![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē, bet es bieži vien pa nakti pamožos no gaisa trūkuma, jo kaķis guļ man uz sejas ^^
cilvēks zem manis kko gaida. -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, jā... kā tāda muļķe, bet gaidu.
Cilvēkam zem manis mājās ir pirts -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kaut kur ir, bet nevaru atrast
![]() cilvēkam zem manis nav olu. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ooops, nav gan
![]() cilveeks zem manis man var dot padomu, ko shajaa sakaraa iesaakt -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
varu. - suiciids. dzimuma mainjas operaacija buus stipri daargaaka.
cilveeks zem manis ir dzeeris kafiju ar saali |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nope, bet tēju gan! izcili pretīgi xD
cilvēks zem manis ir gulējis reanimācijā. cilveeks zem manis man var dot padomu, ko shajaa sakaraa iesaakt aiziet uz veikalu un nopirkt kādu breti. kā var mājās olas nebūt? -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē, tieši reanimācijā laikam nē. Bet slimnīca man ikdienišķa lieta. xD
cilvēkam zem manis pie telefona ir MILZUM daudzie piekariņi -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, telefonam nav ne aiz kā jāaizķeras...
cilvēks zem manis grib izdarīt suicīdu, bet nevar izlemt par metodi cilveeks zem manis man var dot padomu, ko shajaa sakaraa iesaakt aiziet uz veikalu un nopirkt kādu breti. kā var mājās olas nebūt? nu kā, mums pašiem laukos vistas un māsa 1dienas vakarā atvedīs no turienes pāris bretes - neredzu jēgu tērēt naudu ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
nē, dzīve ir pārāk faking skaista!
cilvēks zem manis man piekrīt augstākminētajā apgalvojumā. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Hell yeah.
Suiciderz waste life. Cilvēkam zem mana posta patīk taisīt prieku no citiem cilvēkiem. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-čau žani
-čau, tigra -davai es tevi uztaisīšu par prieku. -ou maan, kaa? -nezinu gan, bet man tas patīk. -aa, okei -ha ha ha ha -es tavus inteleģentos jokus nesaprotu, tu nu gan esi gudr, tigra. - pareiz, pareiz ha ha ha Cilvēks aiz manis ir matains un ūsains. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
jā. gribu tādu bārdu kā zz top XD
cilvēkam zem manis patīk spēlēties ar magnētiem. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
yup, un visjautrāk iet pie ledusskapja.
cilvēks aiz manis skrāpē savus jau saskrāpētos diskus. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nope,manējie brokastīs/pusdienās/vakariņās dabū putekļus.
Cilvēks zem manis mīl web komiksus. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tikai explosm.net un Nana's Everyday Life... XD
Cilvēks zem manis grib gulēt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 20:38 |