![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu man diemžēl izskatās, ka pēdējajai meičai mute nevietā :/
-------------------- |
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
-------------------- Nori Nori Nori~ |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Hei, tautieši !
Jūū, es gan esmu palaidusies slinkumā .. bet tā laikam jau sanāk , kad ir idejas , bet nav noskaņas ![]() Art`a. - Paldies ![]() ![]() ![]() Cowman - hmm , tas gan ir konkrēts veltījums .. lai gan varbūt arī ir līdzība ar ko citu ![]() zeloco - Paldies . mja, tad , ja atrodi vari iemest to bildi ( tas uzkurināja manu interesi ) . Ō jā, Donnie Darko ![]() ![]() ![]() FuschichO - heheh, mjā , kam gan negadās ( man jau nu noteikti ![]() Misa - Paldies ![]() tad nu turpinu ar iesākto :: ![]() 12th - insanity (kad sāc dzīvot citā pasaule - savā galvā ..) Paldies visiem , kas šeit (par spīti retajai postošanai) iegriežas ![]() -------------------- ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Wōāh. PATĪK.
x] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ek, cik tīkami redzēt, ka esi attēlojusi kādu ķermeņa formu (nav standarta anime cilvēciņš), kaut arī tie ir kauli, bet tas ir tavs stils.
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
kaut kas nav ar plecu joslu meitenei. pie tam viduklis man liekas bik par garš. bet ideja tā neko. man laikam nebūtu iebildumu pret kādu skaistu halucināciju
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:48 |