![]() ![]() |
| ify |
Jun 4 2008, 11:59
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga |
sveiciens , mīļie otakieši !!
mmm .. tiiiik sen nav postots *dikti dikti nokaunas* T_T Tenma - paldies , paldies . Raiu man ar liekas mīlīgs FuschichO - paldies ( par support un vispār ^-^ ) dīvainā kārtā laikam jāvelk paralēles starp to , cik man garlaicīgi mēdz būt un to , cik dīvaini sanāk mani jaukie radījumi ( hmm ) tiešām jāpiekrīt tam , ka tie noteikti kkur eksistē, ja jau viens cilvēks (vai pat daudzi) ar savu prātu spēj tos aptvert .. tad jau tie nav neiespējami krīčeri laabii, laiks ķerties pie lietas ![]() mmhmhm, tā kā kibernētiskais miegs ![]() swallowed by darkness - tumsas aprītā .. tā laikam sanāk un kkas tematisks : ![]() kaisou - the seaweed warrior lai visiem jauks vasaras iesākums -------------------- ![]() |
| Tenma |
Jun 4 2008, 12:18
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
Raiu vnk nevar neapburt
I could even let him handle myself if I was really sick and tired of living and decided to give it up Btw, no kaada krīčera varētu nākt tas kauls, kas izmantots kā cirvjakāts? Uzzīmēsi? This post has been edited by Tenma: Jun 5 2008, 22:30 -------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() |
| Arta |
Jun 4 2008, 14:59
|
|
Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. |
ļoti smuki zīmējumi. ^^
neko netaisos kritizēt, galvenais, lai izskatās labi. taču otrajā zīmējumā seja prasās nedaudz jauneklīgāka, vismaz man.. :] -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
| Cowkiller |
Jun 5 2008, 21:09
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
tas pirmais ir labs, vismaz man tas patiik vairaak nekaa paareejie divi!
-------------------- |
| Red Devil |
Jun 6 2008, 22:08
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 |
Pirmie divi darbi ir ļoti labi izzīmēti, tomēr es neesu no tiem cilvēkiem kurus tādi darbi piesaista (not my style), tomēr par to karavīru ir 2 lietas - 1. viņš to cirvi tur uz AUSS??!!! 2. beidzot kāds arī zīmē karavīru ar lielu cirvi kurš nav orks vai barbars.
Keep up the good work. jā. tieši tā. -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
| Tenma |
Jun 6 2008, 23:50
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
1. viņš to cirvi tur uz AUSS??!!! hm... man drīzāk izskatās, ka stutē pret frizūru -------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() |
| ify |
Jun 19 2008, 12:22
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga |
Tā tā tā
Tenma - Art`a. - paldies . Kaisou domāts , kā pieredzējis warrior, man liekas, ka jaunākai sejai šāda izteiksme izskatītos pārlieku rotaļīga *heheh* bet , nu , katram savs viedoklis Cowkiller - paldies . kkad iemetīšu arī kko vairāk no kiber- tēmas Red Devil - paldies . cenšos lauzt stereotipus Tad nu :: ![]() on the misty-sky bridge (just some random guy , laikam . kā vairums šadu - radīts klausoties kkādā lekcijā) ![]() love _ smoke _ life .. nu , ko lai piebilst .. mūsu sajūtu nestā elpa . nav jāuztver kā tieša anti-reklāma vai kkas tāds ![]() Yumi .. strēlnieks savās pārdomās -------------------- ![]() |
| Pakkun |
Jun 19 2008, 13:20
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** |
čalītim uz tilta izskatās, ka būtu bišķīt par daudz uzacu un margas varbūt nav ideāli precīzas
strēlniekam labs efekts nāk no tiem striķiem, kas it kā no rokām karājas laukā. tukšas izskatās. tas tā domāts? un galva viņam ļoti prasās tikt ievietota sātana pentagrammā -------------------- |
| Arta |
Jun 19 2008, 14:08
|
|
Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. |
džeks uz tilta - baigi patīk mati, outfits foršs izdomāts un labā roka [pirksti un tas kā tur viņi salikti, itkā tik vienkārši bet ideāli. ^^]
-------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
| Cowkiller |
Jun 20 2008, 13:13
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
peedeejais buutu uber ja piestraadaatu pie kaajaam, jo pagaidaam man liekas ka rokas ir garaakas par kaajaam, bet anyway izskataas OK!
-------------------- |
| ify |
Jun 21 2008, 17:19
|
Tad nu tā :
Pakkun - Paldies. mja , zvēriņš laikam reprezentēja manas iekšējās sajūtas .. un izsalkumu strēlniekam tās trubiņās no elkoņa domātas vnk dekoratīvi (no brutal blood shedding , sorry) heheh , pentagramma iederētos gan , nepamanīju .. visp Yumi domāts kā labais tēls .. tja Art`a. - Paldies. Dīvaini , bet laikam tomēr vīlos, domādama , ka kāds pārmetīs to , ka puisim uz tilta pēdu trūkst .. bet tas gan tikai tādēļ , ka papīrs aptrūkās Cowkiller - Paldies. Nez, man gan liekas , ka rokas nav garākas , bet ei-tu-sazin . Jau iepriekš atvainojos par posta nenopietnību Aicinu otakiešus atbildēt uz jautājumu : Par ko tīksminās Raiu ?!? Atbilžu varianti : a) kodachi vai tantō (vai kāds cits asmens b ) revolveris ( vai kāds cits šaujamierocis) c) kāds dzīvnieciņš d) Gachapin vai Domokun rotaļlietas e) krokodilādas puszābaki f) dāmu veļa g) cits variants hmm .. kas gan TAS varētu būt -------------------- ![]() |
| Cowkiller |
Jun 21 2008, 19:29
|
Dāmu veļu?
-------------------- |
| Keydan |
Jun 21 2008, 19:43
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 |
Skats ir maniakals...
A ? |
| Red Devil |
Jun 21 2008, 21:06
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 |
1. Pamanīju kārtīgi izkrāsoto melno fonu(!), un ja man prasītu uz ko viņš tā skatās(jeb uz ko es tā skatītos) atbilde būtu KRŪT*S!!, bet no dotajiem variantiem atliek dāmu veļa
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
| FuschichO |
Jun 21 2008, 22:55
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Es labāk neminēšu, taču teikšu, ka viņš man atgādina kādu šai saitā skatītu narkomānu, ka tik tas nebija tavs
-------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 05:04 |