![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Profesija bez perspektiivas manupraat, vienu cilveeku sagraizi, otru, treso un beigas pats karoti noliec. Noup.
Cilveeks aiz manis nesaka neko sliktu par cilveeku, ja vins pats nav klaat ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
hmm.. īstenībā es nesaku neko sliktu,pareizāk, neko, ko tam cilvēkam (par ko tiek runāts)neesmu teikusi.
cilvēks zem mans domā būs vai nebūs XD -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
No. Es nedomaaju XD
Cilveeks aiz manis nomirs neizdariijis neko traku jo ir paaraak "pareizs" un "praatiigs" -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
es neesmu tu XD
cilvēks zem manis ir gulējis blakus manai māsīcai ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
Laurinjai?
![]() Cilveeks aiz manis nedriikst dzert ...varbuut ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
it kā nedrīkst, bet tomēr reizēm drusku...
![]() cilvēks zem manis nedrīkst sportot -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Storm |
![]()
|
Kaa tad
![]() Cilveeks aiz manis atceras kad vins peedeejo reizi izdariija kko pirmo reizi. -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
sure!
cilvēks zem manis ir gulējis grāvī. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
mm... jaa!
Cilveeks aiz manis nav guleejis graavii un negulees arii. -------------------- skills of a snail
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Varbūt kaut kad nākotnē.
Cilvēkam aiz manis ir jūtīgas acis. |
Misa |
![]()
|
viss jūtīgs XD
cilvēks zem manis grib zāli -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
mūūū!
cilvēks zem manis ir veg ānis. -------------------- |
Storm |
![]()
|
izklausaas peec tava izgurdojuma... nee.. neesmu.
Cilveeks aiz manis ir aizdomiigs -------------------- skills of a snail
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nā,es esmu traucējošs.
Cilvēks aiz manis ir destruktīvs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē. Destruktivitāte ir izgājusi no modes. Boring.
Cilvēks aiz manis tamborē. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 August 2025 - 03:38 |