![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nope, es pat ar "pankūkām" un "mārutkiem" nemētājos. reizēm gan angliski ar "mēsliem" ietrāpās, bet vispār nelamājos
![]() ![]() cilvēks zem manis bieži piesauc pankūkas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jā, un krējumkonfektes arī.
cilvēks zem manis nesauc lietas īstajos vārdos. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
jā.
cilvēks aiz manis tiko pamodās. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Nē, es nespēju tik ilgi gulēt.
Cilvēks aiz manis NAV anime fans. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
apgalvojums ir pilnīgi aplams.
cilvēks aiz manis pats cirta savu ziemassvētku eglīti. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Aha.
Cilvēkam aiz manis virtuālā pasaule liekas interesantāka kā reālā, kurai ik pa brīdim vēlas atmest ar roku un padoties. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kā nu kurā jomā.. bet nē, reālā rullē daudz vairāk.
cilvēks zem manis ir atkarīgs no datorspēlēm. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nā.
Cilvēks aiz manis ir noguris. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jā, no cilvēkiem
cilvēks zem manis prot rāpties pa virvi grrrr... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
ū. protu gan.
cilvēks zem manis māk nostāties uz galvas. -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nē, es esmu ļoti tizls cilvēks. ;____;
cilvēks aiz manis arī ir tizls (neveikls) cilvēks. -------------------- (sun)
|
Tenma |
![]()
|
jā, ļoti. esmu spējīga ietriekties ar galvu pat vienā un tajā pašā autobusa štangā (konkrēta modeļa autobusiem virs aizmugurējiem pretī esošajiem krēsliem) pāris reizes dienā; ja kaut kur būs iespēja ieskriet stenderē vai uzskriet galdastūrim, vai pār kaut ko paklupt, vai kaut ko nomest, es noteikti šo iespēju izmantošu.
cilvēks zem manis ir ļoti veikls cilvēks -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Tā viss es neteiktu, bet ja ir nepieciešamība tad spēju kļūt gana izveicīga.
Cilvēks aiz manis jūtas kā izdirsta jāņoga ar asiņu garšu mutē. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
brutāli. o.O pirms brīža tā vēl bija, bet tagad jūtos tikai kā ar asiņu garšu mutē.
Cilvēks aiz manis ir antikrists. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es neko nezinu
![]() Cilveeks aiz manis ir pedo -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 02:43 |