![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
yup, pat ejot
![]() cilveeks aiz manis aatri iet -------------------- skills of a snail
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jā.
cilvēks zem manis dod priekšroku viegliem apaviem. -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
nav svarīgi, kadi, galvenais, ka skaisti. ^^
cilvēks aiz manis ne reizi nav lidojis ar lidmašīnu. -------------------- (sun)
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nav gan.
cilvēks aiz manis bieži iepērkas (vienalga kur) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
buļļu kaka. Iepērkos tikai galējas nepieciešamības gadījumā.
Cilvēkam zem manis žēl muļķu This post has been edited by FuschichO: Nov 29 2007, 00:43 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ne tik ļoti,paši vainīgi ka ir stulbi.
Cilvēks aiz manis mīl kost. (rawr) -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
sure does.
cilvēkam aiz manis patīk lielveikals "spice". -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tik ļoti, ka es eju ar to slepus aiz stūra bučoties
![]() cilvēkam zem manis ātri izrakstās pildspalvas. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, parasti sagrauztas viņas tiek ātrāk
![]() cilvēkam zem manis mēdz būt lampu drudzis. Ja iespējams, lūdzu padomus, kā ar to cīnīties. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nea, neesmu slavens. Vēl ne. Kad būšu, tad arī meklēšu metodes cīņai pret to. Tad arī pastāstīšu XD
cilvēks aiz manis meklē kādu citu cilvēku -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Es nevienu nemeklēju. Visi paši pie manis atnāk! ^^
Cilvēks aiz manis zin cik maksā grafiskā planšete. (ja zini tad pasaki) |
Pakkun |
![]()
|
ai kā tev neveicas, ka es esmu aiz tevis. nezinu cik maksā grafiskā planšete. BET es točna zinu cik tā nemaksā!
![]() cilvēks zem manis zin vairāku zemes tektonisko plākšņu nosaukumus. -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Tas gadījumā nav tas pats kas litosfēras plātnes? Ai nu es taču nezinu.
Cilvēks aiz manis ir atvēris savu sadaļu user'u galerijās. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Kurš ta nav? XD
Cilvēks aiz manis nav ne reizi rakstījis vai mēģinājis rakstīt dzejoļus. -------------------- |
undux |
![]()
|
Es esmu rakstījusi. Teikšu atklāti... nemāku.
Cilvēkam aiz manis garšo Maggi 5 minutes. XD |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 June 2025 - 08:28 |