IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ify-chan radījumi, kritikai un priekšlikumiem
ify
post Nov 20 2007, 00:17
Post #76

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Latvia/Riga

Labs vakars , biedri otakieši happy.gif

Tenma - Paldies, uztveršu kā komplimentu . Tās bij civilās un darba aizsardzības lekcijas happy.gif vienīgais interesantais parts bij pirmā palīdzība . Dystrophy 4 ever laugh.gif

Misa - Paldies. Laikam jau ir nedaudz līdzīga sanākusi Nana-i . un vajadzēja to rētu uz krūtīm iekrāsot vairāk , bet negribējās pārāk izcelt .
mmm , makaroni biggrin.gif , tas gan labi salīdzināts , iepriekš neievēroju - tad jau pēc <šņak> tur sanāktu spagetti ar kečupu ohmy.gif

Pakkun - laba ideja - tā ūdens kleita .. gan jau vēl apspēlēšu . par pēdām - es īsti līdz galam neizlēmu - vai viņa būs invalīde vai tomēr - nē. man laikam iepaticies apdalīt savus tēlus sleep.gif

ei, labais laugh.gif tev ir taisnība - aizņēmos koncepc. maskai no Akatsuki Zetsu (he is so awesomely scary blush.gif ) , tikai nedaudz pārveidoju - indutriālāku , bet tas tad tā ..

Quote : "kāpēc viņš sevi plēš pušu? spāres ir tik neganti radījumi, ka allažplēš citus gabalos."
laugh.gif laugh.gif vispār doma bij par atdzimšanu [ kā spāre pavasarī , kas izlien no čaulas] , nu tikai nedaudz savādāk .. hmm , tikai īsti neizprotu , ko tālāk izstrādāt ? huh.gif

smieklīgi , bet domājot , par pārējo ķermeni 'do I have to ride this thing?' man prāta nāca , kas gluži līdzīgs - masīvu ķermeni , uz divām kājām, ar asti - tā , lai izskatītos maķenīt neveikls un smagnējs ( lai varētu puisim līdzjust ).

nikitaa - Paldies .. man arī dragonfly-man īpaši mīļš tapis . Laikam jau dalītas emocijas man tīk izraisīt . Tas ir divreiz labāk nekā neizraisīt nekādas laugh.gif

Cowkiller - Labi . Paldies . Gan jau pacentīšos smile.gif

zeloco - biggrin.gif prieks iepriecināt laugh.gif

tā , turpināsim ..

IPB Image
blind girl lost in the forest ( jā , jau atkal sasodītā nežēlība sleep.gif )

IPB Image
mežrožu princese

nu un šis - ne pārāk veiksmīgs mēģinājums to atdzīvināt krāsās .. unsure.gif jup - pa-vir-ši ..
IPB Image

šis ir senāks :
IPB Image
morning girl (hmm , laikam gan viņām tā nepienāktos izskatīties no rīta , bet nu es tā gribēju happy.gif )

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tenma
post Nov 20 2007, 09:14
Post #77

Hakushaku

From: in your shadow...

QUOTE(ify @ Nov 19 2007, 23:17) *

Tenma - Paldies, uztveršu kā komplimentu . Tās bij civilās un darba aizsardzības lekcijas happy.gif vienīgais interesantais parts bij pirmā palīdzība . Dystrophy 4 ever laugh.gif

Nu jā, es jau brīnījos, ka tā ir vienīgā nopietni garlaicīgā lekcija šajā fakultātē pirmajā kursā, ar to arī sāku bastot tongue.gif

Bet par mežrožu princesi - tas, kas nekrāsotajā izskatās pēc lentām, krāsotajā man vietām atgādina izgriezumus ādā. Minēšu, ka tas nav tīšām, bet tas dod efektu, ka viņa pati arī ir no koka, tikai koka miza ir apslēpta zem viņas ādas smile.gif

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
Pakkun
post Nov 20 2007, 21:26
Post #78

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

QUOTE(ify @ Nov 19 2007, 23:17) *

blind girl lost in the forest ( jā , jau atkal sasodītā nežēlība sleep.gif )

nrā.. mazliet nelaba garša mutē palika ph34r.gif izskatās, ka viņa jau pūtu. poor girl; must have been good looking.. before a month or so.. biggrin.gif efekts panākts.

QUOTE(Tenma @ Nov 20 2007, 08:14) *

Bet par mežrožu princesi - tas, kas nekrāsotajā izskatās pēc lentām, krāsotajā man vietām atgādina izgriezumus ādā.

izrāvi vārdus no mutes.
bet izkrāsots nebūt nav slikti. prasās mazliet vairāk ēnojuma, īpaši zaļajam veidojumam fonā.

