![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
viens kuru vnk dievinu. Zaļa mirgojoša aprocīte kuru varbūt uzvilkšu uz skolas diseni.
Cilvēks aiz manis dievina gāzmaskas. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nedievina, bet patīk man gan.
cilvēks aiz manis krāso acis. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tikai īpaši grādīgos gadījumos
![]() cilvēks zem manis ir viegli aizkaitināms. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
`tikai īpaši grādīgos gadījumos biggrin.gif`
the mental image is stuck. XD nē, pārsvarā esmu diezgan nosvērts cilvēks. cilvēks aiz manis ir turējis rokās čūsku. dzīvu čūsku. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mhm. arī kāpis uz galvas odzei ir.
cilvēks zem manis ēd garneles. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Asuka |
![]()
|
lūk tā ir viena no lietām, ko es neēdu, jo viņas uz mani skatās. XD
cilvēks aiz manis ciena sarkanvīnu. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
dažkārt.
cilvēks zem manis tgd malko, kko alkoholisku. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
šobrīd nē
![]() cilvēks zem manis ir ieslīdzis ziemassvētku mācību parādos. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
ne tikai. XD
cilvēks aiz manis apsver ģeniālo ideju, doties gulēt. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
vairs neapsver. miegs nenāk.
cilvēks aiz manis skaita aitas. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
njuu, ja to var nosaukt par aitām...
cilvēks zem manis ir caca. This post has been edited by Misa: Dec 10 2007, 01:39 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Asuka |
![]()
|
nope rigtiiga sawljaaaa~~
cilvēks aiz manis kožļā kožļājamo gumiju. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nē nelietoju
![]() ![]() Cilvēks aiz manis prāto vai šogad atkal būs zaļie ziemassvētki ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pakkun |
![]()
|
neprātoju. esmu visai pārliecināts, ka būs! ja vien, protams, pēdējā brīdī neuzsnigs. nu, tātad prātoju
![]() cilvēks zem manis šobrīd ir ļoti izsalcis. -------------------- |
Misa |
![]()
|
nebūt nē. pēc ekskursijām parasti esmu pārēdusies šokolādi.
cilvēks zem manis vēlētos būt latvju strēlnieks 1914. gadā. -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 June 2025 - 10:44 |