![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
skuķēns piemīlīgs, kā jau teica. un man patīk kā tu lūpas zīmē. tādas piesaistošas.
un mošķi tev sanāk super. baisāki kā vairumam shooter spēļu. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Tev kaut kas ar proporcijām nedaudz pieklibo, bet man patīk idejas zīmējumiem. Orģināli, imho.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
god, beidzot ir kaads, uz kura ziimeejumiem ir tiiraakaa bauda skatiities. most adorable style. un ovaacijas tavai fantaazijai, kaa arii ideju iistenoshanai. *klanaas* laikam aizskaari kaadu stiigu manaa saruuseejushajaa dveeselee, bet es tieshaam sen nebiju redzeejusi kaut ko tik ljoti piesaistoshu.
-------------------- ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
oi kkā daudz komentu šoreiz sakrājies
![]() nikitaa - paldies . zināma lieta - kad zīmēju , proporcijas veidoju pēc izjūtām , tā pat nemanot ar greizām proporcijā laikam izceļu to , par ko domāju vairāk zīmēšanas brīdi (sanāk tāds kā weird uzsvars ) ![]() Alta Melissa - paldies . tja , atspulgs tāds neizdevies , es te varētu turpinājumā attaisnoties , bet tas nav tiik būtiski - vnk neizdevās brīdī , kad zīmēju un līdz šim nav radusies vēlēšanās kko labot ( bet liekas - derētu , ne ? ![]() Pakkun - hehhe paldies . shooter spēles gan pati nespēlēju (vēroju , kā to dara citi ) . un man nemaz nebūtu vēlēšanās nogalināt manas radībiņas ![]() Ayumi - paldies . ![]() +Chibi+ - ![]() labi . pietiks . pie lietas : ![]() don't see , don't speak , don't hear anymore [noslēgusies sevī , viņa brien dziļāk un dziļāk ] if my unborn child [tā visa ir domāta halucinācija (kur gan lauka vidū - durvis ..) sievietei , kas tikko veikusis abortu un domā , ka satiek savu mirušo bērnu ..] reaching out and in [freakshows turpinās ? *_* ] un te maziņš nieciņš - prieciņš up-side-down monsta [griez kā gribi ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ūūū. bildē par embriju baigi patīk doma un kā tā pasniegta! pārejais gan, salīdzinot ar dažiem taviem citiem darbiem, šķiet nedaudz nohaltūrēts. tikai.. vai tad viņai vēderam nevajadzēja pazust, ja jau knēvelis tur vairs nav?
tas puika gandrīz tikpat kārns kā es ![]() un briesmonītis, protams, lielisks. gribētos redzēt kāds viņam pārējais ķermenis izskatās ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
hmm, unborn child ir lieliska ideja, tachu kaut kas sievietes sejaa truukst. taa ir paaraak neitraala (varbuut tas taa ir domaats, un es vienkaarshi nepareizi to uztveru), paaraak vienkaarsha.. taa nav kritika izpildiijumam, bet gan ekspresijai. mati, luupas, acis - paaraak nekaadas tik grandiozai iecerei.
-------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
okeii.. nekaadu prieku ideja manii neizraisa xD izpildiijums labs bet vairaak uzmaniibas pieveers liinijai nevis detalizaacijai
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
sveiciens , otakieši
![]() nuu ja , nāk rudens ar saviem darbiem .. un kkā paliek mazāk laika , ko veltīt šim jaukajam forumam ![]() Pakkun - vēlreiz paldies . piehaltūrēts ? .. mnmn laikam jau ir gan . vnk es katrai bildei veltu savu laiku - tik , cik nu brīdis atļauj .. diez gan reti ķeros klāt sen pamestām , nepabeigtām bildēm . Bet vēders viņai vairs nava ![]() +Chibi+ - mana iecere bij 'relief' viņas sejā . varu mēģināt vēl vienu versiju , bet tad būs vien kāds laiciņš jāpagaida ![]() Storm - paldies . es jau nezīmēju line-art . domā - vajadzētu pamēģināt ? mke. tālāk kā vienmēr .. divi veltījumi vienai tēmai (gribēju to arī turpināt , bet nu - visam savs laiks - pagaidām divi ) ![]() draw what you need (roka) ![]() draw what you need 2 (kājas) tad veltījums kādai pazīstamai personai nu un tāda neliela skicīte ![]() wind holds the path atvainojos , ja arī šie liekas klasificējami kā pavirši (nu vai haltūrēti) - tie ir mani starpbrīži (reizēm sasteigti) . P.S. oi ! kas tas par jaunu brīnumu - galerijā zīmētājiem ir savi albumiņi piešķirti ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
par draw what you need - ideja atkal izdevusies. lai gan nezināju, ka mugura (meitenei) var tik asā leņķī izlocīties
![]() pēdējā "skicīte" atkal iegūst manu balsi ![]() -------------------- |
ify |
![]() ![]()
|
heil-o !
