![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nee, bet vienkaarshaak nekaa regulaari skuut baardu nost.
cilveeks zem manis ir slinks. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nav.
cilvēks zem manis ir ronis. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
how did ya know? o_o
Cilvēkam aiz manis garšo sojas piens ar banānu garšu. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nav dzerts.
cilvēks aiz manis zin, kas ir piens bez laktozes. XD -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
neesmu pagaršojis, bet izklausās negaršīgi. man tikai īsto pienu!
cilvēks zem manis nepanes laktozi. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
panes, panes.
cilvēks aiz manis valkā biezu vilnas džemperīti. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
šobrīd jā, bet es neteiktu, ka biezs.
cilvēks zem manis ir bļitkojis. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē. Nepārāk man tās makšķernieku izklaides.
Cilvēks aiz manis neuzskata, ka ārā ir auksts. -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
neesmu bijusi ārā.
cilvēks zem manis ir jauks pret visiem un vienmēr. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nope, esmu neciešama pret visu un visiem
cilvēks zem manis uzskata, ka es meloju -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
protams! sievietes parasti melo.
cilvēks zem manis ir bijis medībās. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
audumu medībās, pa rīgas centru.
cilvēks aiz manis dzīvo lielpilsētā. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
nē... ja būtu, tad es būtu vīrietis xD ( to nevajag uztvert tā, ka visi, kuri ir bijuši medībās ir vīrieši, ir nedaudz cita situācija)
cilvēks zem manis ir īsta sieviete -------------------- Nori Nori Nori~ |
Asuka |
![]()
|
patiesībā .. nav ne jausmas ._.
cilvēks aiz manis rīt atkal dosies murgā un centīsies izdzīvot. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu ne jau tik skarbi,grūtības ir vēl tikai priekšā.
Cilvēkam aiz manis ir vienalga par rītdienu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 11:05 |