![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pēdējajam krāsotajam variantam patīk krāsas!
![]() bet sliced krāsas, manuprāt, nav riktīgas tiem ornamentiem. neiet kopā ar to frīciņu vidū. un 'king in the shadows' propagandē komunismu (note the star. vēl tik sarkanu izkrāso un piemet sirpi n āmuru:D) -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
tas kroplis ir patiesi kroplīgs tāpēc arī tīkams manām acīm
|
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
tā tā tā .. ļoti sen nav iemests nekas jauns
![]() undux un Pakkun - paldies . necelšu augšā aizmirstos .. tad nu pie kkā maķenīt jaunāka ( un vēlāk droši vien arī pie senāka - pie saknēm ![]() ![]() šis ir ievainotais (izjūtas garlaicīgā lekcijā ![]() ![]() feathered away ( kkas dīvains, spalvains , tapis gaidot kārtējo laboru ) nu un biku vecāks : 'Do i have to ride this thing?' nu vai kkā tā tas nu pagaidām viss . visiem veiksmi, izturību, iedvesmu vēl atlikušajās 2 dienās - ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ievainotais labi sanācis. patīk tas netīrības efekts. BET. dūruma vieta zskatās vairāk pēc piespieduma vietas un plaukstas, šķiet, ir par mazu.
par spārnaino spalvaini. izdoma, kā vienmēr, laba, bet anatomija neatbilst fiziskas pastāvēšanas iespējai ![]() un 3.ais atgādina syron raider unit'u no age of wonders: shadow magic ![]() This post has been edited by Pakkun: Nov 14 2007, 23:11 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
A varbūt viņam smadzeņu vietā ir muskuļi.... Daudziem cilvēkiem tā ir
-------------------- |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Smadzeņu vietā muskuļi? WTF????
![]() Ok, pirmais ir cool, sejas izteiksme maķenīt laba sanākusi. Baigi labi parādiji tajā, ka viņam/viņai ir sāpes no dūriena. Otrais. Spārnus, kas aug no galvas, es zīmējumos jau k-kur biju manījusi, bet tu to atkal pasniedz jaunā, neredzētā veidā. Interesanti.. Par to spārnu anatomisku pareizību es nepiesiešos, jo tas tikpat labi varētu būt, piemēram, ģenētiski modificēts, neizdevies mutants vai kautkas tamlīdzīgs, (nudien nezinu kā tādus pareizi sauc )- visādi var gadīties. ![]() Vispār jau kopumā jau ir ok, vairāk man nav nekas piebilstams. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mann patīk pirmais dūrējs. izskatās ļoti mazohistisks, nevis no tā, ka sev dur, bet pēc sejas. tēls atbilst darbībai. manuprāt plaukstas ir nedaudz par mazu, bet mati ļoti labi sanākuši. ^^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
tas trešais nāvīgi tievs ir ..... nez man liekas pat slimīgi tievs...bet tā ir ok.....
![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
am .. nu jā . laikam jāmaina topika nosaukums - esmu varen nežēlīga un savas radības nebaroju ( badinu tās līdz nāvei ..
