IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ify-chan radījumi, kritikai un priekšlikumiem
Pakkun
post Oct 1 2007, 17:01
Post #61

Hakushaku

Group: Chuunin
From: λ=56.923** φ=24.039**

pēdējajam krāsotajam variantam patīk krāsas! smile.gif
bet sliced krāsas, manuprāt, nav riktīgas tiem ornamentiem. neiet kopā ar to frīciņu vidū.
un 'king in the shadows' propagandē komunismu (note the star. vēl tik sarkanu izkrāso un piemet sirpi n āmuru:D)

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
undux
post Oct 3 2007, 17:32
Post #62

Danshaku

From: mangaland

tas kroplis ir patiesi kroplīgs tāpēc arī tīkams manām acīm
+Quote Post
ify
post Nov 14 2007, 22:49
Post #63

Jinushi
**

From: Latvia/Riga

tā tā tā .. ļoti sen nav iemests nekas jauns sleep.gif jā , grēkoju - slinkumam padodos .
undux un Pakkun - paldies .

necelšu augšā aizmirstos .. tad nu pie kkā maķenīt jaunāka ( un vēlāk droši vien arī pie senāka - pie saknēm tongue.gif tt )

IPB Image
šis ir ievainotais (izjūtas garlaicīgā lekcijā happy.gif )

IPB Image
feathered away ( kkas dīvains, spalvains , tapis gaidot kārtējo laboru )

nu un biku vecāks :
IPB Image
'Do i have to ride this thing?' nu vai kkā tā

tas nu pagaidām viss .

visiem veiksmi, izturību, iedvesmu vēl atlikušajās 2 dienās - happy.gif līdz sekos pelnītas 3 - brīvas biggrin.gif [vai vismaz 1 gan]

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Pakkun
post Nov 14 2007, 23:07
Post #64

Hakushaku

ievainotais labi sanācis. patīk tas netīrības efekts. BET. dūruma vieta zskatās vairāk pēc piespieduma vietas un plaukstas, šķiet, ir par mazu.

par spārnaino spalvaini. izdoma, kā vienmēr, laba, bet anatomija neatbilst fiziskas pastāvēšanas iespējai biggrin.gif kur spārni, tur jābūt muskuļiem. jo lielāki, spēcīgāki spārni, jo spēcīgāki muskuļi nepieciešami to vēcināšanai.

un 3.ais atgādina syron raider unit'u no age of wonders: shadow magic biggrin.gif

This post has been edited by Pakkun: Nov 14 2007, 23:11

--------------------
+Quote Post
FuschichO
post Nov 15 2007, 00:32
Post #65

Tennou

A varbūt viņam smadzeņu vietā ir muskuļi.... Daudziem cilvēkiem tā ir

--------------------
+Quote Post
nikitaa
post Nov 15 2007, 01:06
Post #66

Samurai

Smadzeņu vietā muskuļi? WTF???? biggrin.gif
Ok, pirmais ir cool, sejas izteiksme maķenīt laba sanākusi. Baigi labi parādiji tajā, ka viņam/viņai ir sāpes no dūriena.
Otrais. Spārnus, kas aug no galvas, es zīmējumos jau k-kur biju manījusi, bet tu to atkal pasniedz jaunā, neredzētā veidā. Interesanti.. Par to spārnu anatomisku pareizību es nepiesiešos, jo tas tikpat labi varētu būt, piemēram, ģenētiski modificēts, neizdevies mutants vai kautkas tamlīdzīgs, (nudien nezinu kā tādus pareizi sauc )- visādi var gadīties. wink.gif
Vispār jau kopumā jau ir ok, vairāk man nav nekas piebilstams. smile.gif
+Quote Post
Misa
post Nov 15 2007, 13:19
Post #67

Shishaku

From: ?

mann patīk pirmais dūrējs. izskatās ļoti mazohistisks, nevis no tā, ka sev dur, bet pēc sejas. tēls atbilst darbībai. manuprāt plaukstas ir nedaudz par mazu, bet mati ļoti labi sanākuši. ^^

--------------------
IPB Image
Nori Nori Nori~
+Quote Post
Seto
post Nov 15 2007, 16:16
Post #68

Danshaku

From: Riga

tas trešais nāvīgi tievs ir ..... nez man liekas pat slimīgi tievs...bet tā ir ok..... cool.gif

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
+Quote Post
ify
post Nov 15 2007, 23:55
Post #69

Jinushi
**

From: Latvia/Riga

am .. nu jā . laikam jāmaina topika nosaukums - esmu varen nežēlīga un savas radības nebaroju ( badinu tās līdz nāvei .. sleep.gif )

Pakkun - kā vienmēr - Paldies happy.gif tavi komentāri liek aizdomāties .. hmm
- dūruma vieta varbūt neliekas glužī durta , ja iedomājas , ka šķēps ir strups . bet tā nu gluži nebij domāts - šķēps ir diezgan garu asmeni , kas pakāpeniski pāriet smailē . un plaukstas laugh.gif man laikam ir kkāda fīlija - sanāk puišiem tiiik mazas plaukstiņas .. njaa .
- kad zīmēju spalvaino (vai , cik jauka iesauka biggrin.gif ) necentos aizdomāties , vai tas spētu materializēties un aizlidot laugh.gif tas ir mītisks krīčers un tie spārni jau drīzāk ir butaforijai (arī tie , kas pāri krūtīm ) . es jau drīzāk domāju , ka man jautās - kāpēc roku nav .. un kā tad tas vispār var līdzsvaru noturēt biggrin.gif
- par rider unit .. liekas , ka jau reiz minēju , ka neaizraujos ar datorspēlēm/videospēlēm/visām tām stratēģijām .. tāpēc - sorry , nezinu ar ko salīdzināt .

