![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
I'd wish D:
Tu, (jā, TU) zini, kas ir Rasputina. (Bez Google) -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
ir dzirdēta tāda lieta un bez Google
Cilvēks aiz manis te te rgulāri ieskatās -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
ja ir kāds jauns posts, tad noteikti!
cilvēks aiz manis tūlīt ies gulēt -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hah nē!!! Es noteikti vēl šo to padarīšu. Kaut esmu slima. Kaut esmu nogurusi. Kaut zvērīgi gribu gulēt, es tomēr to nedarīšu, jo laikam esmu slēpta mazohiste
![]() Cilvēkam zem manis patīk E. Kustaricas filmas -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
pag, vai tad tas nav Emirs Kustarica? tad arī ģenitīvā ir Emira Kustarica filmas, bet tu šķietami esi pateikusi sieviešu dzimtē. XD filmām nav ne vainas.
cilvēks zem manis ir nedaudz nepatīkami pārsteigts, par kādu lietu, kuru ieraudzijis forumā. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
pēdējā laikā bieži esmu pārsteigta par vairākām lietām forumā.
cilvēks aiz manis tusē ar zivīm. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
itkā nē. vajadzētu?
civēks zem manis grib putukrējumu tūbiņā, bundžiņā vai kā tas saucās. nu sintētisko putukrējumu vispār. xD -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, es jau dabūju šodien paškulto ;D
cilvēks zem manis patlaban lasa kādu grāmatu. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nope, cilvēks zem Tevis patlaban skypo
![]() cilvēks zem manis uzskata, ka katram kārtīgam vīrietim savā mūžā pavisam noteikti ir: *jānosit koku *jāiestāda dēlu *jāizaudzina čūsku -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Sazvērestība pret kokiem! (vai čūskām, whatever)
Negribu neko bez iemesla sist. cilvēks aiz manis domā, ka šāds uzskats(arī oriģinālā versija) jau ir novecojis un zaudējis savu popularitāti -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, neuzskatu gan. jo tajā pieņēmumā ir ļoti dziļa jēga, līdz kurai ne katrs var aizrakties.
![]() cilvēks zem manis grib zināt ko es ar to domāju. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
vairs negrib, jau zina. XD
cilvēks aiz manis šodien kaut ko sev nopirka. (ko) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
damn... pieķerts ar jaunu gramtu
Cilvēks aiz manis ir šausmīgi noguris. -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
nē, es parasti neesmu nogurusi.
Cilvēks aiz manis veikalā ir saplēsis kādu burku. |
Asuka |
![]()
|
ō, jā un ne tikai vienu vien. arī pudeles man ir skrējušas virsū.
cilvēks aiz manis nelieto alkoholu -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 22:59 |