![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
līdzīgi kam? ja ausainajam, tad jā
![]() cilvēks zem manis zin kas ir ausainais. -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Var arī nezināt?
Cilvēks aiz manis gribētu pazudināt Krieviju, lai Japāna sanāk tuvāk. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
domāju, ka es nebūtu vienīgais pretinieks šņabja un tik daudz dažādu visādu marazmu karaļvalsts izzušanai. pievienot to latvijai kā abrenes pagarinājumu gan varētu, kas būtu tikpat nereāli kā putina rakstura izmainīsanās uz labsirdīgu.
cilvēks zem manis allaž raugās uz "zaļāko zāli" -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
lai ko tas arī nozīmētu - nē.
cilvēks aiz manis jau ir iegādājies eglīti (ziemassvētku protams XD). -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Aiii, laika vēl ir daaauuudz.. =w=
Cilvēkam aiz manis patīk taisīt ezi :3 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kādu ezi un kādā veidā....
Cilvēkam zem manis grib ātrāk Ziemassvētkus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pakkun |
![]()
|
varētu teikt, ka jā, jo tas tikai norādītu uz pavasara un vasaras tuvošanos.
cilvēkam zem manis ir stresiņš. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ir gan, jo nezinu - taisīt man ezi, vai nē XD
cilvēks aiz manis dzer fantu kopā ar vīnogu sulu un kafijas, un riekstu saldejumu. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Nē.
Cilvēks zem manis ir mēnessērdzīgs. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nee, vienkaarshi puuce.
cilveekam zem manis patiik oldschool gabali |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nū īstenībā esmu mūsdienīgo animju cienītājs, ja tas ir tas, par ko iet runa. (jā , runa neiet, , bet man patīk tā teikt XD)
cilvēks zem manis ir hentai vecis. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
nē. hentaji ātri apnīk
![]() cilvēks zem manis regulāri skatās hentai. (panesās tēmiņa) -------------------- |
Asuka |
![]()
|
cilvēks aiz tevis regulāri skatās yaoi XD
cilvēks aiz manis prot rīkoties ar gaļas cirvīti. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
kā var neprast?
cilviņš zem manis labprāt piektdienu vakaros skatās hentai ar vīna glāzi rokā,un priecājas, ka neviens viņu netraucē izbaudīt HC hentai. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es labraat skatiitos, bet vienam nav interesanti... un ja godiigi es vispaar nekad neesmu nevienu hentaju novilcis... ._. Tro, ja kaads man pievienojas... XD
Cilveeks aiz manis skataas yuri This post has been edited by Storm: Dec 3 2007, 19:15 -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 June 2025 - 17:15 |