![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē. vairāk tomēr aiziet alkoholam
![]() cilvēks zem manis kolekcionē kaut ko ar alkoholu saistītu. -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
agrāk kolekcionēju alus pudeļu korķīšus, bet nu jau vairs nē.
Cilvēks aiz manis zin kas krāt kaučuk bumbiņs ir stilīgi. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
6 gadu vecumaa - maybee
![]() Cilveeks aiz manis domaa, ka piedziivos 3 pasaules karu ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
........................
cilvēks aiz manis ir māņticīgs |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ne, pat apšaubu dieva eksistenci.
cilvēks aiz manis dzīvo kartona kastē. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Nav gadījies.
Cilvēks zem manis šo vakaru pavada pie datora, lasot, rakstot dažādus murgus un dzerot pāris aliņus, un klausoties Bullet For My Valentine. This post has been edited by Rune: Nov 30 2007, 23:45 -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neklausos BFMV,ja dabūju alu tad dzeru.
Cilvēks zem manis ir kādu nahrenizējis. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pa mafijas modei vēl nav sanācis
![]() cilvēks zem manis ir praktizējis telekinēzi. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I sure (shure?) have. Bet esmu nepacietīga un man nekas nesanāca
Cilvēks zem manis mēdz pamest savu ķermeni This post has been edited by FuschichO: Dec 1 2007, 18:21 -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
jā, kaku formā.
cilvēks zem manis mēdz patērēt uzturā rolton ašās nūdeles. -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
jā, kaku formā. cilvēks zem manis mēdz patērēt uzturā rolton ašās nūdeles. Ja es nezinaatu, so tekstu izlasot vareetu mineet ka tev ir kaadi 60gadi XDD Nee, es nemeedz ashaas nuudel's pateereet. Cilveeks aiz manis ir vecs -------------------- skills of a snail
![]() |
undux |
![]()
|
un kā vēl... 12 gadi tak ir daudz...
Cilvēks aiz manis netic man.. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ir jātic maziem spameriem? Tici man... tādi eksistē...
![]() Cilvēks aiz manis mēdz ietuurēt vēlās brokastis. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
naa, manas brokastis tiek eestas ap 6:30 no riita. :3
cilveeks aiz manis mani ieniist. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
nepareizi
cilvēks aiz manis domā līdzīgi -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 June 2025 - 17:15 |