Pakkun - ![]() ![]() ![]() a nu re , vēl kas no manis : ![]() taste of decay ![]() sliced (jup - dikti sireāli sanāca ![]() nu kkas biku vecāks : ![]() heh šis ir tā kā mēģinājums savējo anbu tēlu sameistarot ( ne īpaši veiksmīgs , bet nu ![]() ah bet šis ir veltījums Mana (kkas šai bildei ar kvalitāti pieklibo ..(baltais fons plankumains) bet man kkā slinkums pārskenēt ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
man patīk sliced.
![]() -------------------- |
ify |
![]() ![]()
|
labas rytas, otakieši
![]() Pakkun - liels paldies , ka turpini komentēt ![]() ah . nu pie lietas : ![]() te nu ir - sliced in color ![]() ![]() hands down , hands off ![]() te viens vecāks elfīgs darbiņš nu šis ir senāks - nav gan attiecināms uz mangu , bet mīļš gan ![]() zilā dendrobates mhmh. paldies un jauki pavadīt atvasaru ! ![]() -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Manas bildei kaajas par iisu, bet paareejais viss ok...
Sliced lielisks.. vispaar man patiik tie darbi,kuros tu kaut kam kaut ko nochopo nost ![]() kaa tu vispaar ziimee? tu izplaano ziimeejumu un tad kjeries pie ziimulja, vai arii viss notiek "uz vietas"? -------------------- ![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
oi oi ku smuki
![]() nākamais arii smuks, interesants elfīgais darbinsh jauks. celjgali drusku dīvaini, bet man ļoti patīk tie burti. viņi blāvi saskatāmi, bet kkā piesaista ![]() un jopcik bumbiņ tā vardīte ir nvk ideāla ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
ify |
![]() ![]()
|
sveicieni piektdienā , biedri otakieši !
zeloco - ![]() ![]() liekas jautājums par jaunradi reiz jau bij uzpeldējis .. hm , bet nuu .. kā nu kuro reizi - tas var notikt pats no sevis (tā teikt - jā , "uz vietas") , bet pēdējā laikā biežāk ir : pēkšņi prātā iešaujas (nu vai kkur zemapziņā uzplaiksnī) kāda doma (temats , vadlīnija ..) vai jau konkrēta aina , sejas izteiksme , atsevišķas detaļas vai kas cits , tad tik zīmuli rokā un šrubīju ; vai arī naktī , kad bezmiegs moka - uzmācas dīvainas domas , un tad jau nevar iet gulēt - vismaz , kamēr nav pamatskice izveidota; nu un protams arī sapņi (tie mēdz būt diezgan bezsakarīgi un slimīgi ..) ,bet tā kā esmu no tiem , kas sapņus redz katru nakti un atceras (nu vismaz fragmantāri) , tad kkāds izmantojams materiāls sanāk arī no tiem . ceru , ka nu reiz manas jaunrades noslēpums ir atklāts (vismaz daļeji) ![]() Alta Melissa - ![]() ![]() un tātad - tiem , kas vēl nav padevušies brīvdienu garam : ![]() king in the shadows (nav gluži man elements , bet 4 fun) ![]() taste of blood (tb analogs - taste of decay) (tas tur pleķis ir kafija ![]() ![]() ![]() veltījums ayumi-chan (aah ayumi <3) nu un šis - mazāk veiksmīgs krāsotais variants (skaneris gan spēlējies ar krāsām un tās neatbilst patiesībai , bet nu cerams .. ) ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:12 |