IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Somethin' by [lynx]Yamaneko, Pat pusgads nepagāja...
Yamaneko
post Aug 12 2007, 21:28
Post #16

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Riga, Zasulauks

QUOTE(Nothinga @ Aug 12 2007, 13:29) *

Darbi, manuprāt, labi. Vienīgais pirmajiem grūti atrast kādas nozīmīgas atšķirības - mati teju vienādi, sejas tāpat, kā arī pozas. Tikai daži no šiem darbem ir savādāki.
Lai vai kā kopumā nav slikti, tieši otrādi. Kļūdas īpaši acīs nelec.

Nu pladies) Vienādības iemesls jau bija minēts - vius varoņus uzzīmēt ar vienu domu.

Vislabāk man patīk pirmpēdējais - hell haund ^^ Kawaii(i think). Man tik labi vilkveidīgie nemūžam nesanāks, bet tev- gandrīz kā īsts!

*nokaunās* es jau arī laikam neprastu, bija biš jāpastudē un tad jau jāaiziet un jauzzīmē ar jaunām anatomijas zināšanām)

Ko lai vēl saka - tādā garā tik uz priekšu!

Jes, sir! happy.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
slim
post Aug 17 2007, 11:11
Post #17

Jinushi
**

From: Riga...

Nu ko teikt, visi darbi man patīk smile.gif . Īpaši meitenes - vispār lieliskas. biggrin.gif Kritizēt nevaru un nedrīkstu. Neesmu nekāds mākslinieks, lai citiem radīt viņu kļūdas, jo pat savas neredzu. Turpini zīmēt!
Gaidīšu citus tavus darbus wink.gif .

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Asuka
post Aug 17 2007, 13:09
Post #18

Shishaku

From: bottle of Concha y`Toro

QUOTE(slim @ Aug 17 2007, 11:11) *

Nu ko teikt, visi darbi man patīk smile.gif . Īpaši meitenes - vispār lieliskas. biggrin.gif Kritizēt nevaru un nedrīkstu. Neesmu nekāds mākslinieks, lai citiem radīt viņu kļūdas, jo pat savas neredzu. Turpini zīmēt!

slim, neviens neredz savas kļūdas. tas ir normāli. un tas, ka tu neesi nekāds pikaso, neko nenozīme. tev ir visas tiesības komentēt un izteikt kritiku. smile.gif
nu tā.. pēdējie darbi. nu tā, nekrāsotais variants. skaisti, vienkārši un nesatricināmi. pirmais, ko es pamanīju bija doma. interesanta. ļoti labi uzzīmēts un izstrādāts žvēris. man patīk zobi. (tādi paši ir manam sunim xD) žvērim ir skaista spalva. domājams, ka to bija pagrūti uzzīmēt. sieviete ir uzzīmēta proporcianāli. ļoti labs apģērba dizains. vislabāk ir iznākuši zābaki. labi izstādāti un ar smalkām detaļām. sievietei ir skaista un pievilcīga seja. mati arī ir izdevušies godam. šis darbs man atgādināja filmu - Lara Crofta, kapeņu izlaupītāja. bija labs gabals. nu atpakaļ pie tēmas. līnijas ir smuki un glīti uzvilktas, un zīmējums ir izstrādāts pietiekami. krāsotais variants. labs krāsu salikums, ļoti labs ēnojums un tev ir veiksmīgi izdevies attēlot visas ieloces. malacis. man patīk matu krāsojums. tas viss. turpini tādā pat garā un viss būs ok. man gribētos apskatīt pilnībā izkrāsotu darbu t.i. arī žvēri. tas tev būs izaicinājums.

--------------------
IPB Image IPB Image
don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care.
IPB Image
+Quote Post
Yamaneko
post Aug 17 2007, 23:18
Post #19

Heimin
*

Paldies liels)
Zīmēšu, zīmēsu) Noteikti))
Tikai ne tagad, bet vienīgi septembrī, vēlāk pateikšu kamdēļ((

