![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
juu, kad man bija 14... xD
Cilveekam aiz manis ir kaads no siem simtomiem: QUOTE Feelings of helplessness and hopelessness A bleak outlooknothing will ever get better and theres nothing you can do to improve your situation. Loss of interest in dailly activities No interest in or ability to enjoy former hobbies, pastimes, social activities, or sex. Appetite or weight changes Significant weight loss or weight gaina change of more than 5% of body weight in a month. Sleep changes Either insomnia or oversleeping (also known as hypersomnia). Psychomotor agitation or retardation Either feeling keyed up and restless or sluggish and physically slowed down. Loss of energy Feeling fatigued and physically drained. Even small tasks are exhausting or take longer. Self-loathing Strong feelings of worthlessness or guilt. Harsh criticism of perceived faults and mistakes. Concentration problems Trouble focusing, making decisions, or remembering things. Irritability Easily annoyed or frustrated. Lashing out in anger or snapping at others. Aches and pains New or worse physical symptoms, including headaches, backaches, diarrhea or constipation, abdominal pain, and aching joints. -------------------- skills of a snail
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Jaa viens no tiem!!! Ja vien es saprastu kas tur ir rakstiits!
![]() ![]() ![]() ![]() Cilveeka aiz manis miil savus beernus un sievas maati!!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by gramozeks: Jan 29 2008, 00:06 |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Jaa viens no tiem!!! Ja vien es saprastu kas tur ir rakstiits! ![]() ![]() ![]() ![]() visi FTW ![]() Nu miileetu beernus ![]() Cilveeks aiz manis nodarbojas ar "aarpusstundu aktivitaateem" -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mby , ja būtu ,tad mīlētu
cilvēks zem manis ir atpalicis no dzīves. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Nē.
![]() Cilvēks aiz manis nedzīvo, bet gan izdzīvo. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē! baudu ik mirkli.
cilvēks zem manis dzīvo bīstamā rajonā. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
juu, kad man bija 14... xD Cilveekam aiz manis ir kaads no siem simtomiem: QUOTE ... depresijas simptomi? nedomaju, ka mans rajons būtu pārāk bīstams cilvēkam zem manis ir problēmas ar stāju This post has been edited by Tenma: Jan 29 2008, 13:15 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē, pēc modeļskolas beigšanas 100% nebūs. XD
cilvēks zem manis ir kjūtīgs, bet to neatzīst. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
daži labi saka ka esmu kjūtīga bet man gan tā nešķiet. :/
Cilvēks aiz manis piekritīs. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Viss atkarīgs no tā, par kuru aspektu ir runa.
Cilvēks aiz manis grib izdarīt kaut ko stulbu. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Savā ziņā, jap.
Protams, to darot, pats nekad tajā brīdī nedomās, ka tas ir stulbi. Tikai pirms/pēc tam. Cilvēks aiz manis priecājas, ka mājās vairs nav jāiet pilnīgā tumsā, aka vakari paliek gaišāki. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jap. Man gan patīk nakts, bet ne jau nu piecos pēcpusdienā.
Cilvēks aiz manis ir noguris. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Morāli, jap.
Cilvēks aiz manis ir ēdienu mēdz vērtēt pēc izskata. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
pārsvarā, jā. (parādi man kādu, kurš to nedara XD)
cilvēks aiz manis vēljoprojām skraida pa sniegu ar kedām. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
xikes |
![]()
|
Nē. Staigāju ar kurpēm.
Cilvēks aiz manis šodien bija/būs vēlāk mājās, nekā parasti. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 August 2025 - 19:54 |