--------------------
+Quote Post
Silhouette
post Nov 20 2007, 21:46
Post #79

Jinushi
**

From: Rīdziniece caur un caur ^_^

Tās sejas! Tavu personāžu sejas. Tās mani uzrunā. Forši. happy.gif
+Quote Post
ify
post Dec 16 2007, 13:43
Post #80

Jinushi
**

Skeika , Otaku tauta !

Nemeklēšu attaisnojumu - kādēļ tiik ilgi slinkots .. sleep.gif Varbūt tad mani kārtīgi nokritizēsiet , nokaunēšos , ielīdīšu stūrī un sākšu kko darīt happy.gif

Tenma - hmmm .. tas nebij gluži efekts , ko vēlējos panākt .. bet es pieļauju , ka pie vainas ir bildes izmēri , (bilde tika samazināta un līdz ar to arī izšķirtspēja .. vnk citādi man tās bildes sanāk lielākas par monitora platumu .. nejēdzīgi) blah es vnk slikti krāsoju sleep.gif

Pakkun - Paldies . prieks , ka vismaz kāds vēlamais efekts ir sasniegts laugh.gif

Silhouette - Paldies . rolleyes.gif

Tad nu tā :

IPB Image
grāfs [tas tā kā D + Griffith + ei-tu-sazin vēl kas = negulētas nakts rezultāts] [tas zīmēts ar ogli]

IPB Image
nightmare in control (miglā , kas cēlusies ap viņu - mirušo cilvēku apveidi , kas arī ceļas , lai apņemtu viņu un aizvilktu mūžīgā tumsā) [šī nu ir instumentālo metožu lekcija]

biku vecāks -
IPB Image
kush (biezoknī) [tas krāsainais ir līmplēves - sagriezu un uzlīmēju smile.gif ]

tā , un finālā - tas , ko es daru pašlaik (nedaudz lielākā mēroga gan) -
IPB Image
sarma un liesma [šī ir skice darbam , ko pašlaik veicu - sienas zīmējumam]
ja par mazu , varu ielikt lielāku bildi [1200x600] mja .. iespējams , kad pabeigšu , tad arī fotogrāfijas ieleikšu happy.gif zīmējums ir zilos toņos

mke . jauku visiem sesiju , citiem - jaukas brīvdienas happy.gif
mūžam stipru otakiešu garu - nepadoties ziemas depresīvajam !

--------------------
IPB Image
+Quote Post
FuschichO
post Dec 16 2007, 16:29
Post #81

Tennou

Qite nice. Sevišķi man patīk nightmare in control, kush gan, sorry, pēc manam domām, ir riktīgi retard. Nu goda vārds- tieši kur tur ir māksla? Bet tas tā- to tu laikam iepostoji tikai tā starp citu, vai ne? Grāfs izskatās tā it kā viņš sirgtu ar amnēziju vai kādu citu līdzīgu mentālu saslimšanu, bet no mākslinieciskā viedokļa nav slikts. Man ļoti patīk, kā tu zīmē rokas wink.gif

--------------------
+Quote Post
ify
post Dec 31 2007, 16:35
Post #82

Jinushi
**

heilo heilo happy.gif otakieši !

sveicieni Cūkas gada pēdējajā dieniņā >..<

FuschichO - Paldies . mja Kush bij radīts just for fun happy.gif

tad nu , nekas īpašs , bet nolēmu jums nodot žurcīgu sveicienu JaunGadā :

IPB Image
nezumi

Ceru , ka nākošais gads būs stipri vien raženāks biggrin.gif visiem veiksmi un saticību , veselību un turību ! Un nebaidieties no žurkām laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ify
post Jan 19 2008, 15:43
Post #83

Jinushi
**

hell-o, otakieši !
duh mm , jā .. bez liekas attaisnošanās - te būs jaunu radījumu pārītis :

IPB Image
shoul I handle it ? - Raiu
kārtējais sarkan-matainais dīvainis, kurš vēlas nedaudz izpalīdzēt (jeb meklē iemeslu kādam kārtīgi sadot happy.gif)
šis radās aiz noguruma un tā brīža iekšējās balss [muahahahah], bet pieļauju , ka tomēr nevajadzēja man to bildi nedaudz samazināt , kkā sejas izteiksme zaudējusi savu 'dzīvīgumu' (dīvaino piesitienu), eh ko tur nu vairs

IPB Image
nu kkas līdzīgā noskaņā radīts - I am your lamb
mazs nepaklausīgs [upur]jēriņš nezin kam kalpot laugh.gif

labi. tad nu ko jaunu no manis varbūt sagaidīsies februārī tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Cowkiller
post Jan 19 2008, 17:28
Post #84

Koushaku

From: Earth...

mjaa tas chalis ar zobenu chist zaali piipee!!! xDDD
patiik ka savu stilu esi ietureejusi un neesi skopojusies ar detaljaam, bet nenaaktu par launu vairaak kraasu.

