![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Zin. Nesmēķē. Un ienīst visus, kas tomēr smēķē.
Cilvēks aiz manis nesaprot, kā var nepatikt smēķēšana. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nāa. Bet es saprotu, kāpēc cilvēkiem tas varētu patikt, lai gan ne reizi mūžā neesmu dūmu ievilcis. .-.
Cilvēks aiz manis kaut ko skatās. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Juu, skatos, kā AutoCad'ā zīmējas līnijas. Pats arī nedaudz piedalos procesā. Bet vispār, šobrīd, šķiet, nē.
Bet muzonu klausos gan~ winamps+shoutcast+remote_desktop rullz. Cilvēks aiz manis šodien nav vēl izgājis no mājas. -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē, nācās iziet.
cilvēks zem manis visu atliek uz pēdējo momentu. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ne vienmēr, taču, ja ir iespēja, tad jā... :3
Cilvēks zem manis ir kartupeļu fans. -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
it īpaši to, kuri tgd tusē manā puncī. :3
cilvēkam zem manis patīk spams. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
mmm, what can be better? :]
Cilvēks aiz manis apzinās, ka spamo. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Misa |
![]()
|
sure ! ^^;;
cilvēsk zem manis nav cilvēks. -------------------- Nori Nori Nori~ |
xikes |
![]()
|
Šis jau nu kādu trešo reizi, šķiet, šeit būs teikts.
Protams, ka nē. Ko jūs, bijāt citādās domās? Cilvēks aiz manis uzskata, ka šis topiks pastāvēs līdz pēdējai foruma dienai -------------------- |
Misa |
![]()
|
jā. viņš ir nemirstīgs.
cilvēks zem manis ir lietussardziņa ar ausīm īpašnieks. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nooup...
Cilveekam aiz manis nepatiik sniegs? -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
tu ko? o.ō
cilvēks zem manis šodien dabūja sniegu aiz krekla. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nē. ;P
Cilvēks aiz manis ēd sniegu. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
cilvēks zem manis ir lietussardziņa ar ausīm īpašnieks. Eu, pie tevis viens ausainis gadījumā nav palicis? Sāk man šamie pazust.. XD ēst sniegu? hn, not really. citronu sula ir daaauuudz garšīgākā. =w= Cilvēks aiz manis visu laiku demonstratīvi sauc "Esmu pabeidzis!", bet nesaņem pretī nekādu reakciju. ;___; skumji, ka pēc 2 vai 3h čakarēšanās tāda attieksme.. eh.. |
Misa |
![]()
|
cilvēks zem manis ir lietussardziņa ar ausīm īpašnieks. Eu, pie tevis viens ausainis gadījumā nav palicis? Sāk man šamie pazust.. XD ir gan, pat 2 man šķiet. ^^;; nē, es tā nesaucu, jo neko neesmu pabeigusi. cilvēks zem manis vēlas atrast dārgumu lādi. -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 August 2025 - 12:27 |