![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nou.
cilvēks zem manis ir cilvēks. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Eh....jā laikam....bet mēs visi esam kkādi zvēri.
Cilvēks zem manis prot izģērbt gurķus un tiem likt dejot neprātīgi. This post has been edited by Arts: Dec 29 2007, 02:05 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
thats what only u can.
cilvēks zem manis nesen ēda gurķi -------------------- Nori Nori Nori~ |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nē,es to izģērbu.....
Cilvēks zem manis ir ieslīdzis garlaicībā,apātijā.... -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Misa |
![]()
|
galīgi nē.
cilvēks zem manis grib dzert -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
jā, gribu iedzert tēju.
Cilvēkam aiz manis arī gribas iedzert tēju. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Misa |
![]()
|
mhm.
cilvēks aiz manis domāj, ka dzert tēju ir veselīgi -------------------- Nori Nori Nori~ |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es nedomāju, ka tas ir veselīgi, bet es, kā jau zini, arī esmu ''tējomāns''. XDD
cilvēkam zem manis sasodīti patīk šitais --> ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
vispār nav ne vainas.
Cilvēkam aiz manis ir jaukas atmiņas. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē, nu loģiski XD Tādas katram gan jau ir. Un, sasodīts, es ar neesmu izņēmums XD
cilvēks aiz manis šeit nav neko ierakstījis jau vairākas dienas -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pilnīgas aplamības
![]() cilvēks zem manis šeit kaut ko ieraksta vairākas reizes dienā. -------------------- |
Misa |
![]()
|
tās dienas, kad esmu mājās ,jā.
cilvēks zem manis dzer kakao ar saldējumu. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
vaniļas plombīra.
cilvēkam zem manis ir zelta rokas. -------------------- |
Misa |
![]()
|
njuu par zeltu nezinu, bet parasti sanāk viss pie kā nopietni ķeros klāt.
cilvēks zem manis ir redzējis animi "kareshi kanojo no jijou" -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
noppp
Cilvēks aiz manis vēl nezin, kā svinēs Jauno gadu. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:39 |