ![]() Cowman - ![]() ![]() ![]() ![]() tad nu kkas dikti random (neturpinot 100 theme challenge, vēl ne) :: "... little rabbit ? .. sit on my tail and go with me in my rabbit hut .. oh no no .. lil' rabbit ? rabbit .. I'm gonna get you .. I'm gonna getcha .. " ![]() I'm too fckng young to die here ( veltījums misteram Zombijam un viņa House of 1000 Corpses .. kkur fonā skanot "I will survive" ) un mēģinājums head-shot ![]() murasaki ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
kā man patīk zaķis.
![]() kā es gribētu tādas spējas kā tev - uzzīmēt rokas/plaukstas/pirkstus, kas izskatās pēc kkā skatāma nevis pēc salauztiem zobu baktāmajiem kociņiem.. >< -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowman |
![]()
|
izskataas peec Japaanju killer zakja ( labaak buutu bijis Euro Version )
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
ify - nea, ne Džefrijs... viena/-s cita/-s viņam zili mati bija un līdzīga sejas struktūra...
Rabbit ļoti atsit Donnie Darko - in a good way Beibe ļoaaati patīk :3 Tik mati tādi uzpumpēti un žaketītei prasās krāsiņa, bet tas laikam būs man viens no pēdējiem faviem no tavas galerijas :3 <3 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:14 |