FuschichO - laugh.gif tas jau nava cilvēks

nikitaa - Paldies . nezinu , bet liekas , ka šis bij vienīgais darbs šajā forumā ar spārniem no galvas manā izpildījumā .. mm , ja vēlies ieliec linku uz kādu citu . man vnk interesē , kā to apspēlē kāds cits happy.gif "spārnota doma radusies .. smadzenes aizlido laugh.gif "

Misa - Paldies . tikai - vīņš nedur pats sev ( atšķirībā no citiem darbiem ) , drīzāk - viņš cenšas to šķēpu noturēt/ izraut , lai nesavainotos vēl vairāk rolleyes.gif

Seto - Paldies , the sicker - the better laugh.gif

labi . te nu laikam būs vēl nedaudz :

IPB Image
lūgums pēc izveseļošanas (kleita gan šoreiz tāda neizdevusies, bet nu zīmēšanas brīdī tas nelikās tik svarīgi un laika arī vajadzēja vairāk .. )

IPB Image
šī bij skice maskai , kuru arī mēģināju izveidot vienam karnevālam laugh.gif

IPB Image
dragonfly-man reborn again (ļoti ceru , ka jau reiz neesmu šo postojusi unsure.gif )

nu un vēl tāda skicīte , kas bij veltījums ..
IPB Image
melankolik

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tenma
post Nov 16 2007, 01:34
Post #70

Hakushaku

From: in your shadow...

QUOTE(ify @ Nov 14 2007, 21:49) *

IPB Image
šis ir ievainotais (izjūtas garlaicīgā lekcijā happy.gif )

emmm, kurš tad lasa tik garlaiciigas lekcijas, ka tik labi zīmējas? Nu labi, es pati laikam esmu zem sola adījusi bioķīmijā... Kā man vienlaicīgi patīk un šķebina Tavi darbi - pilnīgi bauda skatīties uz kaut ko tik diveejaadi uztveramu wink.gif Jauki distrofiķi ar mīlīgām sejām smile.gif

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
Misa
post Nov 16 2007, 09:33
Post #71

Shishaku

From: ?

lūgums pēc izveseļošanās...meitene izdevusies , manuprāt nosaukums ne īpaši atbilst, jo zīmējumu ieraugot, man tas nemaz neasocējās ar slimību un ar lūgumu arī nē,bet ir labi. uz pirmo mirkli viņa man atgādināja Nanu, ja zini kas tas par zvēru. ^^
maska ļoti interesanta, nezinu gan, ko ar viņu varētu tēlot xD
spāre forša, spārniņi izdevušies naturali.
pēdējais melanholiskais man tīk vislabāk. skaista meitene griež sev galvu nost.. ^* mati gan lejaspusē atgādina makaronus,bet lūpas un acis ir ūber.
vislabāk sanākušas šķēres, šķiet tik naturālas ^o^

--------------------
IPB Image
Nori Nori Nori~
+Quote Post
Pakkun
post Nov 16 2007, 11:57
Post #72

Hakushaku

lūgumam pēc izveseļošanās kleita izskatās pēc ūdens. manuprāt, šo ideju vajadzētu attīstīt tālāk! un tikko pamanīju, ka viņai pēdas kkur pazūd ohmy.gif

skice maskai ļoti atgādina to džekiņu no naruto, no akatsuki. tas melnbaltais ar līdzīgu zobveidīgu kontrapciju uz galvas. tavējais tikai ir vairāk biomehānisks un to divu rimbuļu dēļ, nez kāpēc, atgādina aburame shino no tā paša naruto. tiešām labi sanācis, bet siekalas prasās mazliet dzīvīgākas.

spārcilvēks fantastisks! jāizstrādā tālāk. noteikti. tikai.. kāpēc viņš sevi plēš pušu? spāres ir tik neganti radījumi, ka allažplēš citus gabalos.

melankolik smuks, ideja laba.

p.s. lūk, tev syron rider. labāku kvalitāti neatradu, bet aptuveni var saprast, ceru, kāpēc tas zīmējums man šo atgādināja biggrin.gif
IPB Image

This post has been edited by Pakkun: Nov 16 2007, 11:57

--------------------
+Quote Post
nikitaa
post Nov 16 2007, 18:41
Post #73

Samurai

ify Es to biju domājusi vispār par tiem spārniem, nevis tikai šajā forumā. Kautgan es neesmu redzējusi visus zīmējumus šeit, maybe kādam ir, es nezinu... wink.gif
Par jaunajiem darbiem man vairāk nav nekas sakāms, jo viss vairāk vai mazāk jau pateikts. Pilnīgi piekrītu Tenmai, tavi darbi izraisa dalītas emocijas. Vienlaikus biedējoši, pat nedaudz riebīgi, bet tai pašā laikā kautkas interesants un jauns. closedeyes.gif
dragonfly-man reborn again the best, manuprāt. wink.gif
+Quote Post
Cowkiller
post Nov 16 2007, 21:38
Post #74

Koushaku

From: Earth...

darbi jau taa tiiri neko... wink.gif
bet saak prasiities vinji kraasaini(mani neapmierina melnbaltas iekshas, vajag vairaak!!!)

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
+Quote Post
zeloco
post Nov 16 2007, 21:51
Post #75

Hakushaku

From: Tulett

ooh... shkjeeres, shkjeeres.. ljoti simpatizē bilde ar shkjeereem A___A

--------------------
IPB Image
+Quote Post

10 Pages V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:15