![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Not Yet.. bet noslieces ir xD
cilvēks aiz manis mani saprot [šaubos xD] -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Es izlikšos ka es saprotu... xD
Cilvēks aiz manis ir uke. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
lol
well.. I cannot be seme, can I? xD cilvēks aiz manis nesvinēs jauno gadu -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Par to vēl nezinu. Visdrīzāk nesvinēšu.
Cilvēkam aiz manis sāp zobi no pārmērīgām saldumu izvirtībām. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, es izvirtuļojos ar kartupeļiem un sautējumu.
cilvēks zem manis vecgada vakarā ies ķekatās. -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
aha, staigāšu apkārt pa dzīvokli vecajā halātā. :|
cilvēks aiz manis ir interesants cilvēks. -------------------- (sun)
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Iespējams.
Cilvēkam aiz manis patīk paša radītais haoss, kurā tikai viņš pats spēj orientēties. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
protams ka paša radīts haoss ir labākā kārtība
Cilvēks aiz manis nolād iesnas -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
visos iespējamos veidos.
cilvēks aiz manis ienīst gaišas krāsas. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kas jums visiem, pankūka, ir ar to ienīšanu? tik brīnišķīgu un spēcīgu emociju nedrīkst nonivelēt, piedēvējot to sīkumiem. prieks, ka naids ir mazāk banāls kā mīlestības tagadējā seja, bet izskatās, ka, diemžēl, lietas mainās...
cilvēks zem manis piekopj dārzenisku dzīvesveidu. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, neesmu veģetāriete...
![]() cilvēks zem manis ir pamanījis, ka man patīk pārfrāzēt dažādus izteikumus -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Noot riiliiy
Cilveeks aiz manis var sevi iedomaaties peec 5 gadiem -------------------- skills of a snail
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
īstenībā nē.
Cilvēks aiz manis bērnībā bija kauslis. -------------------- (sun)
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Noup, totaals labsidriibas iemiesojums (ne visi mani saprata xD)
Cilveeks aiz manis neklausaas muuziku vismaz 3h dienaa (lol ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nope, tagad esmu kļuvusi! grrr... atkal jau paspeeja
da laabi, kā kuru dienu cilvēks zem manis dzīvo no iespējas sacensties pret spēcīgiem pretiniekiem This post has been edited by Tenma: Dec 31 2007, 01:19 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 08:19 |