IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ify-chan radījumi, kritikai un priekšlikumiem
Pakkun
post Sep 4 2007, 17:30
Post #46

Hakushaku

Group: Chuunin
From: λ=56.923** φ=24.039**

skuķēns piemīlīgs, kā jau teica. un man patīk kā tu lūpas zīmē. tādas piesaistošas.

un mošķi tev sanāk super. baisāki kā vairumam shooter spēļu.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ayumi
post Sep 4 2007, 17:32
Post #47

Kyuuketsuki

Tev kaut kas ar proporcijām nedaudz pieklibo, bet man patīk idejas zīmējumiem. Orģināli, imho.

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
+Chibi+
post Sep 4 2007, 21:24
Post #48

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

god, beidzot ir kaads, uz kura ziimeejumiem ir tiiraakaa bauda skatiities. most adorable style. un ovaacijas tavai fantaazijai, kaa arii ideju iistenoshanai. *klanaas* laikam aizskaari kaadu stiigu manaa saruuseejushajaa dveeselee, bet es tieshaam sen nebiju redzeejusi kaut ko tik ljoti piesaistoshu.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ify
post Sep 5 2007, 09:25
Post #49

Jinushi
**

From: Latvia/Riga

oi kkā daudz komentu šoreiz sakrājies huh.gif

nikitaa - paldies . zināma lieta - kad zīmēju , proporcijas veidoju pēc izjūtām , tā pat nemanot ar greizām proporcijā laikam izceļu to , par ko domāju vairāk zīmēšanas brīdi (sanāk tāds kā weird uzsvars ) laugh.gif

Alta Melissa - paldies . tja , atspulgs tāds neizdevies , es te varētu turpinājumā attaisnoties , bet tas nav tiik būtiski - vnk neizdevās brīdī , kad zīmēju un līdz šim nav radusies vēlēšanās kko labot ( bet liekas - derētu , ne ? happy.gif )

Pakkun - hehhe paldies . shooter spēles gan pati nespēlēju (vēroju , kā to dara citi ) . un man nemaz nebūtu vēlēšanās nogalināt manas radībiņas biggrin.gif vai tad šādās spēlēs galvenais ir iebiedēšana ? just want to b a hero and kill all the bad-guys ..

Ayumi - paldies . happy.gif

+Chibi+ - blush.gif ceru , ka nelikšu smagi vilties . paldies

labi . pietiks . pie lietas :

IPB Image
don't see , don't speak , don't hear anymore [noslēgusies sevī , viņa brien dziļāk un dziļāk ]

IPB Image
if my unborn child [tā visa ir domāta halucinācija (kur gan lauka vidū - durvis ..) sievietei , kas tikko veikusis abortu un domā , ka satiek savu mirušo bērnu ..]

IPB Image
reaching out and in [freakshows turpinās ? *_* ]

un te maziņš nieciņš - prieciņš
IPB Image
up-side-down monsta [griez kā gribi happy.gif ]

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Pakkun
post Sep 5 2007, 13:23
Post #50

Hakushaku

ūūū. bildē par embriju baigi patīk doma un kā tā pasniegta! pārejais gan, salīdzinot ar dažiem taviem citiem darbiem, šķiet nedaudz nohaltūrēts. tikai.. vai tad viņai vēderam nevajadzēja pazust, ja jau knēvelis tur vairs nav?
tas puika gandrīz tikpat kārns kā es biggrin.gif tikai jocīga viņam tā robainā lāpstiņa.
un briesmonītis, protams, lielisks. gribētos redzēt kāds viņam pārējais ķermenis izskatās biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
+Chibi+
post Sep 6 2007, 19:23
Post #51

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

hmm, unborn child ir lieliska ideja, tachu kaut kas sievietes sejaa truukst. taa ir paaraak neitraala (varbuut tas taa ir domaats, un es vienkaarshi nepareizi to uztveru), paaraak vienkaarsha.. taa nav kritika izpildiijumam, bet gan ekspresijai. mati, luupas, acis - paaraak nekaadas tik grandiozai iecerei.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Storm
post Sep 8 2007, 21:34
Post #52