QUOTE(Asuka @ Aug 17 2007, 13:09) *

slim, neviens neredz savas kļūdas. tas ir normāli. un tas, ka tu neesi nekāds pikaso, neko nenozīme. tev ir visas tiesības komentēt un izteikt kritiku. smile.gif
nu tā.. pēdējie darbi. nu tā, nekrāsotais variants. skaisti, vienkārši un nesatricināmi. pirmais, ko es pamanīju bija doma. interesanta. ļoti labi uzzīmēts un izstrādāts žvēris. man patīk zobi. (tādi paši ir manam sunim xD) žvērim ir skaista spalva. domājams, ka to bija pagrūti uzzīmēt. sieviete ir uzzīmēta proporcianāli. ļoti labs apģērba dizains. vislabāk ir iznākuši zābaki. labi izstādāti un ar smalkām detaļām. sievietei ir skaista un pievilcīga seja. mati arī ir izdevušies godam. šis darbs man atgādināja filmu - Lara Crofta, kapeņu izlaupītāja. bija labs gabals. nu atpakaļ pie tēmas. līnijas ir smuki un glīti uzvilktas, un zīmējums ir izstrādāts pietiekami. krāsotais variants. labs krāsu salikums, ļoti labs ēnojums un tev ir veiksmīgi izdevies attēlot visas ieloces. malacis. man patīk matu krāsojums. tas viss. turpini tādā pat garā un viss būs ok. man gribētos apskatīt pilnībā izkrāsotu darbu t.i. arī žvēri. tas tev būs izaicinājums.

Ak jel, vai man patiešām tas izdevās? Oo
PALDIES (big, big) tādu atsauksmi gan nebiju gaidījusi, tiešām paldies)
Tā, izkrāsot visu?
Njā, labi, labi..tiks darīts!...
Un atkal..vienīgi septembrī, jo..
Pirmdien es lidoju uz Krimu un nedēļas nogalē nekāda lielā zīmēšana nesanāks, omēm dzimšanas dienas..
Njā..un vēl šadas tādas problēmas personīgajā dzīvē...nu jā...
+Quote Post
Mishelin
post Aug 19 2007, 01:56
Post #20

Danshaku

Patiik kaa pirmajos darbos sanaakushas kruutis smile.gif cool.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Pinkpanther
post Aug 31 2007, 01:35
Post #21

Samurai

From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani

[pabriinaas ku labi darbi] tev ir ieveeriibas cieniiga proporciju izjuuta un dinamiskums, to tik biezhi ieksh otaku nevar redzeet. interesanti chari, man patiik Nihts. happy.gif arii ar datoru kraasotie darbi ir nostraadaati labi. attieciibaa uz vilku, smuks, pasaki veelreiz, ka nemaaki vinjus ziimeet un es smieshos. huh.gif

--------------------
+Quote Post
Yamaneko
post Dec 14 2007, 01:35
Post #22

Heimin
*

Te kāds atgriežas x))))
Attached Image
Sen nebijusī mūza, beidzot atlidoja atpakaļ uz mājam no ārzemēm x))))
+Quote Post
FuschichO
post Dec 15 2007, 12:10
Post #23

Tennou

Nezinu, kāpēc īsti, bet pēdējā izskatas rather weird. Hmm.. Varbūt tāpēc, ka es īsti nevaru iedomāties logisku šīs pozas turpinājumu. Tā tiešām jocīgi, bet attiecībā uz pārējiem darbiem- biju pārsteigta, jo kaut ko tik labu negaidīju. (Esmu kopumā vīlusies tajā, ka te ir salīdzinoši maz labu zīmētāju, kā man šķiet)
Prieks bija beidzot redzēt kaut ko tādu, kas patiešām izskatās 95% pareizi un anime-iski.

Ganbate!

--------------------
+Quote Post
Yamaneko
post Dec 16 2007, 22:14
Post #24

Heimin
*

QUOTE(FuschichO @ Dec 15 2007, 11:10) *

Nezinu, kāpēc īsti, bet pēdējā izskatas rather weird. Hmm.. Varbūt tāpēc, ka es īsti nevaru iedomāties logisku šīs pozas turpinājumu. Tā tiešām jocīgi, bet attiecībā uz pārējiem darbiem- biju pārsteigta, jo kaut ko tik labu negaidīju. (Esmu kopumā vīlusies tajā, ka te ir salīdzinoši maz labu zīmētāju, kā man šķiet)
Prieks bija beidzot redzēt kaut ko tādu, kas patiešām izskatās 95% pareizi un anime-iski.

Ganbate!

Oh, well)
Īstenībā es to pēdējo gribēju uztaisī tādu no galīgi crazy, bet nu galā tā arī sanāca - wierd..It kā dinamiski, bet nedabistki, njā...

Uhh...Paldies liels )
Prieks, ka manus sketčiņus var novērtēt uz tik ->(sk. citātu)
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:01