![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
sveiciens , mīļie otakieši !!
mmm .. tiiiik sen nav postots *dikti dikti nokaunas* T_T Tenma - paldies , paldies . Raiu man ar liekas mīlīgs ![]() FuschichO - paldies ( par support un vispār ^-^ ) dīvainā kārtā laikam jāvelk paralēles starp to , cik man garlaicīgi mēdz būt un to , cik dīvaini sanāk mani jaukie radījumi ( hmm ) tiešām jāpiekrīt tam , ka tie noteikti kkur eksistē, ja jau viens cilvēks (vai pat daudzi) ar savu prātu spēj tos aptvert .. tad jau tie nav neiespējami krīčeri ![]() laabii, laiks ķerties pie lietas ![]() ![]() mmhmhm, tā kā kibernētiskais miegs ![]() ![]() swallowed by darkness - tumsas aprītā .. tā laikam sanāk ![]() un kkas tematisks : ![]() kaisou - the seaweed warrior ![]() lai visiem jauks vasaras iesākums ![]() -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Raiu vnk nevar neapburt
![]() I could even let him handle myself if I was really sick and tired of living and decided to give it up ![]() Btw, no kaada krīčera varētu nākt tas kauls, kas izmantots kā cirvjakāts? Uzzīmēsi? ![]() This post has been edited by Tenma: Jun 5 2008, 22:30 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
ļoti smuki zīmējumi. ^^
neko netaisos kritizēt, galvenais, lai izskatās labi. taču otrajā zīmējumā seja prasās nedaudz jauneklīgāka, vismaz man.. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tas pirmais ir labs, vismaz man tas patiik vairaak nekaa paareejie divi!
![]() -------------------- |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Pirmie divi darbi ir ļoti labi izzīmēti, tomēr es neesu no tiem cilvēkiem kurus tādi darbi piesaista (not my style), tomēr par to karavīru ir 2 lietas - 1. viņš to cirvi tur uz AUSS??!!! 2. beidzot kāds arī zīmē karavīru ar lielu cirvi kurš nav orks vai barbars.
Keep up the good work. jā. tieši tā. -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
1. viņš to cirvi tur uz AUSS??!!! hm... man drīzāk izskatās, ka stutē pret frizūru ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tā tā tā
![]() Tenma - ![]() ![]() Art`a. - paldies . Kaisou domāts , kā pieredzējis warrior, man liekas, ka jaunākai sejai šāda izteiksme izskatītos pārlieku rotaļīga *heheh* bet , nu , katram savs viedoklis ![]() Cowkiller - paldies . kkad iemetīšu arī kko vairāk no kiber- tēmas ![]() Red Devil - paldies . cenšos lauzt stereotipus ![]() ![]() Tad nu :: ![]() on the misty-sky bridge (just some random guy , laikam . kā vairums šadu - radīts klausoties kkādā lekcijā) ![]() love _ smoke _ life .. nu , ko lai piebilst .. mūsu sajūtu nestā elpa . nav jāuztver kā tieša anti-reklāma vai kkas tāds ![]() ![]() Yumi .. strēlnieks savās pārdomās ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
čalītim uz tilta izskatās, ka būtu bišķīt par daudz uzacu un margas varbūt nav ideāli precīzas
![]() strēlniekam labs efekts nāk no tiem striķiem, kas it kā no rokām karājas laukā. tukšas izskatās. tas tā domāts? un galva viņam ļoti prasās tikt ievietota sātana pentagrammā ![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
džeks uz tilta - baigi patīk mati, outfits foršs izdomāts un labā roka [pirksti un tas kā tur viņi salikti, itkā tik vienkārši bet ideāli. ^^]
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
peedeejais buutu uber ja piestraadaatu pie kaajaam, jo pagaidaam man liekas ka rokas ir garaakas par kaajaam, bet anyway izskataas OK!
ify |
![]() ![]()
|
Tad nu tā :
Pakkun - Paldies. mja , zvēriņš laikam reprezentēja manas iekšējās sajūtas .. un izsalkumu ![]() strēlniekam tās trubiņās no elkoņa domātas vnk dekoratīvi (no brutal blood shedding , sorry) heheh , pentagramma iederētos gan , nepamanīju .. visp Yumi domāts kā labais tēls .. tja Art`a. - Paldies. Dīvaini , bet laikam tomēr vīlos, domādama , ka kāds pārmetīs to , ka puisim uz tilta pēdu trūkst .. bet tas gan tikai tādēļ , ka papīrs aptrūkās ![]() Cowkiller - Paldies. Nez, man gan liekas , ka rokas nav garākas , bet ei-tu-sazin . Jau iepriekš atvainojos par posta nenopietnību ![]() Aicinu otakiešus atbildēt uz jautājumu : Par ko tīksminās Raiu ?!? Atbilžu varianti : a) kodachi vai tantō (vai kāds cits asmens ![]() b ) revolveris ( vai kāds cits šaujamierocis) c) kāds dzīvnieciņš d) Gachapin vai Domokun rotaļlietas e) krokodilādas puszābaki f) dāmu veļa g) cits variants ![]() hmm .. kas gan TAS varētu būt ![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
Dāmu veļu?
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Skats ir maniakals...
A ? |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
1. Pamanīju kārtīgi izkrāsoto melno fonu(!), un ja man prasītu uz ko viņš tā skatās(jeb uz ko es tā skatītos) atbilde būtu KRŪT*S!!, bet no dotajiem variantiem atliek dāmu veļa
![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es labāk neminēšu, taču teikšu, ka viņš man atgādina kādu šai saitā skatītu narkomānu, ka tik tas nebija tavs
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:59 |