Danshaku

From: nya

okeii.. nekaadu prieku ideja manii neizraisa xD izpildiijums labs bet vairaak uzmaniibas pieveers liinijai nevis detalizaacijai wink.gif

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
ify
post Sep 14 2007, 21:00
Post #53

Jinushi
**

sveiciens , otakieši biggrin.gif

nuu ja , nāk rudens ar saviem darbiem .. un kkā paliek mazāk laika , ko veltīt šim jaukajam forumam sleep.gif;

Pakkun - vēlreiz paldies . piehaltūrēts ? .. mnmn laikam jau ir gan . vnk es katrai bildei veltu savu laiku - tik , cik nu brīdis atļauj .. diez gan reti ķeros klāt sen pamestām , nepabeigtām bildēm . Bet vēders viņai vairs nava huh.gif aizdomīgas izcelsmes klīnikās parasti piešķirtās drānas ir par lielu ( bieži , nonēsātas un izstaipītas ) tā drēbe vnk nokarājusies . Un tā lāpstiņa - roka notrīsēja . mhm . tik vien briesmonīts nav vēl pabeigts - bij domāts , ka diviem ķermeņiem ir viena galva - tādēļ ar 'griez kā gribi' moto .

+Chibi+ - mana iecere bij 'relief' viņas sejā . varu mēģināt vēl vienu versiju , bet tad būs vien kāds laiciņš jāpagaida rolleyes.gif

Storm - paldies . es jau nezīmēju line-art . domā - vajadzētu pamēģināt ?

mke. tālāk kā vienmēr ..
divi veltījumi vienai tēmai (gribēju to arī turpināt , bet nu - visam savs laiks - pagaidām divi )

IPB Image
draw what you need (roka)

IPB Image
draw what you need 2 (kājas)

tad veltījums kādai pazīstamai personai
IPB Image

nu un tāda neliela skicīte
IPB Image
wind holds the path

atvainojos , ja arī šie liekas klasificējami kā pavirši (nu vai haltūrēti) - tie ir mani starpbrīži (reizēm sasteigti) .

P.S. oi ! kas tas par jaunu brīnumu - galerijā zīmētājiem ir savi albumiņi piešķirti happy.gif tikai kkā vēl nesanāk tur kko pievienot sleep.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Pakkun
post Sep 14 2007, 21:36
Post #54

Hakushaku

par draw what you need - ideja atkal izdevusies. lai gan nezināju, ka mugura (meitenei) var tik asā leņķī izlocīties ohmy.gif
pēdējā "skicīte" atkal iegūst manu balsi biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
ify
post Sep 23 2007, 21:17
Post #55

Jinushi
**

heil-o !

Pakkun - laugh.gif laugh.gif piedod, bet tā nav meitene .. nevienā no iepriekšējās reizes darbiem nebij meitene ( nu tikai par to citplanētas izcelsmes būtni - nevaru garantēt ) . tja - slimīgi - tas laikam ir tas , kas man padodas vislabāk mellow.gif

a nu re , vēl kas no manis :

IPB Image
taste of decay

IPB Image
sliced (jup - dikti sireāli sanāca happy.gif)

nu kkas biku vecāks :
IPB Image
heh šis ir tā kā mēģinājums savējo anbu tēlu sameistarot ( ne īpaši veiksmīgs , bet nu tongue.gif )

IPB Image
ah bet šis ir veltījums Mana (kkas šai bildei ar kvalitāti pieklibo ..(baltais fons plankumains) bet man kkā slinkums pārskenēt mellow.gif )

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Pakkun
post Sep 23 2007, 21:48
Post #56

Hakushaku

man patīk sliced. smile.gif izkrāso! bet pie kraasu izveeles pakaveejies. ja nebūs laba, sūdīgāk izskatīsies :/

--------------------
+Quote Post
ify
post Sep 27 2007, 10:44
Post #57

Jinushi
**

labas rytas, otakieši happy.gif

Pakkun - liels paldies , ka turpini komentēt biggrin.gif . tja . un sveiciens aizvadītajā jubilejā ! ņēmu ieteikumu vērā un pamēģināj izkrāsot (rezultāts sekos) .

