![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
Kiborg-meitenīte tāda mīlīga
![]() uu more sick people ![]() ![]() Pieckājis ir burvīgs ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
man 'schism' patiik... tiiri prieksh manaam aciim, tas sanaaktu kaa lielisks oforts...
-------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Eu klausies tu neesi aizraavusies ar TOOL ?
![]() -------------------- ![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
labs freakshows!
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
tie monstri(kneeler) man atgādina iekšējos orgānu
![]() Baigi patīk meitenes ar motorzāģi sejas izteiksme, vienīgais viduklis pārāk izstiepts a tā smuka! -------------------- No name superhero
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
no taviem darbiem visvairāk laikam patīk visi tie pieckāji :3 un citi mežoņi.
Kauktkas incants, tādas visādas fantasy radības. :3 He he heee... tā iet ka tur paaraak daudz tabus ¦D sorry. This post has been edited by Tigra2: Aug 12 2007, 22:26 -------------------- |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
kkā sen nav sanācis ko postot .. *nokaunas* uznāca lielais slinkums
![]() kika-chan - paldies ![]() Alta Melissa - paldies , prieks , ka vēl kādam patīk mani dzīvnieciņi ![]() zeloco - iespējams . iepriekš esmu rīkojusies ar metāliem un skābēšanu , bet man punktošana diezko nesanāk , tad tur būtu tikai švīku jūra . mhm . bet paldies par ieteikumu . Mishelin - nezinu , vai to varētu nosaukt par aizraušanos . Ļoti patīk klausīties ![]() enigmo - ![]() exile - tja , ar iekšējiem orgāniem tie vēl nav tikuši salīdzināti , mm , paldies (laikam) . Motorzāģ-meitenei seja gan ir nedaudz pietūkusi ( uzsistu lūpu un topošu zilumu izdaiļota ) un smaids liecina par uzvaru (lai nu ar ko viņa cīnījusies - sadeva kā nākas) . Tigra2 - paldies par posta sākumu ( pieļauju , ka tas tomēr bija veltīts man ) bet tās beigas gan laikam aizklīdušas - domātas kādam citam jaunam foruma dalībniekam ( tb lūsim - Yamaneko ) ![]() tad nu .. mechanical angel ![]() brother, forgive my sins (tja , zinu jau zinu , galvas ir dīvaini lielas un paši tādi izstīguši ..) plait to freedom (kāds man teica , ka viņai noteikti bija skaisti, kupli mati .. ) šis ir gana sens mēģinājus , bet ek as my fingers slice the air -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Smuka bize tajā trešajā zīmējumā. Un tā ir viņa? Well, whatever, it could be possible, I think.
Otrajā zīmējumā uz pirmo acu uzmetienu likās, ka tiem diviem džekiņiem rokas ir sakausētas vienā XD Bet tad sapratu, ka tā ir personīgā roka džekiņam pa kreisi. Pirmais - Varu slienāties par to, kā tu uzzīmēji asmenīšus. Bet tā puiša pleci... Khm.. Njā, ir, un reizē nav kur piesieties. Tev ir interesants stils. Vairāk nav ko teikt. |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
man vakar bija gana labs garastāvoklis un tika radīts radījums : ![]() sarkstu sniegā (nu vai varētu arii teikt - blushing snow ^___^) Šīs te darbiņš ir lielisks, superīgs. Vispār vārdu nav lai pateikt ka viņš man patīk ![]() P.S. ar raganām arī normāls ![]() -------------------- ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tomoko - paldies . un tā ir (domāta) viņa
![]() slim - paldies . tad jau man laikam jācenšas , cik vien spēka , lai ir ļoti labs vai tieši pretēji - ļoti slikts garastāvoklis un tik jāņem zīmulis rokā un jārīkojas ![]() šis te jau ir reiz postoc , tikai citā topikā , bet nu .. ![]() patiesības gaismā (atmaskoti) un šis arī tā kā svaigs ![]() ![]() lotus in my eyes -------------------- ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
ta ta šis laikam sanāks pēdējais šīs vasaras posts
![]() ![]() humble servant vilku meitene bet šī ir jau vecāka . un uz tādas dīvainas nots - centību un iedvesmu jaunajā mācību gadā (tiem , kas mācīsies ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
un uz tādas dīvainas nots - centību un iedvesmu jaunajā mācību gadā (tiem , kas mācīsies ![]() ![]() aww cik jauki, paldies! ![]() ![]() par darbiem. nevaru nekur piesieties, jo pats zīmēju neforši. pirmajā žēl, ka meitene bez rokas :c un pēdējais baigi pāna labirintu atgādina. vispār ļoti iet pie sirds tavi mo0šķi. -------------------- |
ify |
![]() ![]()
|
dzīve kļuva drūmāka ieejot fakultātē un saprotot , ka par tavām tiesībām neviens necīnīsies , ja ne pats
![]() aber lūdzu , Pakkun .. tās rokas nav -> viņa ir tik pazemīga un cēlsirdīga aizstāve , ka gatava roku atdot par savu saimnieku (tja . pat labo roku) . bet tas pēdējais gan tika radīts domājot pat Biomega ![]() ![]() labi , te vēl šādi tādi nieciņi : ![]() cherry-bunny kid ![]() ![]() okē šis ir gana vecs .. atspulgs [peļķē] ![]() bet šis tāds kroplītis vien ir - dvīņkājis ![]() -------------------- ![]() |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Hmmm... Interesanti Tev tie zombiji, monstri un pārējie tēli. Es tādus noteikti nemācētu izfantazēt. "atspulgs peļķē" un "vilku meitene" diezgan saistoši manā skatījumā. Atklāti sakot pat tā īsti nezinu kur piesieties, jo tev ir ļoti īpatnējs zīmēšanas stils, kur tikpat labi par proporcijām un tamlīdzīgām lietām varētu nepiesieties.
Katrā ziņā no mana viedokļa - labi darbi.. ![]() This post has been edited by nikitaa: Sep 3 2007, 23:51 |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
nu es esmu tava fane
![]() cherry-bunny meitēns piemīlīgs. man patīk ^^ nu par to atspulgu.. nu jaa, atspulgs man nepatīk, bet pārējais ir ok ![]() pēdējais ir dikti smuks!! wii dievinu tavus briesmonīšus ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:45 |