![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
tu ko?? nesvinēt, tas būtu dīvaini manā izpratnē. kaut vai nopirkt saldējuma kasti, arī svinēšana savā ziņā. ja nekas labāks nav.
cilvēks zem manis ēd nedabiski audzētus augļus, un tie viņam garšo. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
bieži vien. ziemā parasti. nesezona.
cilvēks aiz manis tagad demolē otaku, kaut arī viņam vajadzētu darīt kaut ko citu (mācīties, strādāt, savs variants) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nedemolēju. iebridu apskatīties kas jauns.
cilvēks zem manis dzīvo koka mājā. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tieši tā. Celta ulmaņlaikos.
Cilvēks zem manis darīja tā kā es šodien- uzvilka tēta bikses, reperu krėklu un izlīda ārā sniegā lai viņu safočētu -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē.
bet cilvēks zem manis jūt, ka ar viņu kkas nav tā kā vajag. -------------------- Nori Nori Nori~ |
sabrina19 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 4-December 06 From: Rīga ![]() |
Nē, viss ir tieši tā, kā tam jābūt
![]() Cilvēks aiz manis nav apmierināts ar savu, pasē rakstīto vārdu un labprāt to nomainītu -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
nē, tas būtu pēdējais, kas man traucētu.
cilvēks aiz manis ir ... -------------------- |
Misa |
![]()
|
nē es neesmu ... XD lai arī ko tas nozīmētu.
bet varbūt esmu? es taču nezinu , ko ar to biji domājis! cilvēks zem manis nevar izdzīvot bez mūzikas ausīs pat skolā. -------------------- Nori Nori Nori~ |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
var un izdzīvo
cilvēks aiz manis jau ir laimīgi paslīdējis uz pirmā šīs ziemas ledus un nokritis -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
un tā kārtīgi jau atdauzījis dibenu. ><
cilvēks aiz manis ir iecienījis vīrakus. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
yes indeed, bet kaut kā slinkums tos aidzedzināt
![]() Cilvēks zem manis ir vegetārietis (es nezinu, vai šāds jautājums jau bija, tāpēc nesitiet pārāk sāpīgi) -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
pasarg dievs. maltiite bez galjas nav maltiite. liidzjuutiibas vegaanjiem, man vairaak paliks ;>
cilveeks zem manis ir ar "kaamiisha sindromu" - neko novilkto nedzeesh ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
ir vieglā formā
cilvēks aiz manis taisās 18. novembrī atrasties pie brīvības pieminekļa -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Nē, drīzāk tiešām nē.
Cilvēks zem manis 19. novembrī ies uz flešmobu (sīkāka informācija ir man) -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
nē. netaisos.
cilvēkam aiz manis ir vēlme pēc ''dounutiem''. mmm...dounuts... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 16:00 |