ah . nu pie lietas :

IPB Image
te nu ir - sliced in color laugh.gif

IPB Image
hands down , hands off

IPB Image
te viens vecāks elfīgs darbiņš

nu šis ir senāks - nav gan attiecināms uz mangu , bet mīļš gan
IPB Image
zilā dendrobates

mhmh. paldies un jauki pavadīt atvasaru ! smile.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
zeloco
post Sep 27 2007, 13:52
Post #58

Hakushaku

From: Tulett

Manas bildei kaajas par iisu, bet paareejais viss ok...
Sliced lielisks.. vispaar man patiik tie darbi,kuros tu kaut kam kaut ko nochopo nost biggrin.gif *ir sadistisks*
kaa tu vispaar ziimee? tu izplaano ziimeejumu un tad kjeries pie ziimulja, vai arii viss notiek "uz vietas"?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Alta Melissa
post Sep 27 2007, 15:12
Post #59

Jinushi
**

oi oi ku smuki happy.gif pavisam cits efekts ar krāsām! brīnišķīgi
nākamais arii smuks, interesants
elfīgais darbinsh jauks. celjgali drusku dīvaini, bet man ļoti patīk tie burti. viņi blāvi saskatāmi, bet kkā piesaista happy.gif
un jopcik bumbiņ tā vardīte ir nvk ideāla wub.gif burvīga zilā krāsa! tu uz kādu fotogrāfiju skatijies?

--------------------
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
+Quote Post
ify
post Sep 28 2007, 19:11
Post #60

Jinushi
**

sveicieni piektdienā , biedri otakieši !

zeloco - laugh.gif tja Manai kājiņas par īsu sanākušas gan , ceru , ka viņš nepārdzīvos . aah , vēl kāds chop-chop fanāts happy.gif excelent ..
liekas jautājums par jaunradi reiz jau bij uzpeldējis .. hm , bet nuu ..
kā nu kuro reizi - tas var notikt pats no sevis (tā teikt - jā , "uz vietas") , bet pēdējā laikā biežāk ir : pēkšņi prātā iešaujas (nu vai kkur zemapziņā uzplaiksnī) kāda doma (temats , vadlīnija ..) vai jau konkrēta aina , sejas izteiksme , atsevišķas detaļas vai kas cits , tad tik zīmuli rokā un šrubīju ;
vai arī naktī , kad bezmiegs moka - uzmācas dīvainas domas , un tad jau nevar iet gulēt - vismaz , kamēr nav pamatskice izveidota;
nu un protams arī sapņi (tie mēdz būt diezgan bezsakarīgi un slimīgi ..) ,bet tā kā esmu no tiem , kas sapņus redz katru nakti un atceras (nu vismaz fragmantāri) , tad kkāds izmantojams materiāls sanāk arī no tiem .
ceru , ka nu reiz manas jaunrades noslēpums ir atklāts (vismaz daļeji) biggrin.gif .

Alta Melissa - blush.gif paldies .. man kādu brīdi ļoti piedūra kokvardes ( it īpaši tropiskās) , nu jā tas ir no bildītes , diemžēl pašlaik nevarēšu ievietot oriģinālu , bet var būt kkā pielinkošu , ja būs iespēja happy.gif

un tātad - tiem , kas vēl nav padevušies brīvdienu garam :

IPB Image
king in the shadows (nav gluži man elements , bet 4 fun)

IPB Image
taste of blood (tb analogs - taste of decay) (tas tur pleķis ir kafija happy.gif es cienu un taupu papīru tongue.gif )

IPB Image
veltījums ayumi-chan (aah ayumi <3)

nu un šis - mazāk veiksmīgs krāsotais variants (skaneris gan spēlējies ar krāsām un tās neatbilst patiesībai , bet nu cerams .. )
IPB Image
laugh.gif Ayumi and Dj sisen <3

--------------------
IPB Image
+Quote Post

10 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:12