![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Jā, visiem taču gadās, patiesībā jau man garneles tā ne īpaši garšo..
![]() Cilvēks zem manis ir zoofiils. :3 ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē.
![]() cilvēks zem manis ir ieķēries kādā otakietī -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
NO WAY. XDD
Cilvēks zem manis ir zirnekļucūks. -------------------- (sun)
|
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Spider pig , spider pig, does whatever a spider pig does..
![]() Bet es neesmu spaidercūks.... ![]() cilvēks zem manis var man paskaidrot ko tieši nozīme "otaku" ---- lol ![]() Quick and agile, you have killer instincts (literally). And that kind of makes up for the whole creepy spider thing. What Superhero Are You? http://www.blogthings.com/whatsuperheroareyouquiz/ This post has been edited by goku: Aug 13 2007, 01:16 |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Hmm. Jau pusgadu esmu šajā forumā, bet joprojām nezinu tam ĪSTO skaidrojumu.
Cilvēks zem manis nav tas, par ko citi viņu uzskata. -------------------- (sun)
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nee es viennoziimiigi neesmu puukains piu-robots no areejas dimensijas.
Cilveeks aiz manis postos 10:02 -------------------- Because i can!
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
gomen, nedaudz vēlāk iznāca..
cilvēkam aiz manis anime ir, kā alkahols. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Alkohols, ne alkahols. ;P Bet pilnīgi pareizi- alkoholu lietoju reti un anime arī lietoju reti.
![]() Cilvēks aiz manis ir cilvēks virs manis. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
/me papeeta kas notiek zem vinja, nee neviena apakaha nav.
cilveeks aiz manis jau ir bijis pusdienaas -------------------- Because i can!
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
NĒ, kā minimums vēl līdz kādiem 14tiem neiešu pusdienās. Bet man prieks ka šis topiks izrādās diezgan dzīvotspējīgs
![]() Cilēks aiz manis baidās no tumsas un guļ ar lukturīti rokās ![]() -------------------- No name superhero
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nekad. Nevaru aizmig pie ieslēgtas gaismas. Vismaz ne naktīs.
Cilvēks aiz manis sēž patīkamā, kondicionētā telpā -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē. Bet ventilators gan man ir. XD
Cilvēks aiz manis pašlaik nedara to, ko viņam vajadzētu darīt, un tā vietā atrodās šai forumā. This post has been edited by Kikyou: Aug 13 2007, 11:55 |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Damn right
![]() Cilvēks aiz mani vakardienu pavadīja pie jūras! -------------------- No name superhero
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ja divas vilcienpieturas var uzskatīt par 'pie' tad jā.
Cilvēku aiz manis pameta imaginary friend -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
Ja jūs domājat manu banānu, tad jā. Mēs izšķīrāmies. Un jā. DAMN. Nevis VIŅŠ mani, bet ES viņu!
![]() ![]() Cilvēks zem manis bieži runā ar ļoti gudru un saprotošu cilvēku, aka sevi. -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |