![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
derētu arī vairāk...
Cilvēks aiz manis ir reģistrēts youtubē |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jā ir un par iemeslu tam kļuva tikai un vienīgi iespēja pielikt video materialus favoritos un lai nav katreiz jāmeklē ka kādam gribas aizsūtīt
![]() Cilvēkam aiz manis ir SonyEricsson mobīalis ir ļoti apmierināts ar to ![]() This post has been edited by Spectre: Dec 12 2007, 14:57 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Correct~
Cilvēks aiz manis pusdienās ēda labi asu ēdienu -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nuu.. ja topmaizīti no narvesena var nosaukt par asu..
cilvēks aiz manis tagad lako nagus ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nea, ēd leišu biezpiena sieriņu.:3
Cilvēks aiz manis ir piedalījies aptaujā 'Gada tizlāko dāvanu top 3' :33 This post has been edited by Tomoko: Dec 12 2007, 17:07 |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Vo neraža - neesmu gan.
![]() Cilveks aiz manīm pēta greistus un lampas ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
yep, ik pa laikam aplūkoju, lai pārliecinātos vai nav nekādu izmaiņu.
cilvēks zem manis nepriecājas, ja izkrīt kāda lekcija/stunda. -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nu, ja skaita, ka jau trešdien visām atzīmēm jābūt izliktām, tad nepriecājas, parasti priecājas. ^^
cilvēks aiz manis nevar izdomāt ko dāvināt kādam dz-dienā O.O -------------------- Nori Nori Nori~ |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Reizēm gadās.
Cilvēks aiz manis zin, kas ir F.O.E. -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ilgi domāju, kas tas pa zvēru, nevarēju izdomāt.. ;___;
Cilvēks aiz manis būs tik mīļs un pateiks, kas ir F.O.E. :3 |
Misa |
![]()
|
diemžēl nē... bet es gribētu, bet neziu ;_; tik daudz redzēts tas FOE ,bet kas tas ir??
cilvēks zem manis domā, ka esmu muļķe , jo nezinu, kas ir FOE ;.; -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
neuzdrīkstos tā domāt, jo tādā gadījumā es pats arī tāds esmu.
cilvēks zem manis pateiks man vai tas ir friends of earth. -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Kā lai es to zinu...?!
cilvēks aiz manis ir šokā. |
Tomoko |
![]()
|
Jā, esmu šokā, jo nezinu, kas ir FOE! ;__;
Cilvēkam aiz manis garšo olīves =w= |
Misa |
![]()
|
ne īpaši.
cilvēks zem manis šodien ir izbesīts. -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 11:12 |