![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Par kafiju nezinu, neesmu tik daudz eksperimentējis. Bet no enerģijas dzērieniem man tagad jau tieši vairāk nāk miegs. Protams, kādreiz jau bija arī vajadzīgais effekts. XD
Cilvēks aiz manis ir kādreiz kaut ko viedojis no māla. -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Jep, jep - visādus skeletiņus un ne to vien...
Cilvēks aiz manis cenšas izdzīvot vīrusu apsēstajā dzīvoklī! -------------------- No name superhero
|
Skalinja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Nu kojas, kā jau zināms, ir viens liels pūznis tā, ka te ne tādas vien infekcijas klejo.
Cilvēks aiz manis kādreiz dzivē no sirds ir gribējis, kaut būtu piedzimis par kaķi |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
jā.
![]() Cilvēks aiz manis gribētu, kaut spētu lidot un aizlidot uz tālām zemēm. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
faj jā. XD
cilvēks zem manis grib kko. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
..emm.., mans ljoti grib guleet, bet veel jaamaacaas...
![]() Cilveeks aiz manis ir kaadam atriebies. ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Juus visi ******* !!!! Ha ha ha!!! Mana atriebiiba naaks peec jums visiem!!! Mai!!! You will be First!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Periodiski skatieties topiku ar pasaakumie, jo tur varieetu buud reizeem noderiigs Info!!! Cilveeks aiz manis Ieniist Anime!!! ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
anime nav mana naida cienīgs sabdžekts.
![]() cilvēks zem manis ir piedalījies barikādēs. This post has been edited by Pakkun: Jan 21 2008, 21:54 -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Nee es tomeer seedeeju maajaas ar bra4ku un gaidiiju mammu paarnaakam no taam barikaadeem!
![]() ![]() ![]() ![]() Cilveeks aiz manis beidzot ieniist Anime!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē.
cilvēks zem manis nesen dabūja ko ļoti garšīgu. This post has been edited by Misa: Jan 21 2008, 22:25 -------------------- Nori Nori Nori~ |
gramozeks |
![]()
|
Gar6iigi makaroni! Biju uztaisiijis pats sev paeest!!!
Cilveeks aiz manis tas ir es esmu pirms vinja un taatad es esmu Pirmais!!! Jei!!! ![]() ![]() ![]() Cilveeks aizmanis neesaa kruu6turus!!! |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nav un nebuus vajadziibas
Cilveeks aiz manis ir slims (or pretending to be?) -------------------- skills of a snail
![]() |
gramozeks |
![]()
|
Phe phe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cilveeks aizmanis patiesiibaa ir puisis!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Netcicēsi, bet JĀ
Cilvēkam aiz manis acīmredzot nav ko darīt labāku par glupību rakstīšanu te. Lasīt kā cilvēkam pirms manis This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Jan 21 2008, 23:34 -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ir gan. jāiet pagulēt. bet tas nenozīmē, ka nevaru te drusku iespļaut
![]() cilvēkam zem manis bail lidot. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 August 2025 - 17:17 |