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
+Quote Post
Pakkun
post Jan 21 2008, 13:34
Post #85

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

čalim interesanta(XD) sejas izteiksme , bet gurni gan tādi īpatnēji :/ kaut kas starp jātnieku biksēm un fiziskiem defektiem biggrin.gif nazis/zobens gan viņam baigi īpatnējs. īpatnējs labā nozīmē. mazliet balinātāju atgādina biggrin.gif

bet I am your lamb ir super!!!

bet es atkal atradīšu, kur drusku piesieties XD jokainas pēdas un pirksti ir viņai. pēdas atgādina čerepaškas ņinzas XD un pirksti - standarta citplanētiešus. pārējais viss ir vienreizēji. es gribu tādu kaklarotu biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
FuschichO
post Jan 21 2008, 23:32
Post #86

Tennou

Es rihtīg ierēcu par "čerepaškām ņindzjām" biggrin.gif
Njā, bet pēdējie patiesi ir ļoti baudāmi. Abi divi. gut gut. Nezinu pat ko teikt. Proporcijas liekas tādas dīvainas, bet nevar īsti teikt, ka nepareizas, patīkams stils un pats galvenais- tie nav vienkārši random tēli- viņos ir izteiksme un kaut kāds simbolisms (kaut tik cik melns aiz naga, bet ir). Tiešām priecē aci.

--------------------
+Quote Post
ssson
post Jan 21 2008, 23:54
Post #87

Heimin
*

Ziimee tu skaisti. Viscaur darbiem spiezhas bezceriibas, nolemtiibas sajuuta.

P.S. Nezinu, bet liekas shaada tipa darbus vareetu ziimeet cilveeks ar eeshanas trauceejumiem. Nenjemos apgalvot, ka tev taadi ir.
+Quote Post
ify
post Feb 10 2008, 18:35
Post #88

Jinushi
**

"Shun the non believer!"
"Shunnnnnnnnnnnnnn!"
"Sssssshhuuunnnnnn....ah...."
"...Yeah."

happy.gif okē , Chaaarlie un jūs , otakieši !

Cowkiller - paldies, bet tomēr - sorri , tiiik daudz krāsu jau bij daudz no manis prasīts, nepārmet man huh.gif un par zāli .. nenoliedzu , ka viņš to ir lietojis biggrin.gif

Pakkun - sankyou . ir ir nedaudz uz balinātāja pusi tas zobens (nebij gluži tā ieplānots, bet tev ir taisnība!)
jēr-meitene ir pusdzīvnieks , tādēļ arī pēdas - kā jau jēram happy.gif un riktīgiem pārnadžiem. bet kakalarota - not for sale! laugh.gif

FuschichO - hai hai . sankyouu happy.gif

ssson - paldies, bet - nope , man nav ēšanas traucējumu (cik nu vien pati par to varu spriest ..).

kā jau solīju , kkas jauns februārī :

kā vienmēr radījumi -

IPB Image
dīvainais gans Zoi *_^

IPB Image
krīčers Squidrons 0_*

un kkas no sāpēm ( .. here comes the pain ... blink.gif )

IPB Image
apslēptais , noliegtais iekšējais radījums - tā dīvainā balss , kas čukst visnepiemērotākajos brīžos ... muahahah

lai labi ir! iespējams drīzumā atkal kko jaunu iepostošu.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tenma
post Feb 11 2008, 15:34
Post #89

Hakushaku

From: in your shadow...

Tas krīčers tā vien izskatas, ka tulīt būs uz muti biggrin.gif vnk liekas par daudz uz priekšu noliecies, lai varētu līdzsvaru noturēt. bet, lai arī cik viņš liekas pretīgs, tomēr savā ziņā arī tāds mīlīgs. Apbrīnopjami, cik labi izdevies piešķirt apjomu pedēja zīmējuma tēliem. btw, no iepriekšējiem tas sviestainais rižiks ir vnk apburošs. simpātisks puiks smile.gif

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
FuschichO
post Feb 11 2008, 17:27
Post #90

Tennou

MMMM.. man patīk. Pēdējam ideja laba, izpildījums smalks, pat ļoti, bet mani personīgi kaut kā neaizķer. Laikam tāpēc, ka mani asiņāinās bildes vispār neaizķer, ja vien tajās nav sado-mazo elements, hihi. Visvairāk patīk pirmais krīčers ar savu ganu. Tie radījumi ir tik neparasti, ka pretendē uz patentu. Ja reiz tev kaut kas tāds iešāvās prātā, tas eksistē. Tikai viens jautājums- kur ? smile.gif

This post has been edited by FuschichO: Feb 11 2008, 17:29

--------------------
+Quote Post

10 Pages V « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7 August 2025 - 22:31