![]() Pakkun - kā vienmēr - Paldies ![]() - dūruma vieta varbūt neliekas glužī durta , ja iedomājas , ka šķēps ir strups . bet tā nu gluži nebij domāts - šķēps ir diezgan garu asmeni , kas pakāpeniski pāriet smailē . un plaukstas ![]() - kad zīmēju spalvaino (vai , cik jauka iesauka ![]() ![]() ![]() - par rider unit .. liekas , ka jau reiz minēju , ka neaizraujos ar datorspēlēm/videospēlēm/visām tām stratēģijām .. tāpēc - sorry , nezinu ar ko salīdzināt . FuschichO - ![]() nikitaa - Paldies . nezinu , bet liekas , ka šis bij vienīgais darbs šajā forumā ar spārniem no galvas manā izpildījumā .. mm , ja vēlies ieliec linku uz kādu citu . man vnk interesē , kā to apspēlē kāds cits ![]() ![]() Misa - Paldies . tikai - vīņš nedur pats sev ( atšķirībā no citiem darbiem ) , drīzāk - viņš cenšas to šķēpu noturēt/ izraut , lai nesavainotos vēl vairāk ![]() Seto - Paldies , the sicker - the better ![]() labi . te nu laikam būs vēl nedaudz : ![]() lūgums pēc izveseļošanas (kleita gan šoreiz tāda neizdevusies, bet nu zīmēšanas brīdī tas nelikās tik svarīgi un laika arī vajadzēja vairāk .. ) ![]() šī bij skice maskai , kuru arī mēģināju izveidot vienam karnevālam ![]() ![]() dragonfly-man reborn again (ļoti ceru , ka jau reiz neesmu šo postojusi ![]() nu un vēl tāda skicīte , kas bij veltījums .. ![]() melankolik -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
![]() šis ir ievainotais (izjūtas garlaicīgā lekcijā ![]() emmm, kurš tad lasa tik garlaiciigas lekcijas, ka tik labi zīmējas? Nu labi, es pati laikam esmu zem sola adījusi bioķīmijā... Kā man vienlaicīgi patīk un šķebina Tavi darbi - pilnīgi bauda skatīties uz kaut ko tik diveejaadi uztveramu ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
lūgums pēc izveseļošanās...meitene izdevusies , manuprāt nosaukums ne īpaši atbilst, jo zīmējumu ieraugot, man tas nemaz neasocējās ar slimību un ar lūgumu arī nē,bet ir labi. uz pirmo mirkli viņa man atgādināja Nanu, ja zini kas tas par zvēru. ^^
maska ļoti interesanta, nezinu gan, ko ar viņu varētu tēlot xD spāre forša, spārniņi izdevušies naturali. pēdējais melanholiskais man tīk vislabāk. skaista meitene griež sev galvu nost.. ^* mati gan lejaspusē atgādina makaronus,bet lūpas un acis ir ūber. vislabāk sanākušas šķēres, šķiet tik naturālas ^o^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
lūgumam pēc izveseļošanās kleita izskatās pēc ūdens. manuprāt, šo ideju vajadzētu attīstīt tālāk! un tikko pamanīju, ka viņai pēdas kkur pazūd
![]() skice maskai ļoti atgādina to džekiņu no naruto, no akatsuki. tas melnbaltais ar līdzīgu zobveidīgu kontrapciju uz galvas. tavējais tikai ir vairāk biomehānisks un to divu rimbuļu dēļ, nez kāpēc, atgādina aburame shino no tā paša naruto. tiešām labi sanācis, bet siekalas prasās mazliet dzīvīgākas. spārcilvēks fantastisks! jāizstrādā tālāk. noteikti. tikai.. kāpēc viņš sevi plēš pušu? spāres ir tik neganti radījumi, ka allažplēš citus gabalos. melankolik smuks, ideja laba. p.s. lūk, tev syron rider. labāku kvalitāti neatradu, bet aptuveni var saprast, ceru, kāpēc tas zīmējums man šo atgādināja ![]() ![]() This post has been edited by Pakkun: Nov 16 2007, 11:57 -------------------- |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
ify Es to biju domājusi vispār par tiem spārniem, nevis tikai šajā forumā. Kautgan es neesmu redzējusi visus zīmējumus šeit, maybe kādam ir, es nezinu...
![]() Par jaunajiem darbiem man vairāk nav nekas sakāms, jo viss vairāk vai mazāk jau pateikts. Pilnīgi piekrītu Tenmai, tavi darbi izraisa dalītas emocijas. Vienlaikus biedējoši, pat nedaudz riebīgi, bet tai pašā laikā kautkas interesants un jauns. ![]() dragonfly-man reborn again the best, manuprāt. ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
darbi jau taa tiiri neko...
![]() bet saak prasiities vinji kraasaini(mani neapmierina melnbaltas iekshas, vajag vairaak!!!) -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
ooh... shkjeeres, shkjeeres.. ljoti simpatizē bilde ar shkjeereem A___A
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:15 |