![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nu es parati mājās esmu vēlu, tāpēc domājams, ka šodien nebūs vēlāk nekā parasti.
cilvēks zem manis mīl savu ķermeni , tāpēc to lutina. -------------------- Nori Nori Nori~ |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Divdomīgi, kinda. XD
Nu, pārāk liels sadomazohists neesmu. Tad, laikam, sanāk, ka jā. Cilvēks aiz manis ir saukstējies. -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
pavisam nedaudz ^^;
cilvēks zem manis vērtē tikai iekšējo skaistumu ^__^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
"Tikai" būtu pārāk skarbi teikts. Lielā mērā gan, bet tikai? Nē.
Cilvēks aiz manis būs tas pats, kas trešais cilvēks aiz manis. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
es nezinu. o.o
Cilvēks aiz manis ir cilvēks aiz manis o.O -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
O moinc... nākotnes parēģe noteikti esi
Cilvēks aiz manis ir noguris -------------------- |
Misa |
![]()
|
nedaudz, friziera un stilista darbs mājās ir nogurdinoš.
culvēks zem manis ir dārzeņu cienītājs. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nez, man vienalga.
![]() Cilvēks aiz manis ir vientiesis. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Ja tu par Hariju Poteru runā tad jā.
Cilvēks aiz manis šorīt nokrita no krēsla. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nav vēl sanācis. ... - moš jāiedzer ?
![]() Cilvēks aiz manis nevar pierast šis nedēļas dienu gājumam - visu laiku leikas, ka jābūt nakamajai dienai (pirmdiena - otrtdienai, otrtdienā trešdienai ... (svētdien likās ka jābūt pirmdienai)) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
šonedēļ ne, bet reizēm tā tiešām gadās
cilvēks zem manis pazīst šādu ķīmisko savienojumu This post has been edited by Tenma: Jan 30 2008, 10:06 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
laikam.
cilvēks zem manis mizo kartupeļus. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
/me luukojas rinkii
Sorr nekur nemanu mizas uz darba galda ![]() ![]() Cilvēks zem manīm pēc pusdienu ieēšanas sajuta vēlmi nosnausties ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
es nemaz neēdu pusdienas - vnk visu dienu nepārtraukti patērēju saldumus un čipsus lielos daudzumos (ja zinu, nepilnvērtīgs uzturs bojā vielmaiņu, bet man garšo!)
![]() cilvēks zem manis uzskata, ka pie šādiem ēšanas paradumiem man būtu jācieš no krietna liekā svara a vot cīnos ar samazinātu.... ![]() This post has been edited by Tenma: Jan 30 2008, 16:55 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
nē. ir cilvēki, kuri lieto ļoti neveselīgu uzturu, bet ir tievi.
diemžēl, ne visiem tā veicas ^^; cilvēks aiz manis ir starp šiem īpašajiem ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 August 2025 - 18:36 |